Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
@mrav seš hroznej lingvista..
Jazyky mi vždycky šly, stejně jako mému bratovi šla matika. Jen nikdo kolem něj neví, o čem točí…
![]()
@Zkai ano
madam pochopila, ze u nas se proste chrape celou noc a pres to nejede vlak. Ted zrovna zavrela oci, starsi dcera uz ma davno pulnoc a manzel vypada, ze je snad v komatu
. Tak ja jdu taky chrnet. ![]()
Ahoj, vůbec nevím, co tu teď probíráte a nebudu to dočítat, jen hlásím, že taky nespím a proč, to nevím. Asi proto, že až v noci mám teprve trochu klidu od celodenního kolotoče. Ovšem je nasnadě, že zítra zas budu litovat, že jsem nešla včas spát..
Jenže u nás obě holky, dokud spí ještě po obědě, tak nám dřív, než ve 22 hodin neusnou - nezmaři. Starší od té doby, co pak nespala po obědě (skončila s tím brzy - ve 2 letech a něco), tak pak krásně ve 20 h v pelíšku a hned usnula a je to tak doteď (je jí nyní 7 let). Zato mladší (nyní 2), jde v jejích šlépějích, ještě spí po obědě a večer usíná až 22:00 - 22:30 - no děs..naše nervy i sex trpí, ale co naděláme, dřív prostě neusne..
![]()
Tak já už radši jdu.. ![]()
Dobrou noc!!!
![]()
Ahojky. Tak dneska opet ponocuju s miminem
uz me to fakt nebavi. Prisaham na holej pupek, ze treti dite mit uz nebudem
.
Co vy dneska?
Dneska vyrábím kouzelnické hůlky pro kluky do školky, zítra mají čarodějnický den a oba chtějí být Harry Potter, zlatíčka moje ![]()
@Tamtama píše:
Dneska vyrábím kouzelnické hůlky pro kluky do školky, zítra mají čarodějnický den a oba chtějí být Harry Potter, zlatíčka moje
Jezis to je sladky
. Pak hod fotku. Ja jsem uplnej vyrabeci antitalent…
@Tamtama klidne obojiho. Ja kdybych si mela vybrat za co jit - sla bych za Dobyho. Ten byl rozkosnej
.
@vertunka píše:
Ahojky. Tak dneska opet ponocuju s miminemuz me to fakt nebavi. Prisaham na holej pupek, ze treti dite mit uz nebudem
.Co vy dneska?
No, moje malá spí, aby mě mohla ráno otravovat. To už je klasika - dudan, pití, čurat. A fotr hledá rozespalý dudan v postýlce - nebo pod. Naštěstí máme ještě 2, z nichž jeden prokouslý, takže stačí zajít do kuchyně. Ale to vstávání- ![]()
@mrav píše:
No, moje malá spí, aby mě mohla ráno otravovat. To už je klasika - dudan, pití, čurat. A fotr hledá rozespalý dudan v postýlce - nebo pod. Naštěstí máme ještě 2, z nichž jeden prokouslý, takže stačí zajít do kuchyně. Ale to vstávání-
To je nejvyšší čas odnaučit. ![]()
@vertunka píše:
@Detsa uz jsi pekne dlouho nebyl na rande![]()
Asi dělá zatím výběrové řízení. Požadavky kromě fyzických- pozdrav, poděkování, rozloučení…
![]()
@mrav a kolik je ji let? A v kolik vstava? Nase dvouletacka vstava v osm-devet. A taky chce okamzite jidlo a piti. A vzdycky pro me prijde do loznice a ja se ji pokazdy leknu jak jsem polomrtva
![]()
@mrav píše:
Asi dělá zatím výběrové řízení. Požadavky kromě fyzických- pozdrav, poděkování, rozloučení…![]()
![]()
Jezis. To jsi mi uplne pripomnel nasi ucitelku ze zakladky. Vzdy rikala: Pozdravit, Poprosit, Podekovat - zakon slusnosti. Ale byla to strasna pi..ucitelka ![]()