Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
Tyjo. To abys dal dohromady par od kazdeho zivocisneho druhu, na tu archu. Mimochodem uz jsem takovej debil, ze jsem si musela googlit, kde je Virginia
![]()
.
Nojo, to se stává ![]()
Mám kolegy a kolegyně z Indie, jsou třeba z města o kterém jsem nikdy neslyšel a to město má 10 milionů obyvatel, asi jako celý čechy ![]()
@KalamityJohn píše:
jo, 35 milimetrů včera tady ve Viriginii, už jsem začínal hledat fošny, že si stluču archu.
Tady chcije dnes, ale docela to vitam, vcera jsem v tom vedru konecne odkryla stromky, tak se ted hezky zalejou…
@Lenka_Hal píše:
Tady chcije dnes, ale docela to vitam, vcera jsem v tom vedru konecne odkryla stromky, tak se ted hezky zalejou…
Jo, podle Wunderground to táhne od nás přes vás ![]()
Nestěžuju si, v létě nám to bude chybět, teď je rybník krásně plnej a čistej. Akorát mne včera bolely moje různě pořezaný prsty i ten kousek malíčku co už nemám.
@Detsa píše:
Energetika
Tak tu si nech
teď se budu zapisovat na další semestr a přidáv si Evropské duchovní bohatství.
@KalamityJohn píše:
Jo, podle Wunderground to táhne od nás přes vásNestěžuju si, v létě nám to bude chybět, teď je rybník krásně plnej a čistej. Akorát mne včera bolely moje různě pořezaný prsty i ten kousek malíčku co už nemám.
Aha, tak to ja zatim nemam, me to pocasi jen obcas s.re, jinak mi nic nedela ![]()
@drewlet píše:
kde?
UTV, Západočeská univerzita Plzeň. Ve staří si cosi „dokazuji“ a plním si sen.
@Anna766 píše:
UTV, Západočeská univerzita Plzeň. Ve staří si cosi „dokazuji“ a plním si sen.
byly přijímačky? Asi ne, nejsi mladá na třetí věk. ![]()
@drewlet píše:
byly přijímačky? Asi ne, nejsi mladá na třetí věk.
@Tamtama tak jsem chtěla poslat přání k narozeninám druhé babičce kluka a ona je ma az za měsíc, zjevně se mi plete duben květen, jestli te to potěší.. No lepší dřív než později…
@vertunka a abych zamachrovala, můj fešák už třetí den usnul v sedm večer a už se nevzbudil, což bývalo spaní po večeři na 40 minut a pak prudeni do desíti do večera. Juchuuu!
Slečinka už spí „celou“ noc?
@Tamtama píše:
@Zkai hned je mi líp
Asi jste Poláci. Tam mají Kwieczien a pak Mai. Akorát nevím, jestli jsem to napsal dobře. Ten Polský kalendář jsem měl už před 5 lety…
![]()
Teda v práci (Praha) mám dva ostravaky, oba umí polsky a často si nejsem jista jakou řeči spolu zrovna mluví..