Projekt na Donio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6678
4.3.24 20:10
@ontarova.stara píše:
Hele, já jsem teď prakticky dva měsíce zápasila s oboustranným zápalem plic, který mi celkem solidně znemožňoval plnit závazky vůči klientům. Nechci útočit na vaše city, ale nejspíš se teď budu opět muset věnovat intenzivněji práci, než zevlování na emiminu.
Nebudu vám chybět :mrgreen:? Nechci tady hrát na city, ale kdybych tu postla paypall, mohli byste si Ontarku udržet v plné síle :lol:.
Tak co, vybere se na hypo pro chrchlající Onťu :P? Samozrejmě joke.

Budeš, ale pal do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
4.3.24 20:10
@MarketJDF píše:
Protože vidíte jen částku, ale už nevidíte to, kolik toho sortimentu vlastně existuje… Mým cílem bylo mít co nejširší sortiment, aby si zákazníci mohli koupit všechno v jednom obchodě, v jednom e-shopu… A to jsem neměla v cenové kalkulaci všechno, protože by byla částka daleko vyšší. Ale to zase nemůže vědět ten, co nemá možnost nahlédnout do ceníku velkoobchodu..Ale pochopila jsem… Nechtěla jsem Vás nijak pobouřit.. Pravda, nečekala jsem, že mě budete přirovnávat ke sbírce na pohřeb, rekonstrukci domu, atd… :nevim:

Takže vlastně můžeme být rádi, že sis nevysnila klenotnictví nebo autosalon.
Promiň, já občas přispěju na sbírku, nad kterou by leckdo taky kroutil hlavou. Ale tohle je moc i na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketJDF
4.3.24 20:11
@annlady píše:
takže nemáš žádnou rozvahu, žádný podnikatelský plán, nic, jen sníky a vítr na účtě

A jak jste došla k tomu, že nemám nic z toho vypracované?

• Citovat
  • Upravit
2607
4.3.24 20:12
@MarketJDF píše:
Protože vidíte jen částku, ale už nevidíte to, kolik toho sortimentu vlastně existuje… Mým cílem bylo mít co nejširší sortiment, aby si zákazníci mohli koupit všechno v jednom obchodě, v jednom e-shopu… A to jsem neměla v cenové kalkulaci všechno, protože by byla částka daleko vyšší. Ale to zase nemůže vědět ten, co nemá možnost nahlédnout do ceníku velkoobchodu..Ale pochopila jsem… Nechtěla jsem Vás nijak pobouřit.. Pravda, nečekala jsem, že mě budete přirovnávat ke sbírce na pohřeb, rekonstrukci domu, atd… :nevim:

No Tohle je snad jeste horsi nez sbirka na pohreb. Ty chces aby ti nekdo zaplatil vybaveni obchodu a navic i sortiment ktery budes prodavat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
4.3.24 20:12
@ontarova.stara píše:
Hele, já jsem teď prakticky dva měsíce zápasila s oboustranným zápalem plic, který mi celkem solidně znemožňoval plnit závazky vůči klientům. Nechci útočit na vaše city, ale nejspíš se teď budu opět muset věnovat intenzivněji práci, než zevlování na emiminu.
Nebudu vám chybět :mrgreen:? Nechci tady hrát na city, ale kdybych tu postla paypall, mohli byste si Ontarku udržet v plné síle :lol:.
Tak co, vybere se na hypo pro chrchlající Onťu :P? Samozrejmě joke.

Radši než na obchod s cukrářskými potřebami :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketJDF
4.3.24 20:13
@ivašot. píše:
Takže vlastně můžeme být rádi, že sis nevysnila klenotnictví nebo autosalon.
Promiň, já občas přispěju na sbírku, nad kterou by leckdo taky kroutil hlavou. Ale tohle je moc i na mě

To klenotnictví by vyšlo nejspíš levněji :)

• Citovat
  • Upravit
10876
4.3.24 20:13
@Jemako píše:
No Tohle je snad jeste horsi nez sbirka na pohreb. Ty chces aby ti nekdo zaplatil vybaveni obchodu a navic i sortiment ktery budes prodavat :mrgreen:

