Pronatal Repro - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
29.5.14 07:58

Holky, proč jste si vybraly pronatal? V čem je jiný?
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
29.5.14 11:59

@Elilen jiný oproti čemu? pronatal jsem si vybrala na doporučení doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.5.14 13:09

@rusovlaska.e nedopsala jsem to. Jiný než ART. Nevím, pro jaký se případně rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
29.5.14 13:10

@Elilen Ahoj, taky jsem si Pronatal vybrala na doporučení doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
29.5.14 21:00

@Elilen art neznám, pronatal krátké objednací doby, rodinný přístup, pokud máš VZP tak všechno v Budějcích, jinak se jezdí na opu a transfer do Prahy

Já jsem tam byla moc spokojená, dvojky mám z ketu a ten byl už v Budějcích bylo to opravdu klidné a pohodové - tomu přičítám, že se to povedlo :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.5.14 07:49

@rusovlaska.e Děkuji. Mám OZP, ale nejsem přímo z Budějovic a tak mám Prahu jen o trochu dál než ČB.
Za týden jdu ke gyn., tak uvidím, jak mi vyšel prolaktin a co mi řekne na 2× za sebou chybějí OV a opožděné MS. Když k tomu bude přistupovat laxně, tak se někam objednám, už nechci dál čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.6.14 15:30

Inseminace x IVF

Dobrý den,

prosím Vás o informaci, zda v Pronatalu dělají běžně i inseminace, nebo hned zkouší umělé oplodnění. Průchodnost vejcovodů jsem ještě nezjišťovala, ale myslím, že mě to stejně čeká. Takže bych nejdříve asi zkusila inseminaci a pokud se nezdaří, přejdeme na umělko. Co všechno hradí pojišťovna? Musím to zjistit :P. Děkuju a všem hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 09:38

Dárce

Zdravím,
Chtěl bych se zeptat nevíte náhodou kolikrát můžu darovat spremie a jaké jsou finanční odměny u prontalu? Musíme si pomáhat. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1319
21.1.15 13:37

Pronatal ČB - 2015

Dobrý den, mám pár dotazů ohledně Pronatalu v ČB. Asi nejvíc by mě zajímalo jaký je tam personál, co očekávat, ceny, zkušenosti. A třeba si popovídat s někým kdo tam dochází. My jdeme s manželem příští týden na vstupní konzultaci. Ještě jsem si všimla, že maj smlouvu jen z VZP? Je to možné? Já mám totiž jinou pojišťovnu. To bych si pak musela vše hradit? Děkuju za jakékoliv poznatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
22.1.15 21:02

Dobrý den, zkusím vám odpovědět aspoň na nějaké otázky. S personálem jsem spokojená, příjemné prostředí i personál. Co se týká pojišťovny, tak opravdu v ČB mají smlouvu jen s VZP. Minulý rok jsem měla ještě jinou pojišťovnu a na IVF jsem musela do Prahy. Pokud budete chtít vědět něco víc, tak se klidně ptejte. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
22.1.15 21:40

@Lucík 88 Děkuju. Nevíte jak je to tam s IUI? Také se musí do Prahy? Tlačí hodně do toho IVF? Nabízejí sami řešení a testy a vyšetření nebo je člověk musí vyžadovat? Jak jste na tom vy, pomohly Vám? Já už začínám bejt dost nervózní z toho, že to nejde a žádná příčina se nenašla ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
23.1.15 08:22

@Lucík 88 je tam ještě Mudr. Neruda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
23.1.15 08:45

@Danny77 Mudr. Neruda už v Pronatalu není, je pouze v ČK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.2.15 12:42

Holky prosím, potřebujeme do Pronatalu doporučení od gyndaře nebo se můžeme objednat sami? Je potom v následné péči co se týče vyšetření a financí rozdíl? Moooc díky!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
14.2.15 12:56

@audrey44 Myslím, že se můžete objednat sami, ale na druhou stranu, pokud Vám dělal gyndař nějaké vyšetření, je lepší to mít i od něj, i když si v Pronatalu udlají svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.