Projekt na Donio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2607
4.3.24 20:16
@annlady píše:
z toho co tu píšeš
představa, že 5000 denně tržba, ne zisk je dostatečný pro provoz obchodu, tvůj plat, odvody, energie, daně, financování nového zboží, je dostatečný důkaz, že nic z toho neexistuje

Ale pro ni tech 5000 bude zisk.. Sortiment nakoupi ze sbirky a pak to bude jen prodavat.. To je nahodou skvely plan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
4.3.24 20:18
@Hobitka píše:
@MarketJDF Kdybys chtela delat neco rekneme riskantniho, ale vyjimecneho - supermegavytunene dorty jak zive, co nikdo jiny neumi, a bala se o odbyt - tak budiz, reknu si, ze neco opravdu umis, ale tohle je fakt ujete, davat si na Donio sbirku, kterou kazdy jiny soudny clovek resi pujckou. Podnikani se rozjizdi jinak. Predpokladam, ze se to nejak ukaze na vybrane castce, protoze rozumny clovek tohle nepodpori. Proc jsi z domova 6-21? Jsi jedina vydelavajici v rodine? Mas dve prace? Fakt bych zacala z jineho konce, a treba se i toho vysneneho cile doberes.(To bych si snad mohla zalozit sbirku, ze moje deti chteji na Tahiti nebo snad do Australie, splnil by se jim sen, chudinecky tam nebyly a my pracujeme a presto na to nemame. :think: )

Už tady byla sbírka, že dcera myslím 15 let chce do Japonska, studovat a podívat se, měla ráda manga :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.3.24 20:19

Tak tohle je i na mne…spíše drzost. Opravdu bych volila jiný způsob, jak zajistit rozjezd podnikání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
@Hobitka píše:
@MarketJDF Kdybys chtela delat neco rekneme riskantniho, ale vyjimecneho - supermegavytunene dorty jak zive, co nikdo jiny neumi, a bala se o odbyt - tak budiz, reknu si, ze neco opravdu umis, ale tohle je fakt ujete, davat si na Donio sbirku, kterou kazdy jiny soudny clovek resi pujckou. Podnikani se rozjizdi jinak. Predpokladam, ze se to nejak ukaze na vybrane castce, protoze rozumny clovek tohle nepodpori. Proc jsi z domova 6-21? Jsi jedina vydelavajici v rodine? Mas dve prace? Fakt bych zacala z jineho konce, a treba se i toho vysneneho cile doberes.(To bych si snad mohla zalozit sbirku, ze moje deti chteji na Tahiti nebo snad do Australie, splnil by se jim sen, chudinecky tam nebyly a my pracujeme a presto na to nemame. :think: )

Ale bacha, byla tady sbírka, kde maminka chtěla pro dcerunku na studium v Japonsku, protože je to její sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919

Jako udelat si sbirku na otevreni obchodu, k tomu si to jeste predstavovat jako Hurvinek valku, to chce fakt odvahu :roll: :mrgreen: Spis drzost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
4.3.24 20:20
@free333 píše:
Už tady byla sbírka, že dcera myslím 15 let chce do Japonska, studovat a podívat se, měla ráda manga :)

jj pamatuju si, byla smutná, tak chtěla jet do Japonska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31027

@free333 @mamina2017 Sakra, tak jsem sanci prosvihla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketJDF
@Hobitka píše:

No i na dovolenou se tam občas vybírá :dance:
Já jsem nakonec i ráda, že jsem to tu dala, protože vím, že není třeba čekat na konec sbírky. Mě vážně nenapadlo, že se na to budou lidé dívat takhle :nevim:
Ačkoliv věřím, že celý podnikatelský plán mám sepsaný dobře a počítala jsem se všemi možnými výdaji, tak pravda je, že jsem to nebrala jako vy… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
40428
4.3.24 20:21
@šklíbakočka píše:
jj pamatuju si, byla smutná, tak chtěla jet do Japonska

Ono to Donio opravdu uveřejní jakýkoliv nesmysl, už to tak je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
4.3.24 20:21
@MarketJDF píše:
Já jsem nakonec i ráda, že jsem to tu dala, protože vím, že není třeba čekat na konec sbírky. Mě vážně nenapadlo, že se na to budou lidé dívat takhle :nevim:
Ačkoliv věřím, že celý podnikatelský plán mám sepsaný dobře a počítala jsem se všemi možnými výdaji, tak pravda je, že jsem to nebrala jako vy… :nevim:

Oceňuji sebereflexi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.3.24 20:22
@MarketJDF píše:
Ačkoliv věřím, že celý podnikatelský plán mám sepsaný dobře a počítala jsem se všemi možnými výdaji, tak pravda je, že jsem to nebrala jako vy… :nevim:

Zajdi si s tím do banky a zkus je přesvědčit, že je to výdělečné.

• Citovat
  • Upravit
10885
4.3.24 20:22
@MarketJDF píše:

Pokud mas dobry podnikatelsky plan, zkus banku nebo investory startup.

Ale tedy z te trochy co tu odpovidas, tak tomu nedavam moc nadeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10885
4.3.24 20:23
@Mango_Lassi píše:
Zajdi si s tím do banky a zkus je přesvědčit, že je to výdělečné.

Jenze v prijmech ji chybi 3 mega…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.3.24 20:25
@Tarena píše:
Jenze v prijmech ji chybi 3 mega…

Ona si myslí, že má vše dobře vypracované…

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
4.3.24 20:25
@MarketJDF píše:

V tom případě zkus v bance podnikatelský úvěr. Řeknu ti to upřímně, jo? Proč by někdo cizí a nezainteresovaný měl vytáhnout ze své kapsy peníze, když si evidentně nevěříš ani ty natolik, abys do toho investovala a nesla rizika?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!