Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tamtama píše:
no jo, byla Ordinace
Tu jsem dneska neviděla. Jestě jsem tu stresovala se školou. Zítra odevzdávám semestrální práci, tak jsem to musela finálně zkontrolovat(po stopadesátý).
@Anna766 píše:
Tu jsem dneska neviděla. Jestě jsem tu stresovala se školou. Zítra odevzdávám semestrální práci, tak jsem to musela finálně zkontrolovat(po stopadesátý).
Taky přeju at to dobře dopadne ![]()
A nespím, protože je teprve půl osmý a venku chčije jak za nároďák. ![]()
@Tamtama no a ja jsem Ti to zrovna chtela pripomenout. No tak az za mesic.
@Anna766 drzim palce. Co vubec studujes??
@KalamityJohn ono prselo?? ![]()
@Tamtama píše:
Tak vám musím říct, jaká jsem kráva.. říkám dneska mamce, že babička bude mít narozky, co jí pořídíme.. mamka na mě koukala jak na blba, že babička má narozeniny v květnu.. odkývala jsem to, že jako jo, a asi až za minutu mi došlo, že je vlastně teprve duben..![]()
Byl pozdní večer, první máj. Večerní máj byl lásky čas. Hrdliččin zval ku lásce hlas, kde borový zaváněl háj… A to už bude za 6 dní. Ten čas ale letí… ![]()
@mrav to mas pravdu leti to jak blazen. Ja si porad rikam, ze jsem sotva po porodu a miminu uz budou 3 mesice ![]()
@KalamityJohn píše:
Taky přeju at to dobře dopadneA nespím, protože je teprve půl osmý a venku chčije jak za nároďák.
Děkuji. ![]()
@vertunka píše:
@mrav to mas pravdu leti to jak blazen. Ja si porad rikam, ze jsem sotva po porodu a miminu uz budou 3 mesice
Letí, nedavno dcerka přivezla vnučku z porodnice a malé už je pět let.
@vertunka píše:
@Tamtama no a ja jsem Ti to zrovna chtela pripomenout. No tak az za mesic.@Anna766 drzim palce. Co vubec studujes??
@KalamityJohn ono prselo??
Historii a přírodovědu.
@Anna766 píše:
Historii a přírodovědu.
Husty. To zni velice zajimave.
A co z Tebe potom bude? Chces ucit?
@vertunka píše:
@mrav to mas pravdu leti to jak blazen. Ja si porad rikam, ze jsem sotva po porodu a miminu uz budou 3 mesice
jo, to si taky říkám, že nedávno jsem rodila a ono už to půjde do školy ![]()
@vertunka píše:
Husty. To zni velice zajimave.A co z Tebe potom bude? Chces ucit?
Ze mě nebude už nic
jsem v ID, jsem nemocná. Ale mohu to použít v práci v lázeňství turistice. Učit nelze, nejsem pedagog.
@vertunka píše:@KalamityJohn ono prselo??
jo, 35 milimetrů včera tady ve Viriginii, už jsem začínal hledat fošny, že si stluču archu. ![]()
@KalamityJohn píše:
jo, 35 milimetrů včera tady ve Viriginii, už jsem začínal hledat fošny, že si stluču archu.
Tyjo. To abys dal dohromady par od kazdeho zivocisneho druhu, na tu archu
. Mimochodem uz jsem takovej debil, ze jsem si musela googlit, kde je Virginia
.