Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Irinka0210 jojo, to je dobrý nápad.. přesně nevím, jak se to dělá, ale jedna holka z jiný diskuze musela založit novou diskuzi - uzavřenou a pak nám všem poslala pozvánky.. bohužel to, co bylo napsáno v tý původní diskuzi tam zůstalo, založila se vlastně nová.. tak nějak to tuším bylo.. ![]()
OK tak já, pokud souhlasíte, založím skupinu a budem psát do uzamčené, OK ![]()
@Irinka0210 založ tedy skupinku a zkus nás tam nějak pozvat nebo jak se to dělá.
Btw. holky, vidíte na té fotce něco navíc nebo ne? ![]()
@Marťuše tak trošku se mi klepou ruce… jestli je to vůbec možný… Ono už mě zhruba třetí den bolí celkem břicho takže furt čekám, kdy se to rozjede a zatím nic… a dva dny už jen uplně slabounké špinění, ale tak 4-5 dny zpět to bylo dost velký špinění i s krví, tak jak to mívám často před MS. Tohle je test Pepino 10 dělaný teď po obědě a zhruba po 5 minutách a oni tam píší, že po 5 minutách už může být test neplatný, ale teď po půl hodině už je ta čárka dost zřetelná.
Holky poslala jsem vám pozvánky do skupiny, tak to prosím potvrďte, pokud jsme na někoho zapomněla, moc se omlouvám a pošletemi prosím žádost ![]()
Ahoj holky muzu se k vam taky pridat? Taky chodim do pronatalu a v dubnu me ceka ket.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.