Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122015
25.4.18 21:48
@Zkai píše:
@mrav seš hroznej lingvista..

Jazyky mi vždycky šly, stejně jako mému bratovi šla matika. Jen nikdo kolem něj neví, o čem točí… :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.4.18 22:15

@Zkai ano :potlesk: madam pochopila, ze u nas se proste chrape celou noc a pres to nejede vlak. Ted zrovna zavrela oci, starsi dcera uz ma davno pulnoc a manzel vypada, ze je snad v komatu :mrgreen:. Tak ja jdu taky chrnet. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.4.18 23:40

Ahoj, vůbec nevím, co tu teď probíráte a nebudu to dočítat, jen hlásím, že taky nespím a proč, to nevím. Asi proto, že až v noci mám teprve trochu klidu od celodenního kolotoče. Ovšem je nasnadě, že zítra zas budu litovat, že jsem nešla včas spát..
Jenže u nás obě holky, dokud spí ještě po obědě, tak nám dřív, než ve 22 hodin neusnou - nezmaři. Starší od té doby, co pak nespala po obědě (skončila s tím brzy - ve 2 letech a něco), tak pak krásně ve 20 h v pelíšku a hned usnula a je to tak doteď (je jí nyní 7 let). Zato mladší (nyní 2), jde v jejích šlépějích, ještě spí po obědě a večer usíná až 22:00 - 22:30 - no děs..naše nervy i sex trpí, ale co naděláme, dřív prostě neusne.. 8) ;)
Tak já už radši jdu.. :mrgreen:
Dobrou noc!!! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.4.18 21:57

Ahojky. Tak dneska opet ponocuju s miminem :zed: uz me to fakt nebavi. Prisaham na holej pupek, ze treti dite mit uz nebudem :mrgreen:.

Co vy dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.4.18 21:58

@Detsa uz jsi pekne dlouho nebyl na rande :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
26.4.18 22:00

Dneska vyrábím kouzelnické hůlky pro kluky do školky, zítra mají čarodějnický den a oba chtějí být Harry Potter, zlatíčka moje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.4.18 22:03
@Tamtama píše:
Dneska vyrábím kouzelnické hůlky pro kluky do školky, zítra mají čarodějnický den a oba chtějí být Harry Potter, zlatíčka moje :srdce:

Jezis to je sladky :*. Pak hod fotku. Ja jsem uplnej vyrabeci antitalent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
26.4.18 22:06

@vertunka hůlek, nebo Potterů? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.4.18 22:07

@Tamtama klidne obojiho. Ja kdybych si mela vybrat za co jit - sla bych za Dobyho. Ten byl rozkosnej :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148138
26.4.18 22:08
@Tamtama píše:
@vertunka hůlek, nebo Potterů? :mrgreen:

Všeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122015
26.4.18 22:10
@vertunka píše:
Ahojky. Tak dneska opet ponocuju s miminem :zed: uz me to fakt nebavi. Prisaham na holej pupek, ze treti dite mit uz nebudem :mrgreen:.Co vy dneska?

No, moje malá spí, aby mě mohla ráno otravovat. To už je klasika - dudan, pití, čurat. A fotr hledá rozespalý dudan v postýlce - nebo pod. Naštěstí máme ještě 2, z nichž jeden prokouslý, takže stačí zajít do kuchyně. Ale to vstávání- :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148138
26.4.18 22:15
@mrav píše:
No, moje malá spí, aby mě mohla ráno otravovat. To už je klasika - dudan, pití, čurat. A fotr hledá rozespalý dudan v postýlce - nebo pod. Naštěstí máme ještě 2, z nichž jeden prokouslý, takže stačí zajít do kuchyně. Ale to vstávání- :zed:

To je nejvyšší čas odnaučit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122015
26.4.18 22:15
@vertunka píše:
@Detsa uz jsi pekne dlouho nebyl na rande :jazyk: ;)

Asi dělá zatím výběrové řízení. Požadavky kromě fyzických- pozdrav, poděkování, rozloučení… :lol: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.4.18 22:17

@mrav a kolik je ji let? A v kolik vstava? Nase dvouletacka vstava v osm-devet. A taky chce okamzite jidlo a piti. A vzdycky pro me prijde do loznice a ja se ji pokazdy leknu jak jsem polomrtva :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.4.18 22:19
@mrav píše:
Asi dělá zatím výběrové řízení. Požadavky kromě fyzických- pozdrav, poděkování, rozloučení… :lol: :pankac: :mavam:

Jezis. To jsi mi uplne pripomnel nasi ucitelku ze zakladky. Vzdy rikala: Pozdravit, Poprosit, Podekovat - zakon slusnosti. Ale byla to strasna pi..ucitelka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí