Pronatal Praha 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.5.21 19:30

@baru-ska hodne stesti :mavam: :)

• Citovat
  • Upravit
401
3.5.21 19:37

@baru-ska tak paráda, ať se mu u tebe líbí :hug: Už se těším na // testy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.5.21 20:17

@baru-ska Tak prima, věřím, že to Vobořil udělal dobře, s lepidlem nebo bez;) Tak teď pěkně relax, ať se embryo v klidu uhnízdí!;) Já měla v pátek ET s Mardešičem, tak doufam, ze už taky těhotnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
3.5.21 20:19

@akleticu jee tak to moc držím palce.kdy plánuješ testovat? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.5.21 20:50

@baru-ska Slíbila jsem si, že nejdřív 10. den po ET, což bude příští pondělí…uvidím, co vydržím:) Bude to znít divně, ale chci si co nejvíc prodloužit tu dobu, kdy můžu doufat, že to vyšlo. Co ty, jak to plánuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
3.5.21 20:59

@akleticu já asi příští pondělí.. 8 po ket sestidenniho… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.5.21 21:39

@baru-ska Tak to třeba budem testovat ve stejnej den…jestli k tomu seberu odvahu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.5.21 09:43

@akleticu @baru-ska
Holky, moc držím palce, ať se vám oběma hezky chytnou!
Testovala jsem oficiálně 10.den a byly jasné //, nicméně zkusila jsem i 6., ale nebylo tam nic, takže to dřívější testování nemá asi smysl, jenom mě to rozhodilo.
Já mám teď po úspěšném screeningu ve 13 tt (je mi 40, takže nervozita) a snad to dotáhnu až do cíle, cesta dlouhá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
4.5.21 09:52

@Sabine12 tak to moc moc gratuluju, že je vše v pořádku.. já chci testnout ten 8. den.. tak uvidim.. oni mi řekli testovat až 19.5., což je 16 dní po KET, tak to mi přijde už moc…to už dřív dostanu MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.5.21 09:53
@Sabine12 píše:
@akleticu @baru-ska
Holky, moc držím palce, ať se vám oběma hezky chytnou!
Testovala jsem oficiálně 10.den a byly jasné //, nicméně zkusila jsem i 6., ale nebylo tam nic, takže to dřívější testování nemá asi smysl, jenom mě to rozhodilo.
Já mám teď po úspěšném screeningu ve 13 tt (je mi 40, takže nervozita) a snad to dotáhnu až do cíle, cesta dlouhá:-)

Díky!! Tobě zase hladký zbytek těhotenství, trochu závidim, že už máš za sebou první trimestr a zřejmě i screaning, teď už určitě vše půjde hladce;) Já poprvé testovala 7.den a měla jsem už slabou čárku a pak sílila (ale pak ZT v 11tt). Podruhé jsem samozřejmě chtěla totéž, ale nebylo tam nic a já se týden stresovala tím, že jsem testovala každý den a čekala, jestli se ještě něco objeví. Toho se teď právě chci vyvarovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.5.21 10:13
@akleticu píše:
Díky!! Tobě zase hladký zbytek těhotenství, trochu závidim, že už máš za sebou první trimestr a zřejmě i screaning, teď už určitě vše půjde hladce;) Já poprvé testovala 7.den a měla jsem už slabou čárku a pak sílila (ale pak ZT v 11tt). Podruhé jsem samozřejmě chtěla totéž, ale nebylo tam nic a já se týden stresovala tím, že jsem testovala každý den a čekala, jestli se ještě něco objeví. Toho se teď právě chci vyvarovat.

Věřím, že Ti to tentokrát dopadlo! V květnu to ani jinak být nemůže!:-)) Ale s tím denním testováním úplně souhlasím, lepší je si počkat, ta hlava dělá divy a může pak na neúspěch mít negativní dopad i nervozita a blbá psychika.
Jinak nevím, jak to máte v Pronatalu, holky, vy, ale mě tehdy nepozvali na krev. Já tam tedy asi 14. den po ET ráno přijela sama, že si chci potvrdit hcg i z krve a sestra mi řekla, co tam dělám, že když mi vyšel test, ať si počkám na utz:-) Tak jsem oponovala, že ve všech ostatních centrech kontrolu hcg v krvi standardně dělají a bylo mi řečeno, ať nikde nic nečtu a přijdu za 10 dní na první utz. Byla se mnou vyřízená za 5 minut:-))))
Jenom taková poznámka na okraj, to mě dost překvapilo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
4.5.21 11:13

@Sabine12 je zo tak.. mě řekli ať testuju 19.5. A žádný krevní testy :roll: a jinde dělají no..ale tak kdyby to klaplo tak mi to bude jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.21 14:30

Ahoj holky, chci se zeptat, jak je to aktualne s testovanim na Covid- myslim v Pronatalu Praha.Asi se furt musi testovat, muze se kdekoliv zadara? Ja jsem v prosinci jeste musela u nich Na Zelenem pruhu a platilo se. A dotaz na Acleticu: doporucil Ti Mardesic Embryoglue??Jinak mi vadi, jak se pomalu v CARu zdrazuje, KET jeste nedavno 7500,ted tusim 8300…achjo.
Vam vsem drzim palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7539
4.5.21 15:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jak je to aktualne s testovanim na Covid- myslim v Pronatalu Praha.Asi se furt musi testovat, muze se kdekoliv zadara? Ja jsem v prosinci jeste musela u nich Na Zelenem pruhu a platilo se. A dotaz na Acleticu: doporucil Ti Mardesic Embryoglue??Jinak mi vadi, jak se pomalu v CARu zdrazuje, KET jeste nedavno 7500,ted tusim 8300…achjo.
Vam vsem drzim palce :mavam:

Já jsem teda teď i v prosinci měla test z testovacího centra z pardubic.. jinak jsem v pondělí byla na ketu a vím že v novým ceníku je 8300 ale platila jsem 7500..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.5.21 15:36
@Anonymní píše:
Vam vsem drzim palce :mavam:

Když jsme ho neměli v balíčku, tak ho nijak nezmiňoval. Z těch dalších metod říkal jen, ať si vezmeme prodlouženou kultivaci a ICSI.
Zvyšující se ceny jsou pro nás samozřejmě blbý, ale mám pocit, že to srovnávají s ostatními centry. Třeba v PFC prý za ket chtějí 15 tisíc. S tím nenaděláme nic, no:-/
@Sabine12 Neposílaj na krev, no. Aspoň ne v případě, že výsledek je jasnej z testu. Ale zase k čemu ty krevní testy, když máš jasnej pozitivní test, nebo naopak test negativní a krvácíš? Asi by ho udělali až, kdyby byl nějakej problém. Tohle mi zrovna vadí nejmíň, i když už jsem taky narazila na nějaký věci, co mě v Pronatalu štvou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.