Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 píše:
No tak nejenom že nespíme, my tu pečeme a žereme(pardon papkáme),no hezky to vedem.
Jo, jsme to ale sebranka… safra. Ale tak zase aspoň asi dodržíme pravidlo nejíst 2 hodiny před spánkem… ![]()
@drewlet píše:
Hledáme kartu do bankomatu.
A vlastní?
Doporučuji se podívat do lednice… tam jsme minule našli mobil ![]()
@Detsa píše:
Nojo, to mi zas připomíná jeden příběh. Ale němel bych ho říkat. Ukončil bych ho tak, že jsem doklady našel po dnu v květináči na balkóně
Detsa nezklamal
Teď ještě zásadní dotaz, jak se dostaly do květináče? ![]()
Takže si nevybavuješ onen zajisté logický myšlenkový proces, který Tě dovedl k tomu, že jsi doklady dal do květináče? ![]()
@entropy píše:
A vlastní?
Doporučuji se podívat do lednice… tam jsme minule našli mobil
jo vlastní
,dokud nenajdu, nejdu spát
@drewlet píše:
jo vlastní,dokud nenajdu, nejdu spát
A kde byla holka jedna neposedná naposled?
@drewlet Chápu, blbý. Kdy naposledy byl objekt spatřen/použit?
Tip: Co koš na špinavý oblečení, není někde zapomenutá v kapse u kalhot? Případně zapomenutá/vypadlá v autě? ![]()
@entropy píše:
@drewlet Chápu, blbý. Kdy naposledy byl objekt spatřen/použit?Tip: Co koš na špinavý oblečení, není někde zapomenutá v kapse u kalhot? Případně zapomenutá/vypadlá v autě?
v lednu, mám speciální peněženku na zahraniční hotovost-eura, zlatky a u toho kartu k účtu v eurech.
@drewlet Jo takhle, tak to bude opravdu lov pokladu, myslela jsem, že hledáš kartu, co běžně používáš…
Hmm, pokud už nevyzkoušeno, tak bych zkusila místo, kam dávám pas. Nebo další cestovatelské vybavení, případně zavazadlo, co jsem naposledy při cestě použila.
@Detsa píše:
Ale ne, okno jsem nikdy neměl
Samozřejmě, že ne. Jen balkónový dveře ![]()
@entropy píše:
@Tamtama A nepociťuješ nutkavou touhu vyplnit dnešní noční prázdnotu pečením? Co třeba takové borůvkové muffinyNebo cheescake
ne ![]()
@Tamtama píše:
No nic, já mám hotovo, můžu jít spátsnad se bude líbit
Ty jo
ty seš šiškula ![]()
Ale zas ta potvora evidentně ví, jak se cítím po zprávě o absenci borůvkových muffinů…