Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@PupuP Hrozně záleží na řediteli. Znám ředitelku, co nedala známé ani 2 dny, když chtěla na prodloužený víkend s manželem (jednou za 5 let) a jiná dá bez problémů i týden, ale musí to být vyjímečně, ne každý rok, to by nedával asi nikdo, každý rok týden volna mimo prázdniny.
S těmi levnými lety se asi budeš muset rozloučit a létat plánovaně a dráž. Holt už nejsi student, ale zas vyděláváš, tak si musíš připlatit za dovolenou. To neříkám ze zášti, ale je o prostě život. Každé zaměstnání má své výhody a nevýhody, ty bys měla respektovat pravidla. Ve školství bývá pravidlem, že volno mimo prázdniny se nedává, nebo jen velmi výjimečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kača222 píše:
Suplování je placeno 200% pokud vím…
A učíte? U nás je to zadarmo… Učím 6 let a nikdy ani kačka za supla. To bych ho brala i dobrovolně ????
- Citovat
- Upravit
@bigl : jasně, však jo, jen jsem se ptala.
A jinak s tím vyděláváním- budu mít bohužel nižší plat, než mám teď, když učím v jiné škole jako student, protože se mi budou strhávat dane, zdravotní a sociální. takže paradoxně finančně docela klesnu. ale co už;) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PupuP Tak běž do jiné práce, jiný obor.Kde budeš mít ze zákona 20 max.25dní dovolené za celý rok. Třeba ti to stačit bude a vezmeš si dovču na zimu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás by to, bohužel, neprošlo. U nás je problém vysvětlit, že když jde člověk na odběry nalačno, že nemůže jít v 16 hod. odpoledne…Mně neplacené volno jednou řídící nabídla, ale v situaci, kdy jsem potratila uprostřed školního roku a ve škole měla plánovaných asi 5 výchovných komisí s velkými výchovnými problémy…
Na druhou stranu nechápu ostré komentáře některých, ve většině případů také učitelek…Člověk se na něco zeptá a už je hyena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mari.G :děkuji za zastání:)
já bych klidně celé léto chodila do práce a ani ty peníze mi nevadí, jen to vyměnit za týden volna v roce no
škoda. samozřejmě si chci splnit svůj sem být učitelkou, ale trochu mě mrzí, že tím v podstatě pohřbim svůj koníček no:)
přišla jsem se jen zeptat, nikde nepíšu, že budu chtít hned volno, takze tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PupuP píše:
@Mari.G :děkuji za zastání:)
já bych klidně celé léto chodila do práce a ani ty peníze mi nevadí, jen to vyměnit za týden volna v roce noškoda. samozřejmě si chci splnit svůj sem být učitelkou, ale trochu mě mrzí, že tím v podstatě pohřbim svůj koníček no:)
přišla jsem se jen zeptat, nikde nepíšu, že budu chtít hned volno, takze tak
Hele, fakt to neni na kazdy skole stejny, nam plati vsechny suply 200 %muzeme si brat dovolenou a nasuplovavat ji, dostavame pravidelne kazdy ctvrt rok odmeny cca 15000 a proste se mame skvele. A to jsme mala venkovska skola. Musis ale hledat dobrou reditelku, coz ta nase je. Primo bozi. Prosim, zachovat anonym, abychom nebyli zavaleni zadostmi o misto ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Hele, fakt to neni na kazdy skole stejny, nam plati vsechny suply 200 %muzeme si brat dovolenou a nasuplovavat ji, dostavame pravidelne kazdy ctvrt rok odmeny cca 15000 a proste se mame skvele. A to jsme mala venkovska skola. Musis ale hledat dobrou reditelku, coz ta nase je. Primo bozi. Prosim, zachovat anonym, abychom nebyli zavaleni zadostmi o misto
Tak to máte dobré, o tomhle si můžeme jen nechat zdát a to učím na střední škole odborné předměty…
- Citovat
- Upravit
@PupuP píše:
@bigl : jasně, však jo, jen jsem se ptala.
A jinak s tím vyděláváním- budu mít bohužel nižší plat, než mám teď, když učím v jiné škole jako student, protože se mi budou strhávat dane, zdravotní a sociální. takže paradoxně finančně docela klesnu. ale co už;)
Ano, a o tom ten život v podstatě je… Iluze jsou najednou fuč
, nastává tvrdá realita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nas zadne neplacene volno behem roku na rekreaci a zadne placene (odborne) suplovani. Vsechno jsou to jen dozory, ktere se neplati ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mončatka píše:
Tak u nas zadne neplacene volno behem roku na rekreaci a zadne placene (odborne) suplovani. Vsechno jsou to jen dozory, ktere se neplati
Tak to je jak u nás. Hezký je, že teď 3 kolegyně marodí…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to je jak u nás. Hezký je, že teď 3 kolegyně marodí…
U nas prave taky. Chybi ted pravidelne kolem sesti lidi, takze neplacene suplovani jede jak na bezicim pasu. A supluji se samozrejme i dozory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit