Pronatal Repro - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
11.3.14 18:59

Holky, prosím napište mi, jak jste snášely píchané hormony a zda vám po nich nebylo špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.14 21:35

U nás to byli 3 návštěvy v Praze. Jednou odběr spermatu + genetické testy (manžel má hodně špatný spermiogram, tak jsme si spermie museli nechat předem zamrazit). Pak jsme jeli jednou na OPU a za 5 dní na ET. Bohužel první pokus byl neúspěšný, tak jsem měla druhý pokus ze zamražených embryí. To už bylo v ČB, protože to pojišťovna stejně nehradí. Tentokrát už to bylo úspěšné a teď se na mě směje 6 týdenní holčička:-)
Do Prahy se jezdí na ty zákroky, které hradí zcela nebo částečně pojišťovna. V ČB s nima totiž nemají smlouvu na zákroky, jenom na vyšetření.
Budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.3.14 12:19

@Čajová.panenka
To je úžasný! Moc a moc Ti to přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.3.14 13:12

@AnteaX mě hlavně ani nenapadlo, že to skončí u ivf, myslela jsem, že laparoskopie to vyřeší a povede se nám to přirozenou cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.3.14 13:12

@Čajová.panenka smlouva už je, mě to budou všechno dělat v ČB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.3.14 13:13

@Lucík 88 moc díky za podporu, jdu tam v pondělí, tak snad už dáme žádost na pojišťovnu a už to posviští :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
14.3.14 17:31

@Marťa1986 Budu mooc držet pěsti, potom dej vědět co a jak. :) A co máš za pojišťovnu, že ti budou dělat vše v ČB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
14.3.14 17:31

@Čajová.panenka To je krásný, moc gratuluji! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.3.14 14:47

@Lucík 88 Jsi moc hodná, děkuju. mám VZP, teď tady s ní zrovna podepisují smlouvu. Takže ještě chvíli, zřejmě než se dohodnou na všech detailech a jdem do toho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
18.3.14 19:45

@Marťa1986 Já mám ZPMV, tak snad co nejdřív podepíší i tam. Nám se bohužel první IVF pokus nepovedl.:( Zkusím teď na laparoskopii, imunologii a třeba i genetiku a potom budeme pokračovat dál. Psala jsi, že jsi na laparoskopii byla..to se řeší taky v Pronatalu nebo v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.3.14 11:23

@Lucík 88 To mě moc mrzí, že vám první IVF nevyšlo :,( Ale oni určitě na něco přijdou a brzy se na Tebe bude z kočárku usmívat miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.3.14 17:47

@Lucík 88 tak budu moc držet palce. Pronatal má smluvní nemocnici v Krumlově, takže na laparoskopii jsem byla tam. Jinak máme schválený první cyklus, takže v pátek si jdu pro injekci, abych dostala MS a pro hormony :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
27.3.14 21:04

Holky, moc Vám děkuji a držím palce, aby Vám to vyšlo! ;) Já jdu do Pronatalu v pondělí, tak se domluvím s doktorem co dál, ráda bych měla i imunologii nebo nějaké další vyšetření před dalším pokusem. @Marťa1986 Potom dej vědět co jsi dostala za hormony a jak to zvládáš, ale všechno bude dobrý! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.3.14 14:35

@Lucík 88 Ahoj, tak to mám za sebou, dostala jsem agolutin, čekám na MS a pak začínám píchat gonal a jíst prednison. Z toho pera mám docela nahnáno 8o Ale tak snad to nějak půjde. Taky dej vědět, jak jsi dopadla. pa a hezký víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.3.14 16:22

pojišťovna

Ahoj ženy, nemáte zkušenost při IVF, když je manžel pojištěný v Německu? při prvním IVF kontrolovali, jestli je manžel pojištěný u nás, tak nevím, jestli se taky něco neúčtuje od jeho pojišťovny nebo jen od mé. děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.