Projekt na Donio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarketJDF
4.3.24 20:26
@ivašot. píše:
Oceňuji sebereflexi :palec:

Díky… Já děkuji teda hlavně vám všem tady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15214
4.3.24 20:27
@MarketJDF píše:
No i na dovolenou se tam občas vybírá :dance:
Já jsem nakonec i ráda, že jsem to tu dala, protože vím, že není třeba čekat na konec sbírky. Mě vážně nenapadlo, že se na to budou lidé dívat takhle :nevim:
Ačkoliv věřím, že celý podnikatelský plán mám sepsaný dobře a počítala jsem se všemi možnými výdaji, tak pravda je, že jsem to nebrala jako vy… :nevim:

Nechápu jak jsi to brala? Proč by ti cizí lidi měli platit tvoje sny? To bych mohla založit sbírku třeba na to, ze chci jet na cestu kolem světa. Dobročinná sbírka je snad pro lidi v nouzi, nemocné, sirotky apod. Tohle beru vyloženě jako zneužití dobročinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
4.3.24 20:27
@Mango_Lassi píše:
Ona si myslí, že má vše dobře vypracované…

Otazka je, zda jeji podnikatelsky plan zacina pote co utrati 3 mega. Pak to muze nejakou dobu fungovat,.protoze bude prodávát cizi veci, no a pak narazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
4.3.24 20:28
@Alušáček píše:
Nechápu jak jsi to brala? Proč by ti cizí lidi měli platit tvoje sny? To bych mohla založit sbírku třeba na to, ze chci jet na cestu kolem světa. Dobročinná sbírka je snad pro lidi v nouzi, nemocné, sirotky apod. Tohle beru vyloženě jako zneužití dobročinnosti.

Taky jsme se ptala, jaky pohled mela. Zda se probrala z te ekonomicke stranky, nebo zda ji jen doslo, ze zde psenka nepokvete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
4.3.24 20:33

A me stale zajima ta prace od 6 do 21… ja takto pracovat mesic, nenapisu ani souvislou vetu 8o

• Citovat
  • Upravit
MarketJDF
4.3.24 20:34
@ontarova.stara píše:
V tom případě zkus v bance podnikatelský úvěr. Řeknu ti to upřímně, jo? Proč by někdo cizí a nezainteresovaný měl vytáhnout ze své kapsy peníze, když si evidentně nevěříš ani ty natolik, abys do toho investovala a nesla rizika?

Ono nešlo o to, že bych nechtěla nést všechny ty rizika, ale o to, že žádná banka mi nepůjčí, když jsem sama s 2 dětma a můj příjem není bůhví jaký.
Alespoň vím, že nejlepší bude, se na to zatím vykašlat, změnit práci a kdo ví, třeba se mi to jednou podaří otevřít ze svého… Díky, i negativa jsou vždycky k něčemu dobrá :*

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
4.3.24 20:37
@MarketJDF píše:
Ono nešlo o to, že bych nechtěla nést všechny ty rizika, ale o to, že žádná banka mi nepůjčí, když jsem sama s 2 dětma a můj příjem není bůhví jaký.
Alespoň vím, že nejlepší bude, se na to zatím vykašlat, změnit práci a kdo ví, třeba se mi to jednou podaří otevřít ze svého… Díky, i negativa jsou vždycky k něčemu dobrá :*

Nebo zkus nějakou start-up platformu. Budeš se sice dělit o zisk, ale třeba získáš investory.

• Citovat
  • Upravit
10860
4.3.24 20:39
@ontarova.stara píše:
Nebo zkus nějakou start-up platformu. Budeš se sice dělit o zisk, ale třeba získáš investory.

Tam muze najit dobrodruhy, pro ktere jsou to male penize a zajimavy projekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketJDF
4.3.24 20:41
@luccifera píše:
A me stale zajima ta prace od 6 do 21… ja takto pracovat mesic, nenapisu ani souvislou vetu 8o

Já tak samozřejmě nepracuji každý den. To zase neeee…otevřeno máme od 8-20.. Ráno se musím dopravit autobusem, pracuji na 12ti hodinové směny a v práci musíme být samozřejmě dříve. Večer skončím a než se zase dopravím domů je ooravdu 21h… Do toho máme i přesčasy.. Neplacené, máme je totiž zahrnuté v odměnách… Samozřejmě i víkendy…
U nás není moc práce, která by nebyla na 3směnný provoz, nebo od rána do večera… Respektive jsou, ale za minimální mzdu, a to by mi mé úspory velice rychle zmizely a stejně bych si musela najít práci jinou..

• Citovat
  • Upravit
MarketJDF
4.3.24 20:43
@Alušáček píše:

No ale já nemám sbírku… Ale crowdfundingový projekt… To je něco jiného…

• Citovat
  • Upravit
21812
4.3.24 20:44

Čili, když máš dvanactku, tak je s detma babička a otec, jinak si s detma ty. To jen k tomu citovemu vydírání detma.

Kolik těch dvanáctek máš měsíčně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketJDF
4.3.24 20:45
@ontarova.stara píše:

Kouknu se na to. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
10860
4.3.24 20:47
@MarketJDF píše:

Jenze darcovsky, coz je sbirka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.3.24 20:47

Tak tohle už je vyložená drzost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.3.24 20:48
@MarketJDF píše:

Ve výsledku je to ale totéž. Lidé ti přispějí, ale nic zajímavého za svou pomoc nedostanou. Klíčenka a fotky fakt nejsou nic, co by bylo hodnotného. Kdybys těm větším donátorům nabídla alespoň dort nebo cukroví, jenže tohle bohužel vypadá, že investovat mají ti druzí a ty nedáš ani bakšiš za jejich pomoc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!