Projekt na Donio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9085
5.3.24 08:30
@jkra píše:
Kde?

To tu někdo splet dvě různé osoby. Tahle chce 3 mega, ta jiná nechce obnošené věci. To jsou různí lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
5.3.24 08:32

@šklíbakočka Jen to myšlení je stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
5.3.24 08:34
@inkakřivák píše:
@šklíbakočka Jen to myšlení je stejné.

To jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.24 08:34
@šklíbakočka píše:
No třeba nám to řeknou. Jinak o této sbírce si myslím, že to snad byla sranda (test), někdo si testuje blbost národa. I kdyby ne, tak to patří na hit hit, ne na donio. Na hit hit občas podobné věci jsou, ne tedy takhle drzé.

https://www.donio.cz/…/probihajici

• Citovat
  • Upravit
8364
5.3.24 08:52
@MarketJDF píše:
@ontarova.stara samozřejmě, že mám představu o podnikání a vím, že je to časově také náročné. Ale nebudu odcházet z domu v 6 a vracet se v 21h večer…
A ano, chci si splnit sen… Ale s tím nést i podnikatelská rizika

S touhle naivní představou se do podnikání fakt nepouštěj. Není to totiž o tom, že ve tři pustíš tužku z ruky a máš Havaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.3.24 09:26
@Anonymní píše:
https://www.donio.cz/…/probihajici

Proč to sem dáváš? Tady nikdo nic nepřispěje. Myslím tím komerční projekty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.24 09:38
@topazio píše:
Proč to sem dáváš? Tady nikdo nic nepřispěje. Myslím tím komerční projekty.

Protože to není sbírka ale komerční projekt. Takových je na doniu 1000. Byla to reakce na informaci že na doniu nic takového nemá být. Donio má dvě části sbírky a komerční část a tam si může každej dát co chce v podstatě svůj jakýkoliv projekt.

Jenže to nemají jakkoliv vizuálně oddělené je to pořád donio a většina lidí má zaficováno donio dobrožinné sbírky. Tak dělají i projekty čistě komerčního charakteru.

Opravdu nevím jak jsi přišla na to že po někom chci aby někdo na něco přispěl. Ta mě se tímto krokolem donio ještě více znedůvěryhodnělo.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.3.24 09:44
@Anonymní píše:
Protože to není sbírka ale komerční projekt. Takových je na doniu 1000. Byla to reakce na informaci že na doniu nic takového nemá být. Donio má dvě části sbírky a komerční část a tam si může každej dát co chce v podstatě svůj jakýkoliv projekt.

Jenže to nemají jakkoliv vizuálně oddělené je to pořád donio a většina lidí má zaficováno donio dobrožinné sbírky. Tak dělají i projekty čistě komerčního charakteru.

Opravdu nevím jak jsi přišla na to že po někom chci aby někdo na něco přispěl. Ta mě se tímto krokolem donio ještě více znedůvěryhodnělo.

Donio si asi bere procenta ze získané částky nebo poplatek, ne? Neznám to tam, ale takto fungují platformy na vybírání peněz (patreon, buymeacoffe). Proč by někdo provozoval zdarma server s takovými službami?

• Citovat
  • Upravit
8662
5.3.24 09:51
@Anonymní píše:

A anonym proč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.24 09:55
@Mango_Lassi píše:
Donio si asi bere procenta ze získané částky nebo poplatek, ne? Neznám to tam, ale takto fungují platformy na vybírání peněz (patreon, buymeacoffe). Proč by někdo provozoval zdarma server s takovými službami?

Prakticky nevím jak to funguje, protože jsem nikdy žádný projekt nezakládala. Našla jsem srovnání se https://www.donio.cz/…ni-platforem

Srovnávají se s platformou startovac.cz a hithit.cz A tam píšou že je to komerční crowdfunding a že na doniu žádné procenta ani poplatky nejsou.

Z čeho vlastně donio žije vlastně netuším. Na mě prostě působí donio nedůvěryhodně. Vzhledem komu že mám dojewm že v podstatě schválí jakýkoliv projekt at už dobročinného nebo komerčního charakteru.

• Citovat
  • Upravit
33784
5.3.24 09:58
@MarketJDF píše:
Ahoj holky, ženy, muži, chlapi… Mohla bych Vás poprosit o sdílení na svých sítích? Já vím, že na to má každý svůj názor a nenutím Vás.. A taky vím, že je mnoho lidí, kteří si pomoc zaslouží více… Já bych si jen přála být více doma s dětmi než v práci, a proto se snažím žádat o pomoc všechny kolem sebe… Mladší syn má 5 let a čím dál hůř nese to, že jsem tak málo doma… Chodím brzo ráno z domu a vracím se pozdě… Malý je tak často u babiček nebo u tatínka, s kterým nežijeme… Starší už to bere jinak, ale i on by byl raději, kdybych byla více doma.. Každá pomoc se počítá.. Moc Vás prosím… Jsem už lehce zoufalá a bezbranná… Moc děkuji :srdce: https://www.donio.cz/…su-s-rodinou

Ty chceš být víc s dětmi, ale zárovenˇchceš obchůdek a e-shop? A tose bude provozovat samo? Nezlob se na mě, ale to už je fakt síla, na co všechno se zakládá sbírka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.3.24 09:58
@Anonymní píše:
Prakticky nevím jak to funguje, protože jsem nikdy žádný projekt nezakládala. Našla jsem srovnání se https://www.donio.cz/…ni-platforem

Srovnávají se s platformou startovac.cz a hithit.cz A tam píšou že je to komerční crowdfunding a že na doniu žádné procenta ani poplatky nejsou.

Z čeho vlastně donio žije vlastně netuším. Na mě prostě působí donio nedůvěryhodně. Vzhledem komu že mám dojewm že v podstatě schválí jakýkoliv projekt at už dobročinného nebo komerčního charakteru.

Už na to koukám. Na provoz donia se taky skládají dobrovolníci. Tak podle toho to tam vypadá :D

• Citovat
  • Upravit
9085
5.3.24 10:14
@Anonymní píše:

Hit hit si bere nějaké procento, ale také si to mnohem více hlídá. Dávala jsem tam občas na nějakého skauta nebo tak něco. Donio možná byl dobrý úmysl, ale teď to je čistě odpad, už jim nikdy nic nedám. Ona i ta dobročinnost by měla být profi. Dobrou pověst podle mého má Konto bariéry, to je snad nejstarší. Myslím, že Donio neprověřuje nic, nedovedou to a prostě kdo víc nalže, ten víc má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15877
5.3.24 11:21
@šklíbakočka píše:
Hit hit si bere nějaké procento, ale také si to mnohem více hlídá. Dávala jsem tam občas na nějakého skauta nebo tak něco. Donio možná byl dobrý úmysl, ale teď to je čistě odpad, už jim nikdy nic nedám. Ona i ta dobročinnost by měla být profi. Dobrou pověst podle mého má Konto bariéry, to je snad nejstarší. Myslím, že Donio neprověřuje nic, nedovedou to a prostě kdo víc nalže, ten víc má.

Asi tak, mám doživotní blok vůči Doniu, je to sprosté zneužívání dobročinnosti. Provozovatelé a ti žebrající by měli skončit v kriminále.
Je to podvodná platforma, která krmí žebrající zmetky, kteří své příjmy nedaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
5.3.24 12:31

@Zumpa Zase úplně takhle bych to neřekla, občas se tam asi objeví i skutečně potřební rodiče. Třeba s nějakým postiženým dítětem, on to je financí mazec. Ale jinak souhlas, na Donio nedávám. A utvrdil mě v tom ten hadic, co nebyl hasič, a ty peníze na okna a dřevo, co nebyly na okna a dřevo, ale na pohřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!