Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marťuše Posílala jsem jí, znova to poslat nejde, páč mi to píše, že pozvánka už byla poslaná, koukni ještě do upozornění
Ahoj holky…tak mám schválený druhý ivf..tentokrát budu mít nějaký jiný protokol a asi větší dohled…při prvním ivf nám všechna embrya umřela ještě ve zkumavkách, nikdo neví proč, nikdo to moc neřešil…bylo jich dost, oplodnily se…ale ani jedno nevydrželo…a ted to zkusíme znova…Ani trochu se mi do toho nechce…
@Adela-in
Adélko, držím vše co jde, aby to vyšlo. Škoda, že se nezjistilo čím to bylo, ale teď už je jaro a vše se má k životu, tak to musí vyjít.
@Adela-in ahoj Adélko
, taky doufám, že to tentokrát dopadne líp.. nechceš teda ještě počkat, když se ti do toho nechce? ale pokud máte schválenou pojišťovnu, tak je to blbý.. ale budu držet všechno, co mám..
určitě to dopadne..
@Adela-in ahoj a jdeš do toho tendle měsíc? pojď k nám do soukromé diskuze
@Adela-in Poslala jsem Ti pozvánku do uzavřené skupiny, tak přijď za náma ![]()
@Adela-in moc moc budu držet pěstí, aby to napodruhé vyšlo a jak píše Marťuše, začíná jaro, všechno se pěkně probouzí k životu ![]()
Ahoj holky us jsem vam jednou psala jestli me vemete taky mezi sebe a nikdo
nereagoval. Tak jo zkusim jeste jednou
Jsem z Krumlova a chodim taky do pronatalu v budejicich. Mam za sebou tet v lednu ivf a bohuzel to nevyslo tak tet v dubnu chystame ket. Mam z toho docela strach jak to dopadne a tak bych byla rada kdyby jste me vzali mezi sebe
clovek ma pak pocit ze na to neni sam.
Sonator, já nevím jestli to jde, když nejsi přihlášená
asi nejde poslat pozvánka. Zkus se normálně přihlásit na e-mimino.
Ahojky, taky chodim do Pronatalu, mam za sebou uspesne IVF, bohuzel jsem v 7tydnu potratila, jsem 3dny po revizi.Mame jeste dva mrazacky, tak uvidime, ale strasne se bojim, jsem psychicky uplne vycerpana.Mam za sebou 2 zamlkle tehu a ted potrat. ![]()
@Pawlinka tak to me mrzi. Sem us nikdo nechodi tak pojt k nam na diskusi ceka nas ket. Tam tet vlastne taky patris a holciny jsou tam fajt. Podporime te at to zvladnes ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.