Profese učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5842
11.11.14 13:29

Ahojte, prosim kolegyne ucitelky, nemuzu na netu najit novou plat. tabulku od 1.11., mohl by mi nekdo poslat odkaz? Dekuji…
Jeste dotaz, jsem ted na materske, kdyz se vratim do prace, daji mi novy plat. vymer? Pred materskou jsem dodelala VS, konecne jsem plne kvalifovana…do ted jsem byla a dle noveho plat. vymeru stale jsem, vedena v 11.plat. tride…po nastupu zpet bych mela jit do 12., ne? Bojim se, ze kdyz ted podepisu 11., uz mi ji nechaji…
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
12.11.14 17:36

Tabulka je tady:
http://www.ceskaskola.cz/…gy-od-1.html

Jinak co se týká zařazení, záleží jak je napsaná náplň práce. Ale principiálně by měla ta 12 u „samostatného“ učitele být měla.

11 platová třída: Vzdělávací a výchovná činnost zaměřená na získávání vědomostí a dovedností ve všeobecně-vzdělávacích nebo odborných předmětech podle školního vzdělávacího programu, podle vzdělávacího programu vyšší odborné školy nebo podle individuálních vzdělávacích plánů ve spolupráci s dalšími odborníky a dalších metodických doporučení z oblasti pedagogiky a psychologie.

12 platová třída: Komplexní vzdělávací a výchovná činnost ve všeobecně-vzdělávacích nebo odborných předmětech spojená s tvorbou a průběžnou aktualizací pedagogické dokumentace, kterou pedagogický pracovník vytváří, a podle níž postupuje při výkonu své přímé pedagogické činnosti nebo spojená s tvorbou a průběžnou aktualizací individuálních vzdělávacích plánů.

Zdroj: Katalog prací MPSV http://www.mpsv.cz/…_10_2010.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
12.11.14 17:40

@adlif57 diky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.11.14 19:10

Holky, úči, přikládám odkaz na srozumitelný krátký dokument k 17.11.
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.16 19:09

Dobrý den, mohu se taky zeptat? Ptala jsem se i jinde, ale nebylo mi odpovězeno.
6 let jsem dělala vychovatelku a teď od září půjdu učit 14 hodin pracovky.Jak tady čtu, tak bych měla být v 11 jako nekvalifikovaná učitelka. Ta 11.třída je prostě daná nebo mě může ředitel dát třeba do 10?Nastupuju do nového zaměstnání, tak nechci hned prudit s platem, ale taky ne přijít na buben. A když jsem 6 let pracovala jako vychovatelka tak mě to stejně hodí výš nebo když jsem neučila tak se to nepočítá a jedu od začátku? Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
66806
11.4.16 19:20
@Anonymní píše:
Dobrý den, mohu se taky zeptat? Ptala jsem se i jinde, ale nebylo mi odpovězeno.
6 let jsem dělala vychovatelku a teď od září půjdu učit 14 hodin pracovky.Jak tady čtu, tak bych měla být v 11 jako nekvalifikovaná učitelka. Ta 11.třída je prostě daná nebo mě může ředitel dát třeba do 10?Nastupuju do nového zaměstnání, tak nechci hned prudit s platem, ale taky ne přijít na buben. A když jsem 6 let pracovala jako vychovatelka tak mě to stejně hodí výš nebo když jsem neučila tak se to nepočítá a jedu od začátku? Děkuju :kytka:
četal jsem to jinde, pokud jsi nekvalifikovaná, je zařazení správné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
11.4.16 19:20
@Anonymní píše:
6 let jsem dělala vychovatelku a teď od září půjdu učit 14 hodin pracovky.Jak tady čtu, tak bych měla být v 11 jako nekvalifikovaná učitelka. Ta 11.třída je prostě daná nebo mě může ředitel dát třeba do 10?Nastupuju do nového zaměstnání, tak nechci hned prudit s platem, ale taky ne přijít na buben. A když jsem 6 let pracovala jako vychovatelka tak mě to stejně hodí výš nebo když jsem neučila tak se to nepočítá a jedu od začátku? Děkuju :kytka:
četal jsem to jinde, pokud jsi nekvalifikovaná, je zařazení správné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
11.4.16 19:21
@Anonymní píše:
zdl není až tak tragický četal jsem to jinde, pokud jsi nekvalifikovaná, je zařazení správné. On ten rozdíl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
11.4.16 19:32

Ahoj, mela bys byt v 11. tride a praxi ti snad zapocitaji.Mne ji zapocitali plne a to jsem ucila na stredni a ted jsem na 1.stupni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.16 20:48

Děkuji. Mě slo o to zda mě může ředitel dát třeba do desáté nebo je ta jedenáctka jistá. Takže mi započítají i praxi a půjdu platově výš? I když jsem dělala vychovatelku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.16 20:50

@matkabagristy nepřišla asi celá zpráva :)

• Citovat
  • Upravit
1086
24.2.18 21:55

Dovolená učitelů mimo prázdniny

Ahoj, měla bych dotaz na učitelky:)
od září nastupuji jako učitelka na 2.stupni ZS. a mám trošku problém s vybíráním dovolené. tak nějak tuším, že je povinné si všechnu dovolenou vybrat v létě a během roku na to není nárok.
opravdu je to takto striktní nebo je možnost neplaceného volna - je to scifi nebo jste to někdo měl?
týká se to bohužel toho, že léto je pro mě naprosto nevhodné na ježdění na dovolenou kvůli horku, které špatně snáším (mám snížený objem plic a v létě se mi špatně dýchá + hlavní sezóna je drahá). miluji cestování a doteď jsem byla zvyklá jezdit několikrát do roka… nedokážu si představit, že od teď se toho až do důchodu vzdám… stačilo by mi třeba 3-5 dni během celého roku navíc (na podzim či na jaře). je to vážně nemožné?
vždy jsem chtěla učit, ale tohle je vec, kterou prostě opravdu těžko dokážu překousnout:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.2.18 21:59
@PupuP píše:
Ahoj, měla bych dotaz na učitelky:)
od září nastupuji jako učitelka na 2.stupni ZS. a mám trošku problém s vybíráním dovolené. tak nějak tuším, že je povinné si všechnu dovolenou vybrat v létě a během roku na to není nárok.
opravdu je to takto striktní nebo je možnost neplaceného volna - je to scifi nebo jste to někdo měl?
týká se to bohužel toho, že léto je pro mě naprosto nevhodné na ježdění na dovolenou kvůli horku, které špatně snáším (mám snížený objem plic a v létě se mi špatně dýchá + hlavní sezóna je drahá). miluji cestování a doteď jsem byla zvyklá jezdit několikrát do roka… nedokážu si představit, že od teď se toho až do důchodu vzdám… stačilo by mi třeba 3-5 dni během celého roku navíc (na podzim či na jaře). je to vážně nemožné?
vždy jsem chtěla učit, ale tohle je vec, kterou prostě opravdu těžko dokážu překousnout:(

Ahoj…jsem učitelka a neplacené volno je běžné. Záleží pouze na řediteli školy, jestli ti to umožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.2.18 22:04

@Kača222 : děkuji za odpověď, to si mě potěšila! já se bála, že se už nikam nepodívám, protože cestování v létě opravdu není pro mě:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.2.18 22:09

@PupuP Není zač… ;) ;) a užij si novou práci i dovču během roku… (já se zase pro změnu chystám od září na MD :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat