Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai Taky doufám, že je to jen alkoholová indispozice. Ale zrovna dneska je pro Godota zlý den a tedy je značně rizikové se utopit v lihu. Naštěstí není sám, ale jeho společnost je na tom bohužel stejně blbě… už jsem zažila, že se Godot za nepříznivých konstelací nevrátil v nepoškozeném stavu, tak mám nervy. ![]()
@entropy Nepoškozeny stav
to bych si pro něj snad radši dojela, ale zase je vysoká pravděpodobnost, ze dávku smůly vyčerpal před vstupem do lokalu a půlnoc se už prehoupla, takže dnes už je dobrý den.
Pumelenice jako že mazec, moooc drahy trička. Většinou jsme to tedy za mlada užívali jako označení pro sněhovou vánici.
Ale už jsem se uklidnila, asi jsem narazila na přijatelnější sekci.
Tfuj a ta prázdná postylka me vyděsí pokazdy co přijdu do pokoje. Kluk moc často pryč nejezdí.
@Zkai Nechci je rušit a bůhví, jestli jsou na stejném místě, myslím, že ten podnik, ze kterého psal naposledy, nepojede po půlnoci. Se spíš obávám cesty z lokálu, to je bod zvratu, kdy nastávají průsery. Ale snad už ho dneska tam nahoře ušetří dalších bolestí, je fakt, že to už bohatě stačilo. ![]()
Dneska aspoň nehrozí omrzliny
Zvažuji možnost, že taky přespí v jiném bytě, protože ta hospoda je podstatně blíž společníkovi Godota. S tím nemám problém, jen kdybych věděla, že dorazili do postelí ok… zprávy se asi už spíš nedočkám, hovor nebere, takže pokud bude spát jinde, bude to dnes pro mě dlouhá noc. A to tady nemám ani žádný posilovače nervů. Maximálně se můžu taky ožrat, je tady láhev vína nebo od vánočního pečení asi půlka rumu. ![]()
@entropy Aha, takže zkušenosti jak to probíhá mate oba. To bych volila tu lahev vina. Aspoň budete ráno vzájemně silně empatičtí. Mohli bychom zase vyhlásit soutěž s tipy s čím, nebo bez ceho přijde domu.
@Detsa Díky za povzbuzení, snad to dopadne. Nicméně na absenci psích kusů bych úplně nesázela. ![]()
Sakra, taková pěkná noc, jsem měla někam vypadnout a ztřískat se taky, to by byl lepší program. Ale ty kocoviny už mě nějak nebaví ![]()
Proč dnes nespíš Ty?
@Zkai No, to jsou zkušenosti a traumata spíš z dávnějších dob, a ne moje průsery, bohužel se mi ty výjevy, byť sporadické, vryly hluboce do paměti.
Spotřeba lihovin již dávno rapidně klesla téměř k abstinenci. Jenže jak člověk poctivě netrénuje, tak ho pak položí menší množství ![]()
Ráno budu empatická i tak, asi i empatičtější, když mě nebude bolet hlava, zatím to víno nechám bejt. Alespoň jeden z nás musí fungovat. ![]()
@Zkai píše:
@Anna766 a co bylo na menu dnes?
@vertunka taky by jste se mohli střídat..
Me dite po večeři odjelo, tak me láká udělat velký úklid bez asistenta, ale strašně se mi nechce..
Tak dnes se ponocovani nekonalo
. Mimino (2,5mes) spalo celou noc, deset hodin
. Cumim jak umim
. Jsem vyspana na mesic dopredu.
@vertunka píše:
Tak dnes se ponocovani nekonalo. Mimino (2,5mes) spalo celou noc, deset hodin
. Cumim jak umim
. Jsem vyspana na mesic dopredu.
neraduj se, třeba si to dneska vybere svou daň ![]()
@Zkai píše:
@entropy Jo mejdánek… Ono okolo půlnoci se už špatně komunikuje…Normálně cucim na koníka po hadrech a ted jsem si všimla, ze každá druha paní ma v nicku nějakou zdrobnělinu jména, je to fakt divný… Krom toho ze některý chtějí pumelenici za nošené triko… No nic.. Pfff..
Taly se ti tak líbí ty různé prdelinky, mandelinky, berulinky katulinky u žen co jim bylo 20 v minulém století? ![]()