Pronatal Praha - IVF 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
21.10.14 14:07
@Fíífía píše:
Je to tady na emuminu-Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

a jak ti teda pomohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
21.10.14 14:35

Takže, dnes jsem se snašila se dovolat celý den do cAR na objednání na konzultaci. Termín mi chtěli dát až za kdo ví jak dlouho. Tak jsem se naštvala a sprdla je, že chci ještě i vyšetření imuno atd. a že termín, co mi dává je za dlouho, že to chci stinout do konce roku.
takže jsem je nakonec umluvila na zítra :) jsem zvědavá, co mi řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.10.14 17:12
@m píše:
Takže, dnes jsem se snašila se dovolat celý den do cAR na objednání na konzultaci. Termín mi chtěli dát až za kdo ví jak dlouho. Tak jsem se naštvala a sprdla je, že chci ještě i vyšetření imuno atd. a že termín, co mi dává je za dlouho, že to chci stinout do konce roku.
takže jsem je nakonec umluvila na zítra :) jsem zvědavá, co mi řeknou

Jo jo to je spravny nedat se :D :palec:
No oni v Pronatalu ti řeknou objednejte se tady u nás ke Skopovymu.Ale nedej se, řekni ne ne já půjdu jinam :mrgreen:
Ono i k němu jsme byly objednany za dva měsíce, prý že je dobrej a má moc lidí. Prcek, začínal ordinovat kolem poledne a to tam je jen jeden den v týdnu, tak je to.Jo a výsledků se dočkas u něj vždy po měsíci :cert: fakt hrůza, ztráta času. U Mal.jsem měla vše výsledky do 14 dnů, pak většinou jsou do týdne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
21.10.14 20:20

@Fíífía no k nim bych asi fakt nechtěla. ja bych opravdu vse rada stihla do konce roku, ale tu tvou dr reálné nevidím, jestli bere az za tak dlouho. Zkusim jeste co to podoli a jinak asi začnu brousít na netu, kde by me jeste mohli vzit driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
21.10.14 20:21

@Fíífía ale jinak na karlak chodím na hematologii, mam Leidena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.10.14 20:23

Ještě…Skopovy cpe každou pacientku jen Medrolem!!!Mě cpal rok, kyla šla nahoru a kulatil se mi obličej :cert:
A cpal by mě dál kdybych neutekla :cert: To u primářky to je o něčem jiném, hned léčbu zrychlila tím dexamedem ;)
Tak ať zítra dobře pochidiš, nedej se, já si taky musela o vše říct sama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
21.10.14 20:27

@Fíífía myslim, ze pronatal uplne vynechám a pobřežím hned jinam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.10.14 20:31
@monika m píše:
@Fíífía no k nim bych asi fakt nechtěla. ja bych opravdu vse rada stihla do konce roku, ale tu tvou dr reálné nevidím, jestli bere az za tak dlouho. Zkusim jeste co to podoli a jinak asi začnu brousít na netu, kde by me jeste mohli vzit driv

Chápu tě, taky to byl přo mě desnej termín, ale ve finále i přes dylku objednání je všechno ve větším fofru :D
A já jsem teď konečně začala věřit, že s její popocí se toho pecka dočkáme ;) po 7 letech,2IVF :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.10.14 20:35

A jezdí k ní holky až z moravy. Jedna dokonce prosila Malickovou, půl roku než ji jen objednala, měla strasnej nával. Teď po léčbě u ní asi po 4měsicich, už čeká zdravou holčičku :)
Jinak samozrejmne tě nenutím, jen řadím, rozhodnutí je na tobě. Jooo a dnes se jedna k ní objednavala a má termín20.ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
21.10.14 20:36

@Fíífía tak vis co, treba mi řeknou, ze je imuno logicky vse ok a budu na zacatku
Tobe na neco přišli tak ti to urco pomůže, musíš věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
21.10.14 20:38

@Fíífía 20. Ledna? No tak to bych to ivf fakt nestihla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.10.14 20:38
@monika m píše:
@Fíífía myslim, ze pronatal uplne vynechám a pobřežím hned jinam :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To zase nemusíš, oni tam jsou dobrý, jen to imuno jim to kazí. Oni tomu samy nerozumí tak di asi myslí že ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.10.14 20:42

Jj to ne no.No uvidíš, ale určitě si někam zajdi, jen ne ke Stopovýmu :mrgreen:
Mě toho našla dost, všechno dá ve zprávě, to u Skop.ten neukaze natož aby dál nějaké výsledky, fakt děs :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
21.10.14 20:44

@Fíífía a neslyšela si i recenze na nejake dalsi dr tenkrat, kdyz si hledala někoho jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.10.14 20:50

Jj ale nepamatuji, ještě někde jo ale Malíčková vítězí :lol:
Je možný že to či jsi psala, že tam byla tvá kamarádka. Projdi net, a podívej se do ty diskuze co jsem psala, nebo tam i napiš, holky ti pořadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.