Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
Rande mejdan pečení dneska nic?
Mám upečeno. Opět.
@Zkai píše:
Rande mejdan pečení dneska nic?
Ja budu zas ponocovat s miminem ![]()
@Anna766 a co bylo na menu dnes?
@vertunka taky by jste se mohli střídat..
Me dite po večeři odjelo, tak me láká udělat velký úklid bez asistenta, ale strašně se mi nechce..
@mrav tak tfuj tfuj tfuj ![]()
@Anna766 už je to dobrý, maminka se stavila před noční, sprdla mě na tři doby, co se nervuju, že přece Viki na to má a hotovo ![]()
@Zkai píše:
@Anna766 a co bylo na menu dnes?
@vertunka taky by jste se mohli střídat..
Me dite po večeři odjelo, tak me láká udělat velký úklid bez asistenta, ale strašně se mi nechce..
Opět koláč s jahodami, tentokrát mřížovaný a k tomu si vymysleli, banda jedna, buchtičky s krémem.
@Tamtama píše:
@mrav tak tfuj tfuj tfuj
@Anna766 už je to dobrý, maminka se stavila před noční, sprdla mě na tři doby, co se nervuju, že přece Viki na to má a hotovo
Podle popisu máš skvělou mamku.
@Anna766 Priste bys mela přiložit fotodokumentaci. Zrovna mrizkovany koláč je velmi efektní. A já bych zas něco polkla… A naladila jsi me na bublaninu, ta dlouho nebyla.
@Zkai píše:
@Anna766 Priste bys mela přiložit fotodokumentaci. Zrovna mrizkovany koláč je velmi efektní. A já bych zas něco polkla… A naladila jsi me na bublaninu, ta dlouho nebyla.
Se polepším.
jste koukám s dítětem stejní, co se týká jídla.
@Anna766 já už naštěstí toho víc nakecám než polknu a kluk ma sice malou pusu, ale hodně se mu tam vejde. Jsem tedy zvědavá co se u vas bude péct zítra
@entropy a přijde?
@Zkai Já doufám, že ano. Když ne dnes, tak zítra.
Hlavně, ať je v pořádku. Nějak přestal komunikovat.
@entropy Jo mejdánek… Ono okolo půlnoci se už špatně komunikuje…
Normálně cucim na koníka po hadrech a ted jsem si všimla, ze každá druha paní ma v nicku nějakou zdrobnělinu jména, je to fakt divný… Krom toho ze některý chtějí pumelenici za nošené triko… No nic.. Pfff..