Pronatal Repro - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3472
18.2.13 18:55

@pingvin
tak tfuj tfuj a je to v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.2.13 19:07

@Marťuše děkuju :* Říkám si do třetice všeho dobrého, už by se to mohlo podařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
18.2.13 19:09

@pingvin
mohlo? musí!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
21.2.13 19:43

Ahojky, no já zírám, jak se nám to tady začíná dařit. Všechny budeme stimulovat jaro nebo začátek léta a to je fajn, tak snad nám to všem vyjde :) Asi musí být doba mimin, protože kolem mě se všechno kulatí a těhotní jedna za druhou, jen u nás pořád nic :( Ale jaro-léto, holky, to bude naše doba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
21.2.13 19:47

@katkava stoprocentně dojde to těhulení i na nás :) Musí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
21.2.13 19:54

Holky, až budete zvracet, bolet vás prsa a a jiné z těhotenství budu na vás všechny myslet. Protože vy otěhotníte!!! Máte to ode mne rozkazem :hug:

Jinak jsem byli s přítelem na UZ. Vyžádali jsem si soukromou projekci s výkladem :lol: Takže asi půlhodinový UZ a přítel nadšen. Máme novou hlášku jak přítel nazval mimi. Je to vetřelec :) Na tom UZ tak opravdu vypadalo. Lékař byl skvělý a příteli vše na UZ ukázal, vysvětlil i co miminko už vnímá a co ne. Dokonce, když přítel žadonil o pohlaví věnoval lékař tomu dost času. A? Pindíka nenašel, tak snad se vyplní příteli přání a bude holčička. Máme sérii fotek, jak od profi fotografa. Ze včerejška jsem nadšená. V pondělí nastupuji do léčebny, hodit psychiku do klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
21.2.13 20:14

@Marťuše to musí být určitě nádherný zážitek, je vidět, že jste si to náramně užili :).Takže přeci jenom radši nic nepodceníš a hodíš pořádně psychiku dohramady, co… tak hlavně ať je všechno v pořádku a jsi spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
25.2.13 16:01

Ahojky děvčátka, tak jsem dneska vyfasovala 3 balení Gonalu a čekám už jen na MS, Mudr říkal, že asi přijde brzy, že už mám něco (ale nevím už co říkal) dole :D. Čekám ji někdy o víkendu, to je snad poprvé co se těším až to dostanu :dance:.

Akorát při tom náporu informací jsem si doma uvědomila, že jsem se nezaptala v kolik si mám píchat, je daná nějaká hodina nebo je to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
25.2.13 16:12

@Deeh no vida gratuluju.. hodina je jedno, ale pokud možno dodržovat.. já píchala večer v 19 hod.. ale můžeš i ráno :-) kolik jsi dostala jednotek celkem? 3 balení bude docela dost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
25.2.13 16:17

@Danny77 díky za info, no dávkování je prvních 6 dní po 225 jednotkách. Kolik jsi měla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
25.2.13 16:31

@Deeh já měla celkem 1350 jednotek - 3 dny 225 a pak tuším 150.. ale to bylo v Artu a slyšela jsem, že v Pronatalu dávají vyšší dávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.2.13 16:52

Ahoj holky, koukám, že se to tady pěkně rozjíždí s přípravou na IVFka, letos to prostě dopadne dobře a dočkáme se, já čekám na MS a pak KETík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pim
186
25.2.13 16:57

Ahojky. Já jdu v pátek do Pronatalu a pak budu čekat na ms :dance: takže Deeh, jdeme do toho tak nějak spolu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pim
186
25.2.13 16:57
@Irinka0210 píše:
Ahoj holky, koukám, že se to tady pěkně rozjíždí s přípravou na IVFka, letos to prostě dopadne dobře a dočkáme se, já čekám na MS a pak KETík :)

paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
25.2.13 17:12

@pim tak to se tu budeme aspoň podporovat navzájem :potlesk: a kdy čekáš MS? Já to vidím někde sobota-pondělí, tak uvidíme, jak bude otálet :D

@Irinka0210 a kdypak ty čekáš MS? A kolik máš ještě embryek připravených, to jsou ty od dárkyně ještě viď.

Musí to zkrátka letos všechno klapnout, jak má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.