Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@SAJ píše:
V tomhle mi věř. Tragédie je ještě milosrdný vyraz pro to, co nás v případě schválení povinné maturity čeká.
Pozor, jsem pro povinnou M všema deseti, ale se současným materiálem a s postojem většinové populace k matematice (neumět matiku je in, celebrity se neschopností v M doslova chlubí) je to naprosté sci-fi.Příspěvek upraven 02.11.14 v 19:45
Jo tenhle pristup ma i moje sousedka učitelka, matematika je podle ni blbost a staci aby děti uměli sčítat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Aha, my se asi míjíme - měla jsem za to, že máte něco vysloveně proti té taxonomii, že má zásadní chybu - třeba že neuznává sloveso „umí“ (někde v té chvíli jsem začala dumat, jestli ta Bloomova slovesa jsou nebo nejsou jen specifičtější opisy obecného „umět“).
On to Bloom asi nedělal se základním záměrem pro využití při tvorbě českých švp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 píše:
Jo tenhle pristup ma i moje sousedka učitelka, matematika je podle ni blbost a staci aby děti uměli sčítat.
Během dálkového studia tahle skvěla učitelka složila skously na kterých nebyla
] asi ji pomohla tajná služba v které nikdy nepracovala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda bych se zeptala na jednu věc, studuji pedagogickou fakultu a čímdál více uvažuji, že po dokončení Bc. bych šla na navazující magisterské dálkově a zároveň pracovala. Je reálné, že bych získala alespoň na půl úvazku práci ve škole?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
Já si při hospitaci udělala díru na kalhotech, protože jsem šla větrat a zachytila jsem o uvolněný kryt topení (který jsem hlásila už měsííc před tím).
Tak to máš lepší zážitek. U nás mi ředitelka ani moc nemohla vytknout, protože moje práce, byť spadá do její kompetence, je mimo oblast jejích podrobnějších znalostí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám vlastně hospitace docela ráda. Nervózní jsem jen chvilinku na začátku (a pořád říkám prostě), ale pak vpadnu do tempa, děcka se mnou drží basu, spolupracují, neruší…
Prostě nakonec to bývají fajn hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Já mám vlastně hospitace docela ráda. Nervózní jsem jen chvilinku na začátku (a pořád říkám prostě), ale pak vpadnu do tempa, děcka se mnou drží basu, spolupracují, neruší…Prostě nakonec to bývají fajn hodiny.
Já jsem dřív taky bývala vyklepaná. Jenomže pol letech praxe, ohlasů dětí a rodičů vím, že to dělám dobře. Tím pádem jsem si při hospitacích jistá a je to znát. Akorát mám bohužel děti malé na to, aby se mnou spolupracovaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš píše:
@blecha72 Aha, my se asi míjíme - měla jsem za to, že máte něco vysloveně proti té taxonomii, že má zásadní chybu - třeba že neuznává sloveso „umí“ (někde v té chvíli jsem začala dumat, jestli ta Bloomova slovesa jsou nebo nejsou jen specifičtější opisy obecného „umět“).
On to Bloom asi nedělal se základním záměrem pro využití při tvorbě českých švp
Teď jste na to kápla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@levandule23 To se ptáte na špatném místě, oslovte možné zaměstnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@levandule23 záleží z jakého jsi kraje… a jo z Prahýýý…tak tam je šance vždycky větší, protože spousta vystudovaných učitelů najde místo i jinde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
@levandule23 Myslim si, že zaleží, kde v PRaze určitě
A čerpáte odkud?
@levandule23 Fakt záleží na zaměstnavateli. Pokud studujete aprobaci, pro kterou ředitel nemůže najít učitele s ukončeným vzděláním, máte šanci. Prostě pošlete životopisy, běžte se představit…
Ano, znám několik učitelů, kteří pracovali a zároveň studovali. Odtud třeba @hanka.br
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Vycházim z logiky toho, že v Praze je spousta škol a znám konkretně 2 ředitelky zakladní školy, které věčně hledají učitele. A pak i u nás na gymplu byl průser, že chyběli učitele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
@blecha72 Vycházim z logiky toho, že v Praze je spousta škol a znám konkretně 2 ředitelky zakladní školy, které věčně hledají učitele. A pak i u nás na gymplu byl průser, že chyběli učitele.
http://www.profesia.cz/…raha/ucitel/
11 nabídek, z toho 2 klasicky učitelská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit