Projekt na Donio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Svetluska55
4.3.24 19:27

10 zakazniku s prumernou uctenkou 500 kc je chimera. Cukrarny a vyrobny budou brat primo z velkoobchodu za jine ceny. Bezni spotrebitele prijdou pro drobnosti - sladke sypani atp..s uctenkou tak 2 stovky.
I pokud se budeme bavit o denni trzbe 5000 kc, je to tedy 100,000 kc mesicne. Jaka bude marze, 20%? Rekneme 30% (i kdyz bych tomu v tlmhle pidiobjemu neverila, ale dobre), takze 30,000 kc, z toho je potreba zaplatit najem a energie, rekneme 25,000.
No, takze budes tvrdnout v obchudku 9-17 kazdy den za 5000 kc mesicne (ktere budes muset jeste zdanit). Nevypada to jako uspesny business plan.

• Citovat
  • Upravit
16235
4.3.24 19:27

No, další důkaz, že Donio je jeden velký podvod a v podstatě online žebrota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
4.3.24 19:28
@MarketJDF píše:
Ano, hlavní příjem…chci se tomu věnovat naplno. Samozřejmě, že počítám s tím, že první rok nebude ani trochu jednoduchý.
Tržby? Dá se říct, že když mi příjde 10 zákazníc po 500,– denně (po-pá), tak to bude v pohodě všechno klapat. Samozřejmě cílem budou vyšší tržby. Ale dle průzkumu jsou ty denní tržby reálné z kamenné prodejny.. A pak samozřejmě e-shop, který bude sice větší oříšek, ale i tam se dá pracovat
Jakože TRŽBA 5000 KČ DENNĚ je dostatečné na nájem, energie, daně, sociální, zdravotní, tvůj příjem?
Ty nepodnikej a nauč se počítat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43053
4.3.24 19:32

Na tohle jsou startupy. nekdo te zainvestuje do zacatku, ale ma podil ve tve firme a narok na cast zisku. to je fair. taktreba funguje i zonky. Normalne si pujc, jako kazdy. to je rozumny duvod pro pujcku, ale s rizikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8805
4.3.24 19:35
@annlady píše:
Jakože TRŽBA 5000 KČ DENNĚ je dostatečné na nájem, energie, daně, sociální, zdravotní, tvůj příjem?
Ty nepodnikej a nauč se počítat.

Taky to nějak nedokážu pochopit, vždyť to nedává smysl.
U sbírky navíc píše, že je máma dvou dětí, která je na všechno sama a tady hle, dítě u babičky, u tatínka… ženu, která je na vše sama, si představuji jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
4.3.24 19:44
@Svetluska55 píše:
10 zakazniku s prumernou uctenkou 500 kc je chimera. Cukrarny a vyrobny budou brat primo z velkoobchodu za jine ceny. Bezni spotrebitele prijdou pro drobnosti - sladke sypani atp..s uctenkou tak 2 stovky.
I pokud se budeme bavit o denni trzbe 5000 kc, je to tedy 100,000 kc mesicne. Jaka bude marze, 20%? Rekneme 30% (i kdyz bych tomu v tlmhle pidiobjemu neverila, ale dobre), takze 30,000 kc, z toho je potreba zaplatit najem a energie, rekneme 25,000.
No, takze budes tvrdnout v obchudku 9-17 kazdy den za 5000 kc mesicne (ktere budes muset jeste zdanit). Nevypada to jako uspesny business plan.

Já myslím, že ona ani nezná základní pojmy. A prostě žebrá. A balí to do zdrobnělin a citového vydírání. Fakt Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11194
4.3.24 19:46
@šklíbakočka píše:
Já myslím, že ona ani nezná základní pojmy. A prostě žebrá. A balí to do zdrobnělin a citového vydírání. Fakt Fuj.

A Donio to pak overuje jak? No ta maluvka mi neprijde jako soucast business planu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
4.3.24 19:46
@Zumpa píše:
No, další důkaz, že Donio je jeden velký podvod a v podstatě online žebrota.

je tomu tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
4.3.24 19:48
@Tarena píše:
A Donio to pak overuje jak? No ta maluvka mi neprijde jako soucast business planu.

no to by mne také zajímalo… jak by se tohle ověřilo, ale ona to nevybere, tak je to jedno…
ale drzost lidí je neskutečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
4.3.24 19:53

Holka, už ty obrázky ukazují neskutečný amatérismus, barva regálů je to poslední co u tohoto potřebuješ.

Jsem člověk, který občasně potřebuje nějakou šílenost. Formičky na pralinky, doma mám běžně více Callebautek, spešl barvy.. Vždycky si vymyslím dort a něco musím shánět.

1. Obchod, který mám absolutně nejblíže - většinou na náčiní.
2. Velký e-shop, kde budu mít levné a rychlé doručení.
3. Makro pro poměr cena a výkon (stejně tam obvykle něco potřebuji).
4. Web.. mám cukrářský obchůdek cca 3km od domu a nejdu tam jen tak, co když to nemají? Naprosto se mi nechce parkovat v krpaté uličce a jen tak to tam zkoušet. Pokud nevidím na webu, že to mají, nejdu tam.

Není to fér, ale takto je to pro mě výhodnější, než brát vše rovnou ze speciálky s doručením za 120.

Abys zaujala ty co přijdou jen tak na čumendu, musíš mít obrovský sortiment, nedovedu si představit kolik je to jen v barvách, prachu, sprejích a různých kravin na barvení.. a to jsem se nedostala nikam dál, než k barvení. Ale tohle máš snad promyšlené :think:

Každopádně bez eshopu a podívání se je pro spoustu lidí takový obchod nevyužitelný.

Pokud to chceš zkoušet, není to na sbírku, ale na portály, které podporují investice. Hodně transformuj svůj projev. Byť chápu jak vzniklo celé tohle, chce to představit investiční plán. Ne zdrobnelou roztomilost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketJDF
4.3.24 19:53

Tak já půjdu teda hledat jinou práci.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22778
4.3.24 19:55
@Tarena píše:
A Donio to pak overuje jak? No ta maluvka mi neprijde jako soucast business planu.

Prosím tě, to Donio bere všechno a je jim to fuk. Jak ta poslední žebrota, co tu byla, hasič, táta, nehodu nezavinil, ale policie to blbě vyšetřila a pojišťovna je taky chybujicí a proto jim nic nezaplatí a manželka nedostane vdovsky důchod, protože na sociálce tomu taky nerozumí a chybuji. Jen útok na city a lhaní.
Během pěti stránek diskuze už naráz nebyl hasič, ale učitel, nebyl to ani její otec a založila si duplicitní nick na nadavani všem. A někdo to nahlásil Doniu a ti ji prý napsali, že vše v pořádku a sbírka běžela dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11194
4.3.24 19:56
@mado píše:
Prosím tě, to Donio bere všechno a je jim to fuk. Jak ta poslední žebrota, co tu byla, hasič, táta, nehodu nezavinil, ale policie to blbě vyšetřila a pojišťovna je taky chybujicí a proto jim nic nezaplatí a manželka nedostane vdovsky důchod, protože na sociálce tomu taky nerozumí a chybuji. Jen útok na city a lhaní.
Během pěti stránek diskuze už naráz nebyl hasič, ale učitel, nebyl to ani její otec a založila si duplicitní nick na nadavani všem. A někdo to nahlásil Doniu a ti ji prý napsali, že vše v pořádku a sbírka běžela dal.

To si pamatuji, rekonstrukc oken.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15446
4.3.24 19:57

Já se až teď proklikala na Doniu k té cílové částce…3 miliony…a spadla mi brada … Tak tohle fakt považuju za drzost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
4.3.24 19:58
@mado píše:
Během pěti stránek diskuze už naráz nebyl hasič, ale učitel, nebyl to ani její otec a založila si duplicitní nick na nadavani všem. A někdo to nahlásil Doniu a ti ji prý napsali, že vše v pořádku a sbírka běžela dal.

jj nedávno, taky citový vydírání jak prase, vybrala to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!