Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@barrbucha píše:
Dívala jsem se na ten odkaz od detsa a teda mě se to nelíbí, ukázala jsem to muži než usnul a taky kroutil hlavou že nee, že nemá rád když je ženská v takové situaci, kdy jakože " dělejte si semnou co chcete" a prej mu to přijde divný
Tak divné to je, jako návštěvník bez sklonů k těmhle praktikám, to člověk nebude prožívat úplně pozitivně, prostě je něco jinak, než jak cítíš, že je správné, na co nejsi zvyklý, co nechceš akceptovat (a asi v tom jediném vidím nějaký ten umělecký provokativní potenciál - ale těch návštěvníků, kteří by to prožívali takhle, tam moc nebude).
Nicméně pokud to ty ženy-modelky neprožívají negativně, ale naopak jim to vyhovuje, tak mi to obecně nevadí. Je to spíš o akceptování odlišné formy sexuality než o nějakém násilí na ženách. Ale navštívit to je pro mě asi tak na úrovni návštěvy striptýzového klubu, takže bych teda nebyla šťastná, kdyby o to měl ten můj zájem.
Nespim protoze mam nalité vino mela bych se ucit ale necce se mi a proto koukam zpetne na tv
ale jinak su sova jen pak rano nadavam
![]()
@Detsa píše:
Nenavštívil, me to nějak neláká jít si osahat pár cizích holek.
Stačí jen jedna na rande. Nicht wahr? ![]()
@Detsa píše:
Taky bych potřeboval
Luna mit silbernem schein, gucket in Fenster herein.
@entropy píše:
@barrbucha Jasně, to chápu, že Ti to takové filmy spouštějí.Ale co se toho experimentu týče, tak to je vážně smyšlené. Je to fyzicky vzato i nereálné, s takovými zraněními by nepřežili, nehledě na to, že velice těžko si rukama něco takového vyrobíš a ještě bez zrcadla abys minul vše vitální atd.. V mikrofonech by taky něco bylo slyšet, pak takovej ten důraz na ten mysteriozní faktor v závěru, kde se z nich udělají vlastně úplně jiné bytosti.. prostě to nehraje. I ta kombinace promyšleného cíleného jednání (zakrytí skel) x neschopnosti pochopit, že tam mají stravu atd. Je tam prostě víc věcí, co nedávají smysl.
A ještě jsem pogooglila, že je to dokonce oficiálně uznaný hoax. Vzniklo to jakovýsledek soutěže na diskuzním fóru o to, kdo vytvoří nejlepší urban legendu.
Jinak si ale nedělám iluze, že se na vězních netestovalo kde co. Akorát tohle konkrétně je prostě z mnoha důvodů nereálné. Je to prostě takovej scénář k béčkovýmu hororu.
http://www.news.com.au/…13581ec4be0a
Díky
možná budu znít tě jsem pako, ale já tomu prostě věřila, nevěřím každé věci co je na netu, ale tomuto jsem věřila, protože prostě okolo té druhé světové se neustále točí samé šílenosti… ![]()
Tyjo vy jste zase ponocovali. Kde na to berete energii?? Ja hnedka jak mimino zavre oci upadam do komatu
. A dneska jsme spali zas 10 hodin v kuse ![]()
@Tamtama píše:
@vertunka přeju, ať to spaní vydrží
No nedelam si iluze
. Je to dite u tech je to kazdou chvili jinak ![]()
@vertunka mně spal starší od tří měsíců celou noc, většinou 19 - 10 ![]()
@Tamtama píše:
@vertunka mně spal starší od tří měsíců celou noc, většinou 19 - 10
Me starsi taky spi od 4 mesicu celou noc. Ted ve dvou letech da i 14 hodin v kuse. Ale ze bych mela stesti na dve sipkovy ruzenky?
![]()
@Tamtama píše:
@vertunka mně spal starší od tří měsíců celou noc, většinou 19 - 10
Starší spala celou noc, k ranu se budila spolu s mužem, ten vstával za kuropění do práce, já holku přebalila, nakrmila, udělaly jsme tatínkovi v šest ráno pápá ve dveřích, on šel vydělávat, my spolu do mojí postele a spaly jsme ještě kolikrát do 8-9 h. ráno. To byly časy.
Jó to druhý dítko, to bylo jiný kafe. Pres den co hodinu, v noci co dvě hodiny kojení, fo půl roku, nikdy jsem nebyla tak unavená.
@Anna766 mladší mi vstával v noci třikrát ještě po roce, zato teď je Růžena, pořád by jen ležel ![]()
@Anna766 píše: Ženy(a hoši) třikrát hurá a slávaje tu pračka
hurá hurá hurá ![]()