Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@neumisa
To by tu proběhla diskuze jako nad tím nalezencem z Chorvatska. A že tam probíhaly teorie! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mě dneska pobavila známá. Bavily jsme se, že na ten prodloužený víkend 17. 11. vyrážíme tam a tam a ona: Teda to si snad děláš srandu. Vy učitelé máte ZASE nějaký volno???
Hele, nám už lidi závidí i hromadný státní svátek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael píše:
@neumisa
To by tu proběhla diskuze jako nad tím nalezencem z Chorvatska. A že tam probíhaly teorie!
Tak nevím, kolik truhlíků je schopno pověsit snubák na žebřiny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael píše:
A mě dneska pobavila známá. Bavily jsme se, že na ten prodloužený víkend 17. 11. vyrážíme tam a tam a ona: Teda to si snad děláš srandu. Vy učitelé máte ZASE nějaký volno???Hele, nám už lidi závidí i hromadný státní svátek.
Jsme děsný hovada
Až na to, že v zaměstnání manžela se na státní svátky nehraje, si můžu plánovat- ještě nevím co. Ale postřeh dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Jsme děsný hovadaAž na to, že v zaměstnání manžela se na státní svátky nehraje, si můžu plánovat- ještě nevím co. Ale postřeh dobrý.
zrovna tak - chlap bude makat, a já si budu léčit nervy po inspekci. Státní svátek v pravý čas. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 @neumisa
Můj to má stejně, ale ta známá má státní svátek - volno stejně jako my. To mě fakt pobavilo. ![]()
@neumisa
Co tam budou dělat už teď? Klasická buzerace, týkající se papírování?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pravděpodobně - aspoň v to všichni doufají. Ani vedení nic bližšího neví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa Vždycky to má nějaké zaměření. Náš šéf je bývalý inspektor, snad proto ví, vo co go.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevím, víc nám neřekli. Jen že máme překontrolovat dokumentaci a že nám možná budou strkat čumák do výuky. Jo a že máme schovat všechny přístroje bez inv entárního čísla. Fakt sranda snažit se v šatní skříni zamaskovat tiskárnu jako kráva. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
@blecha72nevím, víc nám neřekli. Jen že máme překontrolovat dokumentaci a že nám možná budou strkat čumák do výuky. Jo a že máme schovat všechny přístroje bez inv entárního čísla. Fakt sranda snažit se v šatní skříni zamaskovat tiskárnu jako kráva.
To máte tiskárnu bez invertárního čísla? Asi ji donesl někdo z kolegů. Jo, už dlouho tvrdím, že normální zaměstnanec z práce odnáší, učitelé z vlastních zdrojů donáší
Jsem zářným příkladem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa Máme štěstí - přijít k nám, strkám si do skříně varhany, konvici, hifi věž, kancelářskou židli a lednici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Takhle náš třídní po svatbě do naší třídy donesl všechno, co jeho manželka doma nechtěla. Taky byla učitelka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
To máte tiskárnu bez invertárního čísla? Asi ji donesl někdo z kolegů. Jo, už dlouho tvrdím, že normální zaměstnanec z práce odnáší, učitelé z vlastních zdrojů donášíJsem zářným příkladem
tiskárnu kdysi dostala kolegyně od rodičů jako dar pro třídu, letos šla holka na mateřskou a tiskárna přešla na mě. Všichni o ní vědí, kolegyně v okolí ji využívají, ale není školní, tudíž nemá inventární číslo. Ale já jsem na tom ještě dobře, jiná kolegyně dnes musela demontovat noťas, tiskárnu a rádio. Jsme chudá škola, co si nekoupíme, to nemáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
@neumisa Máme štěstí - přijít k nám, strkám si do skříně varhany, konvici, hifi věž, kancelářskou židli a lednici
židli si míním koupit hned, jak mi šéf prodlouží smlouvu, ta školní je mému pozadí nebezpečná
varné konvice u nás mají výjimku - ač bez čísla, mohou zůstat, neb pedagogický sbor by bez ranního kafe brzy zesnul. ![]()
Příspěvek upraven 07.11.14 v 22:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit