Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@MartaLil89 píše:
Ok, ok spoluprace s vlastnim telem, vnimani zenske sily, vesmirni propojeni s dusi mimiska blablablabla
PS priroda zaridila take smrt a ruzne nemoci tak proc bychom je vlastne meli lecit? Priroda nam posle rakovinu protoze chce abychom zemreli, tak se s tim musime smirit a zemrit, vnimat plne sve telo a jeho smrt. Neni potreba brat zadne leky nebo oblbovakyPříspěvek upraven 15.01.21 v 23:14
Ale je i jiná volba než epidural, je něco jakoby rajsky plyn, že je ta žena jakoby oblbla, ale kontrakce normalne jsou, nevím jak se to přesně jmenuje je to za příplatek. A pak je injekce do zadku…
Kamarádka si třeba z porodu pamatuje hlavně to, jaká sranda byla být úplně sjetá. Nevím jestli to je úplně nejlepší forma.
Já to mám ještě před sebou, ale zcela upřímně, injekce do páteře mě prostě děsí víc, než „normalni“ porod. Jasně, úpět tam 20 hodin, tak to asi prehodnotim, ale už porod jako takový je riziko, proč ho navysovat zásahem do páteře?
@Lily-of-the-valley jooo přesně, mě navíc děsí injekce celkově, radši bych šla rodit, než si dát odebrat krev
mne ji musej odebírat vleze a ještě musím koukat úplně na opačnou stranu, abych neomdlela, a u porodu jsem ten problém neměla ![]()
@Semtex píše:
@Lily-of-the-valley jooo přesně, mě navíc děsí injekce celkově, radši bych šla rodit, než si dát odebrat krevmne ji musej odebírat vleze a ještě musím koukat úplně na opačnou stranu, abych neomdlela, a u porodu jsem ten problém neměla
Tak přesně to jsem měla před těhotenstvím
když mi na začátku řekli o OGTT tak jsem myslela že s sebou seknu rovnou.
no a ve finále jsem zjistila, že to tak hrozný není a dá se to zvládnout. Ale je to možná kvůli tomu, že jsem předtím měla furt nizky tlak a co jsem těhotná, tak ho mám ukázkový. Ale z představy jehly v zádech se mi chce zvracet.
@Mayaa007 Jj, rajčák skvělý způsob jak přivodit rodičce i dítěti hypoxii po ukončení aplikace
Nám ho na předporodním kurzu výrazně nedoporučili I když ho porodnice nabízí.
http://lekari.porodnice.cz/…i-anestetika
Tady si o tom můžete přečíst.
@Heivka No nic není bez rizika, jen jsem psala, co všechno porodnice nabízí krom epiduralu…Taky bych samozřejmě ráda rodila bez ničeho…Ta injekce do řiti, taky není výhra..je pak sjetá matka i to dítě, takže se po porodu nepozná, jestli mu něco, když je oblblé…
@Mayaa007 co vím tak jsou i čípky které dávají proti bolesti.
@tana.michalova Tak jistě
Vůbec to není tvůj IG profil, že? Neobtěžuj tady další propagací v dalších diskuzích, hlásím adminovi, stejně ti to smaže.
@tana.michalova Dobrý den,
Lendeš má pravdu. Tato propagace tu opravdu nemůže být. Pokud se jedná o vaši osobní propagaci, můžete si dát odkaz do vašeho podpisu, který najdete v nastavení uživatele. Nespamujte s ním diskuze! Pokud se jedná o někoho jiného a budete ho nadále propagovat v diskuzích, bude vám smazán váš profil na emiminu. Všechny vaše příspěvky s propagací instagramového profilu byly smazány.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()
Takze ten hnus lze odmitnout? Od te doby, co me v sesti letech lamali pri lumbalni punkci, uz zadnou jehlu v zadech nechci.
Odmítnout můžeš všechno ![]()
Mně ho třeba ani nikdo nenabídl, pokud si dobře pamatuju. Asi jsem vypadala v pohodě
a sama jsem si neřekla a zvládla jsem to. Teď si i říkám, že je to lepší než si píchat jehlu do zad, ale samozřejmě i chápu, když ho někdo chce.