Projekt na Donio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21812
4.3.24 19:59
@Tarena píše:
To si pamatuji, rekonstrukc oken.

No vidíš, chtěli mega, pak to upravili a upravili i text sbírky a fotky. Je to jen manipulace s city a hloupostí lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
4.3.24 19:59
@ivašot. píše:
Já se až teď proklikala na Doniu k té cílové částce…3 miliony…a spadla mi brada … Tak tohle fakt považuju za drzost :roll:

já jsem našla 250 tisíc ale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.3.24 20:00
@šklíbakočka píše:

Proklikni vpravo nahoře ty cíle. Končí to třemi mega. Čtvrt je první meta.
Milník a šipky.

• Citovat
  • Upravit
15419
4.3.24 20:02
@šklíbakočka píše:

To já původně taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
4.3.24 20:02
@ontarova.stara píše:
Milník a šipky.

To si delas prd.el. Za 2 mega uz konecne muze zacit nakupovat regaly.
To je nejaky troll, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketJDF
4.3.24 20:03
@ivašot. píše:
Já se až teď proklikala na Doniu k té cílové částce…3 miliony…a spadla mi brada … Tak tohle fakt považuju za drzost :roll:

Protože vidíte jen částku, ale už nevidíte to, kolik toho sortimentu vlastně existuje… Mým cílem bylo mít co nejširší sortiment, aby si zákazníci mohli koupit všechno v jednom obchodě, v jednom e-shopu… A to jsem neměla v cenové kalkulaci všechno, protože by byla částka daleko vyšší. Ale to zase nemůže vědět ten, co nemá možnost nahlédnout do ceníku velkoobchodu..

Ale pochopila jsem… Nechtěla jsem Vás nijak pobouřit.. Pravda, nečekala jsem, že mě budete přirovnávat ke sbírce na pohřeb, rekonstrukci domu, atd… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
4.3.24 20:03
@mado píše:
No vidíš, chtěli mega, pak to upravili a upravili i text sbírky a fotky. Je to jen manipulace s city a hloupostí lidí.

Pamatuji, pak se tam zamotaly i dluhy. Mladá paní, která snad ani nebyla dcera toho pána, nemohla pracovat, ač dcera byla ve školce. Mamince nikdo neplatil léčbu a neměla nárok na ID, protože nejspíš nepracovala.

• Citovat
  • Upravit
10860
4.3.24 20:05
@MarketJDF píše:
Protože vidíte jen částku, ale už nevidíte to, kolik toho sortimentu vlastně existuje… Mým cílem bylo mít co nejširší sortiment, aby si zákazníci mohli koupit všechno v jednom obchodě, v jednom e-shopu… A to jsem neměla v cenové kalkulaci všechno, protože by byla částka daleko vyšší. Ale to zase nemůže vědět ten, co nemá možnost nahlédnout do ceníku velkoobchodu..Ale pochopila jsem… Nechtěla jsem Vás nijak pobouřit.. Pravda, nečekala jsem, že mě budete přirovnávat ke sbírce na pohřeb, rekonstrukci domu, atd… :nevim:

Nakoupis skladove zasoby za 2 miliony a mesicne z toho ubude tak za 50 tisic? Za 2 roky tomu projde zaruka
Prosim te, jakou praci delas ted?

Příspěvek upraven 04.03.24 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.3.24 20:05

Jen dotaz. Neposkytují náhodou banky úvěry na podnikatelské projekty? Proč se na to musíme skládat?
Jako zdůvodnění „dala jsem tam ty obrázky, protože to je součást podmínek pro zveřejnění“ dost pobavilo. Donio neznám, ale tohle je amatéřina jako prase.

• Citovat
  • Upravit
3139
4.3.24 20:06
@MarketJDF píše:
Protože vidíte jen částku, ale už nevidíte to, kolik toho sortimentu vlastně existuje… Mým cílem bylo mít co nejširší sortiment, aby si zákazníci mohli koupit všechno v jednom obchodě, v jednom e-shopu… A to jsem neměla v cenové kalkulaci všechno, protože by byla částka daleko vyšší. Ale to zase nemůže vědět ten, co nemá možnost nahlédnout do ceníku velkoobchodu..Ale pochopila jsem… Nechtěla jsem Vás nijak pobouřit.. Pravda, nečekala jsem, že mě budete přirovnávat ke sbírce na pohřeb, rekonstrukci domu, atd… :nevim:

takže nemáš žádnou rozvahu, žádný podnikatelský plán, nic, jen sníky a vítr na účtě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
4.3.24 20:07
@Mango_Lassi píše:
Jen dotaz. Neposkytují náhodou banky úvěry na podnikatelské projekty? Proč se na to musíme skládat?
Jako zdůvodnění „dala jsem tam ty obrázky, protože to je součást podmínek pro zveřejnění“ dost pobavilo. Donio neznám, ale tohle je amatéřina jako prase.

Protože bance by to musela vracet :jazyk: A to by z plánovaných tržeb šlo fakt těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketJDF
4.3.24 20:08

@Tarena neřekla bych, že všechno zboží má dvouletou trvanlivost, ale budiž..

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
4.3.24 20:08
@Tarena píše:
To si delas prd.el. Za 2 mega uz konecne muze zacit nakupovat regaly.
To je nejaky troll, ne?

Hele, já jsem teď prakticky dva měsíce zápasila s oboustranným zápalem plic, který mi celkem solidně znemožňoval plnit závazky vůči klientům. Nechci útočit na vaše city, ale nejspíš se teď budu opět muset věnovat intenzivněji práci, než zevlování na emiminu.
Nebudu vám chybět :mrgreen:? Nechci tady hrát na city, ale kdybych tu postla paypall, mohli byste si Ontarku udržet v plné síle :lol:.
Tak co, vybere se na hypo pro chrchlající Onťu :P? Samozrejmě joke.

• Citovat
  • Upravit
10860
4.3.24 20:09
@MarketJDF píše:
@Tarena neřekla bych, že všechno zboží má dvouletou trvanlivost, ale budiž..

To snad mas v tom planu, jaka bude obratka toho co ma zaruku a zda se to stihne prodat s planovanymi trzbami.
Hlavne zbozi co se nespotrebuje se nekupuje tak casto, jako zdobitka, misy a tak.

Příspěvek upraven 04.03.24 v 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
4.3.24 20:10
@ontarova.stara píše:
Milník a šipky.

aha tak to mne nenapadlo, 3 mega fakt dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!