Procházky s dětmi v současné době - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
16.3.20 09:09
@jannina1 píše:
Je tu o tom jiz jedna diskuze. Kazdy ma na to jiny nazor. Osobne, pokud bych mela pred domem prazdny park nebo les, sla bych tam.Ale ne s kamaradkami ci sousedy.

No a tohle je právě špatné. Lidi (vč. mě) v tom taky mají hokej. Vláda to měla ještě konkrétněji specifikovat. Procházky bez přítomnosti jiných lidí, venčení psa, aj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.3.20 09:09

Pohyb venku fajt prospěje, doma byt zavření, to nikomu nepomůže.
Budeme jezdit za město, minimálně obden. Potřebuji i nechat vybehat psy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.3.20 09:10
@Evulina píše:
No a tohle je právě špatné. Lidi (vč. mě) v tom taky mají hokej. Vláda to měla ještě konkrétněji specifikovat. Procházky bez přítomnosti jiných lidí, venčení psa, aj..

Vždyť je to specifikované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.3.20 09:15
@bjetuschka píše:
Teď by se chodit nemělo, pouze na nezbytně nutné pochůzky. Myslim, že těch pár dnů se to vydržet dá.

No, kde bereš jistotu, že je to na pár dnů?
Já to taky řeším, bez vitaminu D a sluníčka půjde imunita do háje a to je trochu kontraproduktivní. Samozřejmě by vše muselo probíhat bez styku s jinými lidmi.
Já třeba řeším i to, jestli si smějí sestřenice a bratranec našich holek, kteří bydlí naproti přes ulici, hrát u nás na dvorku. Bylo mi řečeno, že radši ne. Také to, jestli naši, pražáci, mohou nasednout před barákem do auta, odjet na chalupu, tam vystoupit z auta na vlastním dvoře, pobýt na chalupě na zahradě bez kontaktu se sousedy pár dní a pak se stejným způsobem zas vrátit domů. Na to mi bylo odpovězeno od někoho ano, od někoho ne. Tady na e-miminu. Na lince 1212 mi neřekli nic, neb se mi tam ani nepodařilo dovolat.
Nicméně fakt nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.3.20 09:16
@g.sandova píše:
Vždyť je to specifikované

No, otázek je pořád spousta. Viz moje otázky výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
16.3.20 09:32
@Anonymní píše:
Chodit by se nemělo :nevim: nebuďte nezodpovědné :roll: je to riziko i pro ostatní, ne jen pro vás ;)

Co je nezodpovednyho na prochazce? Zase klidek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
16.3.20 09:33

Víte co je to karatena? Jen nákup, práce a domu. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
16.3.20 09:33
@Evulina píše:
Já to taky řeším, bez vitaminu D a sluníčka půjde imunita do háje a to je trochu kontraproduktivní. Samozřejmě by vše muselo probíhat bez styku s jinými lidmi.
Já třeba řeším i to, jestli si smějí sestřenice a bratranec našich holek, kteří bydlí naproti přes ulici, hrát u nás na dvorku. Bylo mi řečeno, že radši ne. Také to, jestli naši, pražáci, mohou nasednout před barákem do auta, odjet na chalupu, tam vystoupit z auta na vlastním dvoře, pobýt na chalupě na zahradě bez kontaktu se sousedy pár dní a pak se stejným způsobem zas vrátit domů. Na to mi bylo odpovězeno od někoho ano, od někoho ne. Tady na e-miminu. Na lince 1212 mi neřekli nic, neb se mi tam ani nepodařilo dovolat.
Nicméně fakt nevím.. :nevim:

Ja bych jela. Kdyz se nebudou nikde druzit. Aspon mohou byt venku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
16.3.20 09:39

Na prochazky chodit rozhodne budeme. A to mame vcelku velky dvur. Jako nic ve zlem ale ja si proste nemyslim ze je lepsi sedet doma v zaprskanem prostredi kde se siri miliony jinejch bacilu nez pobyt na cerstvym vzduchu treba v lese.
Neni prece nic lepsiho na imunitu nez slunicko a kratka prochazka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.3.20 09:46
@Evulina píše:
No, otázek je pořád spousta. Viz moje otázky výše.

Prostě se psy před barák ano, potom jen do lesa. Budu chodit normálně ráno, potom autem do lesa a vecer za tmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
16.3.20 09:47

.

Příspěvek upraven 25.11.20 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
16.3.20 09:47

Až přijdou roušky, budeme chodit na procházky. Pár dní to doma vydržíme.

Roušky mám pro dospělé, objednala jsem pratelné dětské i pro dospělé. Respiratory nechávám na krizové případy.

Myslím, že je vhodnější ven nechodit. Pár dnů to zvládnou děti i dospělí. Vitamín D je důležitý, ale pár dnů bez sluníčka paseku neudělá.

Ven by měli chodit všichni jen s rouskami.
Což jak jsem viděla z okna, nedala snad nikdo.

• Citovat
  • Upravit
12705
16.3.20 10:39
@Evulina píše:
Nicméně fakt nevím.. :nevim:

Jistotu samozřejmě nemám, situace se mění pomalu z hodiny na hodinu. Pořád se alr bavíme o řádu týdnů, ne? I kdyby se jednalo o měsíce, tak pořád je to výjimečný stav a dodržovat by se to mělo. Nařízena je karanténa, tzn. jen do práce a na nejnutnější pochůzky. Od rána ale vidím na hřišti, co máme pod balkónem, běžce, fotbalisty atd. Já tohle prostě nepochopím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
16.3.20 11:08

Mám dvě malé děti a chodit ven nebudeme :nevim: Nikdy bych si neodpustila, kdyby se kvůli tomu nakazily. Jde jen o pár dnů, myslím, že to doma přežijeme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
16.3.20 11:08

Omezení volného pohybu osob:
Platí od pondělí 16. března 0:00 do úterý 24. března 06:00.
Nevztahuje se na cesty do zaměstnání, k výkonu podnikání, nezbytné cesty za rodinou, pro základní životní potřeby nebo do zdravotnických zařízení.
Zákaz není uvalen na cesty za účelem vyřízení neodkladných úředních záležitostí.
Netýká se ani pobytu v přírodě nebo parcích.
Zakázána není účast na pohřbu.
Omezení se nevztahuje na veřejnou hromadnou dopravu, služby pro obyvatele včetně zásobování, rozvážkovou službu nebo veterinární péči.
Sankce vláda neoznámila, podle ministra vnitra Jana Hamáčka jde o osobní odpovědnost každého za zdraví a životy svých blízkých. Premiér Andrej Babiš připomněl, že šíření koronaviru je trestný čin a za porušení individuální karantény hrozí pokuta tři miliony korun.

Jasne tam pisou ze prochazky zakazany nejsou takze pokud chcete nekoho za tuhle situaci lyncovat, bezte radsi za tema co prijeli z lyzovacek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí