Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
@vertunka dobře to leze na mozek co, bejt doma… Me taky.
Ano
. A to ani nekojim abych to mohla svadet na ,,mliko na mozku''. Jak dlouho jsi doma? Ja teprve 2 a pul roku. Ale ted jak mame 2 deti tak je to cirkus na koleckach
.
@mrav píše:
Skautík byl můj bratr.
Ja jsem taky skautka. Ted uz teda rangers. ![]()
Kolik je babičce? U nás teda 93 mobil absolutně mimo.. Ale je po ruce. Včera jsme s klukem vyzkoušeli pohlednice online a poslali jsme tatinkovi k zitrejsimu svátku fotku z hřiště s přáním. Jsem zvedava jestli se bude líbit. A jestli dojde fakt zítra.
@vertunka já si myslím, ze většina mozku zůstává v porodnici bez ohledu na kojeni. Já doma necelé dva roky, šéf mi v patek řekl at dam kluka do „útulku“ a jdu uz do prace a já se i tesim.
@Zkai babičce bude 63.. my pak zas uděláme schůzi s mamkou a něco vymyslíme, mám s babičkou dost podobný vkus..
@Tamtama pockej, tolik je moji máme, tobě je 10 let?
neee, promin…
Tak to se řeší o něco lépe.
@Zkai mně je 26, mamce bude na podzim 46 a babičce teda pozítří 63.. počítej
jo a staršímu synovi je 6 ![]()
Čas teda neztracite!
mate to hezky zapamatovatelné… Tak to můžou byt i prima dámské mejdany.
@Tamtama píše:
@Zkai mně je 26, mamce bude na podzim 46 a babičce teda pozítří 63.. počítej![]()
jo a staršímu synovi je 6
Samé mladé maminky. ![]()
@Zkai jo, když se sejdeme i s mamčinou sestrou (43) a její dcerou (10), je to slušný babinec..
občas mám pocit, že mě babička bere ne jako vnučku, ale jako třetí dceru..
@Anna766 píše:
Samé mladé maminky.
však když se mi tenkrát narodil starší syn a mamka s babičkou si ho vzaly do kočáru, tak jedna babičky známá jí gratulovala, že se konečně dočkala vnoučete.. a ono už pravnouče.. ![]()
@Tamtama no, mám totiž pocit, ze ženám po padesátce se začnou decentne zapalovat litka a je s nima větší prča než dřív.
@Detsa píše:
Pani to uz měla v 17 tvou mámu teda. By se mnou seklo v takovém věku uz mít dítě. Možná i teď
jo, i já teď zpětně hodnotím, že 20 je na dítě brzo.. mladšího jsem měla ve 22 a už to všechno bylo jiný, takový dospělejší..
@Tamtama píše:
však když se mi tenkrát narodil starší syn a mamka s babičkou si ho vzaly do kočáru, tak jedna babičky známá jí gratulovala, že se konečně dočkala vnoučete.. a ono už pravnouče..
Jo to já poslouchám často, jakou mám dcerušku, a ona to je vnučka, co já se už navysvětlovala ![]()