Jo, kdyz vezmu 1 miliom regalky, 2 mega zasoby. Trzby 100 000, aby to klapalo, ze :mrgreen:, tak to ma zaplaceny provoz na 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
4.3.24 20:14
@Jemako píše:
No Tohle je snad jeste horsi nez sbirka na pohreb. Ty chces aby ti nekdo zaplatil vybaveni obchodu a navic i sortiment ktery budes prodavat :mrgreen:

Přesně, i toho mrtvýho “hasiče” bych skousla, ale tohle neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31018

@MarketJDF Kdybys chtela delat neco rekneme riskantniho, ale vyjimecneho - supermegavytunene dorty jak zive, co nikdo jiny neumi, a bala se o odbyt - tak budiz, reknu si, ze neco opravdu umis, ale tohle je fakt ujete, davat si na Donio sbirku, kterou kazdy jiny soudny clovek resi pujckou. Podnikani se rozjizdi jinak. Predpokladam, ze se to nejak ukaze na vybrane castce, protoze rozumny clovek tohle nepodpori. Proc jsi z domova 6-21? Jsi jedina vydelavajici v rodine? Mas dve prace? Fakt bych zacala z jineho konce, a treba se i toho vysneneho cile doberes.

(To bych si snad mohla zalozit sbirku, ze moje deti chteji na Tahiti nebo snad do Australie, splnil by se jim sen, chudinecky tam nebyly a my pracujeme a presto na to nemame. :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
@MarketJDF píše:

z toho co tu píšeš
představa, že 5000 denně tržba, ne zisk je dostatečný pro provoz obchodu, tvůj plat, odvody, energie, daně, financování nového zboží, je dostatečný důkaz, že nic z toho neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.3.24 20:16
@MarketJDF píše:

A jak jsi přišla na to, že se ti na to někdo složí, když drtivá většina lidí si na to v bance bere úvěr? Jak tě něco takového vůbec mohlo napadnout takto žebrat?

• Citovat
  • Upravit
MarketJDF

V pohodě… Alespoň se rozvířila diskuze takhle na večer.. :D

• Citovat
  • Upravit
9085
@Tarena píše:
Nakoupis skladove zasoby za 2 miliony a mesicne z toho ubude tak za 50 tisic? Za 2 roky tomu projde zaruka
Prosim te, jakou praci delas ted?Příspěvek upraven 04.03.24 v 20:05

Na to jsem se chtěla právě optat, jak dlouhou záruku mají tyhle sarapatičky na dorty? vždyť to je potravina, ne? To nemusí být někde spešl. uschovaný? to jen tak hodím do police? Já dorty nepeču, tak se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
@MarketJDF píše:

Na Tvém místě bych se podívala na podmínky podnikatelských úvěrů, pak bych se s potencionálními dodavateli zkusila domluvit, jestli by ze začátku nedali zboží do komise a podívala se po bazarech a aukru, jestli tam někdo nevyprodává nábytek, pokladnu atd. z prodejny.
U nás když se ruší nějaký obchod ve městě, často nabízí i pult, regály atd. za pár korun, tak se poptej i po okolí.
Nepotřebuješ regál z dubu na míru od truhláře, když nevíš, jestli za půl roku nebudeš zavírat, potřebuješ zjistit, jestli tam vůbec někdo přijde…

Ty regály rozumně, abys to uhlídala, aby Ti to nerozkradli, když tam budeš sama.

Lidem je jedno, jaký budeš mít regál, zajímají je ceny.

Ty zdrobněliny bych vynechala, vypadá to dětinsky a tak působit přece nechceš, pokud máš vypadat aspon trošku důvěryhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
@annlady píše:
z toho co tu píšeš
představa, že 5000 denně tržba, ne zisk je dostatečný pro provoz obchodu, tvůj plat, odvody, energie, daně, financování nového zboží, je dostatečný důkaz, že nic z toho neexistuje

Není, také mi to vrtalo hlavou, ale ona počítá, že naskladní zásoby ze sbírky, tudíž pak opravdu odečte jen odvody, nájem a energie.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!