Program na úpravu videa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
835
13.6.14 19:14

Program na úpravu videa

Ahoj holky :mavam: Doporučíte mi prosím nějaký dobrý program na úpravu videí, případně fotek, kde by šla přidat hudba a nějaké efekty? Něco co je podobné Windows Movie Makeru? Hlavně, aby to šlo stáhnout zdarma a pro Windows 8. Děkuji a budu opravdu moc vděčná! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8780
13.6.14 19:22

A proč ne ten WMM? Z těch programů zadarmo je asi nejlepší, ostatní toho moc neumí, nebo je to jen shareware..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
13.6.14 19:43

@Svandu Mám nový notebook a stáhla jsem si Windows Movie Maker, ale nejede mi to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
13.6.14 20:00

Co přesně nejde? Nenainstalovalo se to? Nebo se to nespustí? Nějaká chybová hláška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
13.6.14 20:18

@Svandu Stáhla jsem si balíček Windows Essentials (bylo to Freeware), jenže, jak jsem to chtěla nainstalovat, tak mi naskočila nějaká smlouva, s kterou musím souhlasit a já se bojím, že budou chtít po mě nějaké peníze. :nevim: Tak jsem to raději neriskovala.

V tom balíčku byl i ten Movie Maker.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
13.6.14 20:40

Snad se nemýlím když napíšu že to se musí odsouhlasit úplně všude, běžný souhlas s licenčními podmínkami. Klidně instaluj pokud to bylo označené jako freeware.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
13.6.14 20:45

Jinak ten Movie Maker je fakt dobrý, přehledný, snadný, ale já jsem ho musela vyměnit protože mi pořád padal v půlce projektu. Možná mi to tu někdo ozřejmí proč, možná příliš velká videa nebo tak, ale komprimování to už jde mimo mě. Navíc, od toho ten program potřebuju abych mohla stříhat v něm, ne? Prostě práce s ním byla pro mě opruz. Tak jsem si chtěla koupit Power Director, vyzkoušela jsem ho zdarma a pak ke mě přišla verze 9 zdarma i s klíčem od někoho. Ten už ale není až tak jednoduchý, nemám tam češtinu, ale dá se to. Nepadal mi, ale teď naposled bohužel taky jednou, tak já už nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
13.6.14 21:07

@Ani123 Bez licenční smlouvy nenainstaluješ nic, ani program zadarmo ;-) Kdyby chtěli platit, tak se o to přihlásej a nenechaj tě to nainstalovat, nebo ti to po zkušební době zkrouhnou, neboj ;-)

@smutnalucy Záleží i na PC, jestli nemáš třeba málo místa na disku, nebo příliš zahlcenou OP. Samozřejmě free programy jsou na padání náchylnější. Když často ukládáš, mělo by to ale být v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
13.6.14 21:13

Jak píše @smutnalucy, bez souhlasu se ti nenainstaluje ani freeware :)

Líbí se mi VideoPad Video Editor, ale mám ho v AJ a ve free verzi je zhruba po 14 dnech nutné při každém otevření odkliknout, že to používáš pouze nekomerčně, což je trochu opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
14.6.14 07:30

@smutnalucy Ono nejde ani moc o licenční podmínky, je tam nějaká smlouva o poskytování služeb od Microsoft :think: A mám tam přijmout a odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
14.6.14 10:08

@Ani123 přijmout. to je normální. Jinak ty podmínky se dají i přečíst, když se to tam rozklikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
14.6.14 12:02
@smutnalucy píše:
@Ani123 přijmout. to je normální. Jinak ty podmínky se dají i přečíst, když se to tam rozklikne.

Tak jsem tam něco přečetla a přečetla jsem tam něco i o poplatcích. Jenže, když to bylo Freeware? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
14.6.14 16:36

@Ani123 neboj se toho, já ten balík taky stahovala a nikdy nic. většinou to funguje tak, že když je něco zpoplatněno, tak ti ten program po 30, případně 90 dnech přestane fungovat a vyskočí na tebe okno že ho máš zakoupit. Takže ne tak, že ty naistaluješ a za týden máš ve schránce fakturu. To fakt ne. Jestli tam bylo freeware, tak se fakt neboj a instaluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.8.14 13:20

Já používám adobe premier, to je ale složitější program. Pro jednoduchou editaci jsme zkoušela i avidemux a videospin a taky to svůj účel splnilo. Mrkni na přehled programů tady, třeba si nějaký vybereš: http://stahnu.cz/…videa-zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák