Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jako úplně me nenápadná co je to „jisté gesto“ na prvním rande. Už si moc nevzpomínám..
@Tamtama JEN tři plechy, takhle ve středu v noci… Ale je to hezké ![]()
@Detsa píše:
To jsou extrémy. Je to fakt běžný v životě. Je to něco, co udělá (asi) většina z Vás, pokud chlap udělá jistý gesto
@Detsa píše:
@Zkaibingo
JEŽÍŠ, jsem mimo, já pořád přemýšlím, co UDĚLALA, (---co by udělala většina žen na dané gesto, že ona udělala to samé, a co Ti na tom vadí) ![]()
@Detsa me by to taky vadilo
A VYHRALA JSEEEM! Hlavni výhra je 48 muffinu!
Tak šup šup zítra na další rande ať je prča
@Detsa píše:
@Zkai Jo eště detail. Nemyslím poděkování za podržení dvěří, ale za zaplacení útraty, za pozvání
Tak to už mi naštěstí došlo. To máš pravdu, to není zrovna dobrý signál. ![]()
@Zkai píše:
@Detsa me by to taky vadiloA VYHRALA JSEEEM! Hlavni výhra je 48 muffinu!
Tak šup šup zítra na další rande ať je prča
GRATULUJI. Ale jen 45… 3 už jsou snědený ![]()
@Detsa píše:
No krom toho klasický nesympatie. Není důvod to protahovat z mého pohledu
Souhlas.
Uf, se mi ulevilo, že můžu jít spát. Dneska jsem nějaká hotová. Možná vytuhnu už v jednu!! ![]()
@Detsa já čekala nějaký drámo a ona taková prkotina.. kdo dlouho vybírá, přebere.. ![]()
@Tamtama Nesympatičnost a nevděčnost nejsou prkotina. Počkej, až Ti zejtra nějaký nesympatický soused sežere tác muffinů a ani nepoděkuje ![]()
Já jsem rada, ze to z něj vůbec vypadlo
a @Detsa děkuji za mile pobavení ![]()
@entropy třeba z něj jenom byla tak mimo, že poděkovat zapomněla.. ![]()
@Detsa píše:
@Tamtama Myslím, že určitě ne. Brala to jako samozřejmost, že platím.
A kolik jsi platil? Kolik stoji takove bezne rande?
@Detsa třeba normálně děkuje, akorát byla sama možná nervózní a prostě to neřekla, to bych neviděla tak katasrofálně. Já když jsem psychicky zahlcena taky zapomínám na „slušné“ vychování… Když mě manžel žádal o ruku, čuměla jsem na prstýnek, usmívala se jak retard, nasadila si ho a manžel furt čekal na odpověď a já nic
až znovu promluvil a zeptal se tak mi to došlo
nebo mi doveze kytku a já řeknu jeeee, nachystám ji do vázy a pak skoro za půl dne mi dojde, že jsem nepoděkovala a jdu to napravit
třeba je taky telisko a ne neslušná ![]()