Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@barrbucha píše:
@Detsa třeba normálně děkuje, akorát byla sama možná nervózní a prostě to neřekla, to bych neviděla tak katasrofálně. Já když jsem psychicky zahlcena taky zapomínám na „slušné“ vychování… Když mě manžel žádal o ruku, čuměla jsem na prstýnek, usmívala se jak retard, nasadila si ho a manžel furt čekal na odpověď a já nicaž znovu promluvil a zeptal se tak mi to došlo
nebo mi doveze kytku a já řeknu jeeee, nachystám ji do vázy a pak skoro za půl dne mi dojde, že jsem nepoděkovala a jdu to napravit
třeba je taky telisko a ne neslušná
přesně ![]()
@Detsa píše:
Vím, jak to myslíš a znám to. Tvoje případy tam často nemusi byt slova, poznás z reakcí, oči, úsměvu a to třeba me stačí k radosti, aniž by něco rekla. Ale zrovna u ní… podle jejiho chovani ji to spis prislo normalni. Nektere veci prectes z toho cloveka. Tim, jak to považovala za automatické, ze platí muž, tak ji to možná ani nedošlo. A příležitosti měla víc mimochodem (víc plateb). Ani jednou
Takže jsi vlastně vykryl kulku. Můžeš být rád. ![]()
@Detsa píše:
Vím, jak to myslíš a znám to. Tvoje případy tam často nemusi byt slova, poznás z reakcí, oči, úsměvu a to třeba me stačí k radosti, aniž by něco rekla. Ale zrovna u ní… podle jejiho chovani ji to spis prislo normalni. Nektere veci prectes z toho cloveka. Tim, jak to považovala za automatické, ze platí muž, tak ji to možná ani nedošlo. A příležitosti měla víc mimochodem (víc plateb). Ani jednou
Tak nejpozději při třetí už si měl hlásit, že sis dneska nevzal tolik a jestli by to mohla cvaknout
![]()
Některý kámošky, co prošly seznamkou tvrdí, že dost chlapáků tohle dělá rovnou u té platby první. Holt emancipaci nezastavíš ![]()
@Emimin7 píše:Řekla bych ze vykryl obě.
Takže jsi vlastně vykryl kulku. Můžeš být rád.
@Detsa manžel ti vzkazuje že nemáš na první rande zvát někam na kafe, ale prostě jen někam na procházku…mě taky poprvé vzal můj na procházku k řece, seděli jsme na lavce povídali si a až jsme oba, teda spíš on, já moc ne, cítil že by to šlo, další už bylo rande někde v reštice.
@Detsa píše:
Tak to je fakt divný. Taková vyžírka, nebo muchy sežerte mě. No ale zas si nehledej moc akční a hyperaktivní
abys nebyl nešťastný jako můj muž ze mě
dřív říkal že jsem veselá a aktivní, teď jsem prej workoholický maggor k neutahání ![]()
@Detsa píše:
Jj taky chodím na procházky někdy. Někdy i oboje, když se nám chce
A na pivko? Je tam krásně, jen skládat básně.
![]()
@Detsa píše:
Ne-e na rande jsem nebyl na pivě. Na to nezvu a tuším, že všecky ty, s kterýma jsem se sešel v poslední době pivo nepily, pokud mě paměť neklame. Počasí je úžasný
.
Tak na vínko? Alespon bude povolnější. ![]()
@Detsa mám kamaráda se kterým jsem chodila asi 14 dní. Prostě si moc rozumíme jako kamarádi ale nikdy jako partneři, byl nám i na svatbě, navštěvujeme se atd… Úplně mi ho připomínáš, taky chodil furt na nějaký rande, celé ty roky, ba podzim si našel holku a když nám ji představil polil mě pot. Byla jsem to já
sice jiné vlasy, postavu…ale uvnitř jsem to druhá já, jsou teď spolu a plánují budoucnost. Nemáš to taky nakonec nějak tak? Nehledáš někoho konkrétního? Koho už si měl rád a hledáš jakoby dvojníka? Že se v tom tak motáš?
Ahojky lidicky
. Tak proc nespite dnes? Ja bych napsala, ze kvuli diteti, ale nechci se opakovat
.
@vertunka píše:
Ahojky lidicky. Tak proc nespite dnes? Ja bych napsala, ze kvuli diteti, ale nechci se opakovat
.
Vzdyt už jdu, mami. Jestli mě moje malá zase vzbudí ve 4, tak
Gute Nacht, Spakojnoj noči, dobra noc, good night, buena /vista?
@vertunka píše:
Ahojky lidicky. Tak proc nespite dnes? Ja bych napsala, ze kvuli diteti, ale nechci se opakovat
.
Opět nespím protože nespím.
@vertunka mně stále nedá spát zelená obluda z minecraftu.. ale už mi ji stačí jen sešít (ta nejhorší práce)..