Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baru-ska
Ano, v listopadu ho po mně chtěli a to zřejmě platí pořád.
@bella bamba děkuju
tak to teda super
tak snad si to člověk stihne zajistit a uvidim jestli budou stačit antigenní
@Sardelka prosim a kam chodis na tu apukunturu? Nedoporucil by nekdo i jine podpurne metody jako jogac akupunktura,…? Dekuju moc
@baru-ska Ahoj, já byla v Pronatalu taky na konci listopadu a chtěli před transferem negativní test na covid, ne starší 5 dnů, tak myslím, že to bude pořád stejně
@baru-ska díky za info😉 měla bych it v únoru KET, tak ať jsem připravená 😁
@Adus13 tak držím palce.mas za sebou nějaký iui a před viď všechny vyšetření? nebo jak to u vás probíhalo?
@baru-ska všechny vyšetření nemáme, máme hormonalni profil, AMH, laparoskopie, hysteroskopii, test průchodnosti vejcovodů…zjištěno PCO. Ale pokud bych měla jít do celého dalšího IVF, tak budu chtít nějaký další vyšetření.
@Adus13 právě zjištuju jestli pronatal nabízí i imunologii a genetiku…jinde to mají jako základ k iui i ivf ![]()
@baru-ska já myslím, že to dělají ale mám pocit, že asi ne hned u prvního
nevím no
@Adus13 no uvidim, mám za sebou 2 IUI, ted jdu na hystero a hycosy a pak se uvidí ![]()
Holky, měla bych dotaz ohledně toho antigenního testu, chodíte na něj jako samoplátci?? Dostane se nějaké potvrzení, kromě sms?
@Adus13 já se ted registrovala normálně zadarmo.. a zítra ti povim, co mi dali. ale sestra mi říkala že jim stačí i sms nebo mail
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.