Prodloužení cyklu kolem 40 let věku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.1.25 01:23

Obnovuju téma. Je mi 37 a půl. Máma říkala, že na ni přechod přišel ve 42. Když jsem loni začla plasit že se mi cykly z 28 dní zkrátili na 26 ( asi 2 mesice - hned plasim) říkala že ji se naopak prodlužovaly a že to začalo v těch 42. A trvalo to pár let. A že nemám plašit. Teď mě přítel donutil vzít si pilulku den poté ( prášky kvůli trombóze nesmím - takže ani tu piluli den poté) a teď 3 měsíce mám mám ms po 31 dnech. Je to prechod? Nebo je to tím praskem? Zvláštní je, že to je je ty tři měsíce po těch 31 pravidelně…ještě bych mimco chtela, ale přítel chce ještě rok počkat kvůli hypotede a tak. Děti už dvě mám. Obě na poprvé+ plus dvě neplánovaná těhotenství z jediného sexu v měsíci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.25 14:28
@Anonymní píše: Více

Prober to na gyn. Jinak pokud ti začíná haprovat cyklus a opravdu bys dítě ještě chtěla, tak mi přijde jako blbost čekat rok kvůli hypotéce. To už se ti pak fakt podařit otěhotnět nemusí.
Než se vám dítě podaří a narodí, tak to stejně bude plus minus za rok, tak přiznám se, že to čekání moc nechápu.
Naopak bych to začala řešit, zjistila s dr. jak na tom jsem, jak mám ovulaci a tak. Když se začneš snažit teď, tak máš víc času případně řešit neúspěch, než když se začneš snažit až za rok. Úplně bych nespoléhala na to, že zase otěhotníš na první dobrou, když jsi to tak měla v mladším věku.

• Citovat
  • Upravit
2205
8.1.25 15:35

V 37 letech bych rozhodně nečekala s těhotenstvím rok. To už se nemusí podařit. Jedině ze bys s těma dvěma už byla spokojená a třetí by bylo jen třešnička na dortu. Ale čím déle čekáš, tím jsou vajíčka starší a rizika větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
8.1.25 15:37

Mně se nic neprodloužilo. Naopak se mi zkrátil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.25 23:07

@Pučálkovic.Amina no já vím no. Tak uvidíme, je to chlapa rozhodnutí, já už 2 děti mám on nemá žádný a chce čekat… Já jsem taky říkala, že hned. Ale já to říkala i u těch předchozích a bylo to hned.

• Citovat
  • Upravit
2205
9.1.25 12:58

Tak to pak jo, jeho rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat