Proč žena odmítne epidural?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
21.1.21 16:19
@MartaLil89 píše:
Ok, ok spoluprace s vlastnim telem, vnimani zenske sily, vesmirni propojeni s dusi mimiska blablablabla
PS priroda zaridila take smrt a ruzne nemoci tak proc bychom je vlastne meli lecit? Priroda nam posle rakovinu protoze chce abychom zemreli, tak se s tim musime smirit a zemrit, vnimat plne sve telo a jeho smrt. Neni potreba brat zadne leky nebo oblbovakyPříspěvek upraven 15.01.21 v 23:14
:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
22.1.21 15:03
@Sarlotak píše: :roll: :roll: :roll:
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.1.21 15:34

Ale je i jiná volba než epidural, je něco jakoby rajsky plyn, že je ta žena jakoby oblbla, ale kontrakce normalne jsou, nevím jak se to přesně jmenuje je to za příplatek. A pak je injekce do zadku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13910
22.1.21 15:55

Kamarádka si třeba z porodu pamatuje hlavně to, jaká sranda byla být úplně sjetá. Nevím jestli to je úplně nejlepší forma.
Já to mám ještě před sebou, ale zcela upřímně, injekce do páteře mě prostě děsí víc, než „normalni“ porod. Jasně, úpět tam 20 hodin, tak to asi prehodnotim, ale už porod jako takový je riziko, proč ho navysovat zásahem do páteře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
22.1.21 15:58

@Lily-of-the-valley jooo přesně, mě navíc děsí injekce celkově, radši bych šla rodit, než si dát odebrat krev :lol: mne ji musej odebírat vleze a ještě musím koukat úplně na opačnou stranu, abych neomdlela, a u porodu jsem ten problém neměla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13910
22.1.21 16:13
@Semtex píše:
@Lily-of-the-valley jooo přesně, mě navíc děsí injekce celkově, radši bych šla rodit, než si dát odebrat krev :lol: mne ji musej odebírat vleze a ještě musím koukat úplně na opačnou stranu, abych neomdlela, a u porodu jsem ten problém neměla :mrgreen:

Tak přesně to jsem měla před těhotenstvím :lol: když mi na začátku řekli o OGTT tak jsem myslela že s sebou seknu rovnou. :lol: no a ve finále jsem zjistila, že to tak hrozný není a dá se to zvládnout. Ale je to možná kvůli tomu, že jsem předtím měla furt nizky tlak a co jsem těhotná, tak ho mám ukázkový. Ale z představy jehly v zádech se mi chce zvracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
22.1.21 19:06

@Mayaa007 Jj, rajčák skvělý způsob jak přivodit rodičce i dítěti hypoxii po ukončení aplikace :think: Nám ho na předporodním kurzu výrazně nedoporučili I když ho porodnice nabízí.

http://lekari.porodnice.cz/…i-anestetika

Tady si o tom můžete přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.1.21 19:23

@Heivka No nic není bez rizika, jen jsem psala, co všechno porodnice nabízí krom epiduralu…Taky bych samozřejmě ráda rodila bez ničeho…Ta injekce do řiti, taky není výhra..je pak sjetá matka i to dítě, takže se po porodu nepozná, jestli mu něco, když je oblblé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
23.1.21 11:49

@Mayaa007 co vím tak jsou i čípky které dávají proti bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
24.1.21 21:58

@tana.michalova Tak jistě 8) Vůbec to není tvůj IG profil, že? Neobtěžuj tady další propagací v dalších diskuzích, hlásím adminovi, stejně ti to smaže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
25.1.21 10:41

@tana.michalova Dobrý den,

Lendeš má pravdu. Tato propagace tu opravdu nemůže být. Pokud se jedná o vaši osobní propagaci, můžete si dát odkaz do vašeho podpisu, který najdete v nastavení uživatele. Nespamujte s ním diskuze! Pokud se jedná o někoho jiného a budete ho nadále propagovat v diskuzích, bude vám smazán váš profil na emiminu. Všechny vaše příspěvky s propagací instagramového profilu byly smazány.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alakaina
23.5.24 13:55

Takze ten hnus lze odmitnout? Od te doby, co me v sesti letech lamali pri lumbalni punkci, uz zadnou jehlu v zadech nechci.

• Citovat
  • Upravit
24992
23.5.24 14:10
@Alakaina píše: Více

Vše lze odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
23.5.24 14:26

Odmítnout můžeš všechno :nevim:
Mně ho třeba ani nikdo nenabídl, pokud si dobře pamatuju. Asi jsem vypadala v pohodě :lol: a sama jsem si neřekla a zvládla jsem to. Teď si i říkám, že je to lepší než si píchat jehlu do zad, ale samozřejmě i chápu, když ho někdo chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí