Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@barrbucha píše:
@entropy když je nějaký film nebo něco co mě znepokojuje, přemýšlím nad tím víc do hloubky, nevidím jen zombie a lidi co je mydlí, ale vidím tu krutost a šílenost v lidské povaze…ty nápady a uskutečnění jich.
No, já mám dost často obdobné deprese z internetovejch diskuzí…
@Detsa Ne, ale „vyndat“ se umím a pak beham, skacu, lezu po sloupech.. Vyrazim velmi velmi zřídka tak se utrhnu ze řetězu.
@barrbucha hele ale ty zeda nemůžeš koukat na nic! Mela by sis pořídit vypínač na mozek.
@Detsa a ty si navštívil výstavu? Me by na tom zajímalo jedine jestli návštěvníci maji z kalhot stany.
@barrbucha píše:
@entropy nemyslím tak že se luskne prsty a je to, ale bůh ví na čem se pracuje v utajení, co kde je za virus. Pokaždé kdy vidím něco takového vzpomenu si na ten ruský pokus někdy v období cca 2. Světová nějak po ní, jak nějakou látku zkoušeli na vězních a ti se do dvou dnů začali navzájem jíst, rvát ze sebe maso a vnitřnosti a smáli se u toho, nedokázali přestat. To je to co mě děsí, protože vím, že se někdy něco takového zkoušelo a je jen štěstí že se to nepodělalo a bůh ví co od té doby ještě vymysleli.
Myslíš tohle nebo něco jiného? http://svobodnenoviny.eu/…ujici-konec/
Nevím, ten popis průběhu nezní důvěryhodně a pravděpodobně.
Každopádně spánková deprivace je svinstvo. A výzkumy všelijakých tajných zbraní atd. jsou někdy pěkně šílené. Jen… ono stačí, jaké neuvěřitelné krutosti se dějí v zemích, kde je válka, i bez nějakých virů apod… Bohužel.
@Detsa píše:
To snad ani nemůže být brano jako umělecky počin. Banda holek se svlékne, kterým je prijemny exhibicionismus a nechají na sebe sahat desítkama muzu a možná pár zen.
No je to prezentováno jako umělecká výstava, tak na to reaguji. Kdyby to nazvali BDSM večírkem, tak nemám problém. ![]()
@Zkai píše:
@barrbucha hele ale ty zeda nemůžeš koukat na nic! Mela by sis pořídit vypínač na mozek.
Náhodu se můžu dívat na komedie a hezké pohádky se šťastným koncem
před týdnem jsem hleděla na slečnu Fren Fyne a jak mi bylo dobře ![]()
@entropy píše:
Myslíš tohle nebo něco jiného? http://svobodnenoviny.eu/…ujici-konec/
Nevím, ten popis průběhu nezní důvěryhodně a pravděpodobně.Každopádně spánková deprivace je svinstvo. A výzkumy všelijakých tajných zbraní atd. jsou někdy pěkně šílené. Jen… ono stačí, jaké neuvěřitelné krutosti se dějí v zemích, kde je válka, i bez nějakých virů apod… Bohužel.
Jj to je ono, tak já bohužel věřím tomu, že něco takového zkoušeli
Jj celkem často myslím na to, jak se zde v ČR máme dobře, většina z nás denně vstane a bereme to jako samozřejmost, jít ven, nakoupit, do kina, na večeři a prostě být v klidu. Mám období kdy nad tím přemýšlím víc než bych měla, spouštěč jsou u mě právě podobné filmy. Z toho mám pak strašné stavy, nemůžu spát a jsem vyjukaná i ve dne.
@Detsa píše:
Nenavštívil, me to nějak neláká jít si osahat pár cizích holek.
Sahání není povinné. ![]()
@entropy píše:
No je to prezentováno jako umělecká výstava, tak na to reaguji. Kdyby to nazvali BDSM večírkem, tak nemám problém.
Dívala jsem se na ten odkaz od detsa a teda mě se to nelíbí, ukázala jsem to muži než usnul a taky kroutil hlavou že nee, že nemá rád když je ženská v takové situaci, kdy jakože " dělejte si semnou co chcete" a prej mu to přijde divný
@barrbucha Jasně, to chápu, že Ti to takové filmy spouštějí.
Ale co se toho experimentu týče, tak to je vážně smyšlené. Je to fyzicky vzato i nereálné, s takovými zraněními by nepřežili, nehledě na to, že velice těžko si rukama něco takového vyrobíš a ještě bez zrcadla abys minul vše vitální atd.. V mikrofonech by taky něco bylo slyšet, pak takovej ten důraz na ten mysteriozní faktor v závěru, kde se z nich udělají vlastně úplně jiné bytosti.. prostě to nehraje. I ta kombinace promyšleného cíleného jednání (zakrytí skel) x neschopnosti pochopit, že tam mají stravu atd. Je tam prostě víc věcí, co nedávají smysl.
A ještě jsem pogooglila, že je to dokonce oficiálně uznaný hoax. Vzniklo to jakovýsledek soutěže na diskuzním fóru o to, kdo vytvoří nejlepší urban legendu.
http://www.news.com.au/…13581ec4be0a
Jinak si ale nedělám iluze, že se na vězních netestovalo kde co. Akorát tohle konkrétně je prostě z mnoha důvodů nereálné. Je to prostě takovej scénář k béčkovýmu hororu.
@Detsa píše:
No jasně, ale předpokládám že většina návštěvníků tam jde kvůli tomu. Svázané ženy, v klecich apod…no já nevím, proč bych tam šel. To mnohem víc ocením ženy v krásných šatech
.
Tak důvody můžou být různé, chodí tam ostatně zdá se i páry. Většina si asi ale šáhne. Každopádně mě ta akce jako taková svou existencí nijak nepije krev, co jsem četla, tak modelky jsou dobrovolnice, co z toho mají výdělek a asi i plezír, tak budiž to jim i návštěvníkům přáno. Každopádně tam musí být hodně zajímavá atmosféra. Reakce a chování návštěvníků, to je skoro téma na sociální experiment.
@entropy nemyslím tak že se luskne prsty a je to, ale bůh ví na čem se pracuje v utajení, co kde je za virus. Pokaždé kdy vidím něco takového vzpomenu si na ten ruský pokus někdy v období cca 2. Světová nějak po ní, jak nějakou látku zkoušeli na vězních a ti se do dvou dnů začali navzájem jíst, rvát ze sebe maso a vnitřnosti a smáli se u toho, nedokázali přestat. To je to co mě děsí, protože vím, že se někdy něco takového zkoušelo a je jen štěstí že se to nepodělalo a bůh ví co od té doby ještě vymysleli.