Prodělaný zánět močového měchýře a následný tlak v břiše

Anonymní
6.2.20 16:05

Prodělaný zánět močového měchýře a následný tlak v břiše

Ahoj, prosím o radu.. :think:

Popisu to takto. V létě mne poprvé chytl zánět močovych cest a docela dost ale kupodivu fluroin zabral. Pak se to párkrát ozývalo září, říjen.. Ale vždy jsem si rychle vzala fluroin a dobrý.
Nojo ale pak jsem udělala hroznou blbost :zed: teď po Vanocich jsme byli lyžovat na celý den a já asi tak nějak prochladla. Lezla na mne ted večer i horkost. Další den v noci mne chytnul hrozný tlak dole v podbřišku, nemohla jsem zatnout ty svaly.. Jako bych to tam měla mrtvy.. Zkusila jsem to zaspat ale vzbudila jsem se v noci a zvracela jsem vodu a sliny. Tlak nepřestal. Dalsi den jsem jela na pohotovost - nález v moči byl, dali mi fluroin ale z toho mi bylo zle a nezabíraly (horší vysledky) tak mi dali xorimax 500, brala jsem při něm i probiotika z LR. Zabral, takže žádné výsledky v moči atd ani v kultivaci. Nojo, ale tlak nezmizel. Přišlo mne to jako bolest močáku.. Zhoršovalo se to na noc a hlavně při horké vodě. Furt pohotovosti, nemohla jsem spát. Krev negativní, gynekologické vyšetření v pořádku, moč opět taky.. :roll: Ležela jsem v nemocnici, závěr, že je to z xorimaxu.. Ani 3 týdny po něm to ale neustalo.. Zase pohotovost, nechali si mne v nemocnici. A dávali mne jen prášky na bolest. Kapacky, které to apson zmírnily a injekce.. Ale v noci jednou mne to chytlo i tak, že jsem nemohla zrovna moc ani na velkou a tak hrozně mne bylo z toho tlaku zle, že mne ihned vzali na laparaskopii při narkoze. Teď mám pooperační bolesti. Nic nenašli :nevim: A tlak samosebou neustal, jen mne spíš teď víc bolí to břicho u stehů.. Od zad to bylo teď taky vyšetřením vyloučené. Tak když jsem teď primarovi popisovala, jak si myslím, že je to bolest močáku, řekl, že pak asi bude potřeba cystoskopie. Což samosebou sem četla, co je to za peklo.. :pocitac:

Takže tlak furt stejný měsíc v tom podbřišku. Proto prosim všechny o RADY, nechci na tu cystoskopii a kord, když jsem teď po operaci :( třeba jaký čaje zabral, fakt vše možné, ať se tlaku už zbavim, chci normálně zas fungovat, moc vám dekuju!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
6.2.20 20:47

Bůh ví, co to je. Davat ATB bez kultivace je špatný. Muzou z toho pak být podobný potíže. Jdi na tu cystoskopii. Myslim, ze v tvem stavu nemáš moc na výběr. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 21:40

@sediza bohužel kultivaci je napadlo udělat až po antibiotikach :zed: :zed no na tu cystologii jentak jít nemůžu, jsem teď po laparaskopii, mám jizvy. Jsem docela mladá je mi 19,takže se mi zažít další hrůzu v podobě cystologii, nevím no 8o..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.20 22:26

Bříško

Ahoj.
Chci se zeptat a podělit se o můj problém.
Několik dní mám nafouklé bricho jako kdybych byla v tom, bolí mě nepřetržitě, cítím jako kdyby se mi tam něco hybalo a bolí mě záda a občas i prsa. Minulý měsíc a tento měsíc jsem dostala menstruaci začátkem měsíce což je divný, vždy dostávám MS v polovině měsíce. Tento měsíc jsem měla MS jen 3 dny :zed: zkoušela jsem dokonce i tehotensky test, jeden mi vyšel pozitivní a 3 byli negativní takže jsem z toho docela na hlavu… Kdybych byla doopravdy v tom tak by to byl teď 3 měsíc, ale dávám tomu planou naději… I když na tu bolest nemyslím tak stejně mě to břicho bolí a cítím tam divné tlaky v oblasti pupiku a pod žebry… Nevíte co to může znamenat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.20 10:44
@Anonymní píše:
Ahoj.
Chci se zeptat a podělit se o můj problém.
Několik dní mám nafouklé bricho jako kdybych byla v tom, bolí mě nepřetržitě, cítím jako kdyby se mi tam něco hybalo a bolí mě záda a občas i prsa. Minulý měsíc a tento měsíc jsem dostala menstruaci začátkem měsíce což je divný, vždy dostávám MS v polovině měsíce. Tento měsíc jsem měla MS jen 3 dny :zed: zkoušela jsem dokonce i tehotensky test, jeden mi vyšel pozitivní a 3 byli negativní takže jsem z toho docela na hlavu… Kdybych byla doopravdy v tom tak by to byl teď 3 měsíc, ale dávám tomu planou naději… I když na tu bolest nemyslím tak stejně mě to břicho bolí a cítím tam divné tlaky v oblasti pupiku a pod žebry… Nevíte co to může znamenat? :nevim:

Nevím proč to píšete zrovna pod můj příspěvek :think: který je o něčem jiným tematicky..
Každopádně s tímhle vám asi nikdo až na doktora nepomůže:) jdete ke gynekologovi a k obvodnímu, vezmou vam krev i moc:) a podle krve na gyndě podle jednoho hormonů zjistí zda jste těhotná nebo ne. Rozhodně to ale chce řešit a jinou cestou než přes net.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex