Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marťuše děkuju
Říkám si do třetice všeho dobrého, už by se to mohlo podařit.
Ahojky, no já zírám, jak se nám to tady začíná dařit. Všechny budeme stimulovat jaro nebo začátek léta a to je fajn, tak snad nám to všem vyjde
Asi musí být doba mimin, protože kolem mě se všechno kulatí a těhotní jedna za druhou, jen u nás pořád nic
Ale jaro-léto, holky, to bude naše doba ![]()
Holky, až budete zvracet, bolet vás prsa a a jiné z těhotenství budu na vás všechny myslet. Protože vy otěhotníte!!! Máte to ode mne rozkazem ![]()
Jinak jsem byli s přítelem na UZ. Vyžádali jsem si soukromou projekci s výkladem
Takže asi půlhodinový UZ a přítel nadšen. Máme novou hlášku jak přítel nazval mimi. Je to vetřelec
Na tom UZ tak opravdu vypadalo. Lékař byl skvělý a příteli vše na UZ ukázal, vysvětlil i co miminko už vnímá a co ne. Dokonce, když přítel žadonil o pohlaví věnoval lékař tomu dost času. A? Pindíka nenašel, tak snad se vyplní příteli přání a bude holčička. Máme sérii fotek, jak od profi fotografa. Ze včerejška jsem nadšená. V pondělí nastupuji do léčebny, hodit psychiku do klidu.
@Marťuše to musí být určitě nádherný zážitek, je vidět, že jste si to náramně užili
.Takže přeci jenom radši nic nepodceníš a hodíš pořádně psychiku dohramady, co… tak hlavně ať je všechno v pořádku a jsi spokojená ![]()
Ahojky děvčátka, tak jsem dneska vyfasovala 3 balení Gonalu a čekám už jen na MS, Mudr říkal, že asi přijde brzy, že už mám něco (ale nevím už co říkal) dole
. Čekám ji někdy o víkendu, to je snad poprvé co se těším až to dostanu
.
Akorát při tom náporu informací jsem si doma uvědomila, že jsem se nezaptala v kolik si mám píchat, je daná nějaká hodina nebo je to jedno?
@Deeh no vida gratuluju.. hodina je jedno, ale pokud možno dodržovat.. já píchala večer v 19 hod.. ale můžeš i ráno
kolik jsi dostala jednotek celkem? 3 balení bude docela dost, ne?
@Danny77 díky za info, no dávkování je prvních 6 dní po 225 jednotkách. Kolik jsi měla ty?
@Deeh já měla celkem 1350 jednotek - 3 dny 225 a pak tuším 150.. ale to bylo v Artu a slyšela jsem, že v Pronatalu dávají vyšší dávky
Ahoj holky, koukám, že se to tady pěkně rozjíždí s přípravou na IVFka, letos to prostě dopadne dobře a dočkáme se, já čekám na MS a pak KETík ![]()
Ahojky. Já jdu v pátek do Pronatalu a pak budu čekat na ms
takže Deeh, jdeme do toho tak nějak spolu ![]()
@Irinka0210 píše:
Ahoj holky, koukám, že se to tady pěkně rozjíždí s přípravou na IVFka, letos to prostě dopadne dobře a dočkáme se, já čekám na MS a pak KETík
paráda ![]()
@pim tak to se tu budeme aspoň podporovat navzájem
a kdy čekáš MS? Já to vidím někde sobota-pondělí, tak uvidíme, jak bude otálet ![]()
@Irinka0210 a kdypak ty čekáš MS? A kolik máš ještě embryek připravených, to jsou ty od dárkyně ještě viď.
Musí to zkrátka letos všechno klapnout, jak má!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.