Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nemajza píše:
@Irinka0210 diky za odpověd. Ja jsem si pravě říkala, jestli bych třeba mohla jit na nezavaznou konltaci.Mam teď z Artu naplanovanou laparoskopii a imunologii, tak bych chtěla aby se na mě Špička podival a rekl mi svuj nazor na postup…jestli je to takhle dobre a pak bych přesla. Ja nemam s Artem nejake spatne zkušenosti (jen ty 2 nezdařené pokusy) ale posledni dobou se jim nevede a na Pronatal slýcham samou chválu, jak na doktory tak na laboratoř
Přesně tak, žádná špatná zkušenost… ale důvěra taky tedy ne. Mám za sebou, co ty. A chci prostě víc ![]()
@Vena123 ja jezdim do brna.. je to mazec, ale pro dobro veci mi na case nezalezi..
@Douby ptali se tě v pronatu, proč odcházíš nebo kam jdeš jinam, když si si šla pro papíry?
@Redík Já jsem si je brala průběžně a na rovinu jsem jim to neřekla. Řekla, jsem, že až se s manželem domluvíme tak se ozvu. A už tam určitě nepůjdu. Jsem spokojená v CUBE, vzali mě do studie, včera jsem byla na ET a teď akorát čekám. Nemají tam s mojí pojišťovnou smlouvu, takže si asi i změním pojišťovnu jestli to nevyjde, protože jsem tam byla spokojená. Dr. Višňová je opravdu moc milá a taková vstřícná…
@Danny77 a kam do Brna? Do heliosu? Ten právě zvažuji, stránky na mě úžasně zapůsobily, přidá mi tento CAR hodně profi… kolikrát tam za ten cyklus musíš jet?
Co Ti dělali navíc než v jiných CAR? A na úspěch tedy čekáš vlastně vid?
Přeji, aby byl úspěšný ![]()
@Vena123 jezdím do Reprofitu k dr. Machačovi a jsem fakt spokojená… jezdím tam podle potřeby.. 1. konzutace, pak nabrání krve na HP, konzultace - protokol a výdej léků, 1. UTZ, OPU, ET… bohužel to nedopadlo, takže teď jedu na konzultaci po neúspěchu.. nic zvláštního mi nedělali, my všechna vyšetření měli hotový dopředu..
@Danny77 aha, tak to mě mrzí… máte mrazáčky? Nebo Tě čeká další cyklus? Je tolik faktorů, které úspěch ovlivnují, že je zázrak, když se fakt sejdou a klapne to. A čas neúprosně běží. 14.4 jedem do Plzně a 15.4. na nezávaznou konzultaci do Pronatalu. Tak uvidím, výsledky imuno budou až v půli května, takže je čas vyhodnotit, kde dáme další IVF.
@Douby Ahoj, tak si představ, že jsem tam volala, aby mi připravili dokumentaci a nestačila jsem zírat
. Řekla mi, že to rychle nebude, že to může trvat i 30 dní dle doktora, aby napsal zprávu, a že mi všechno nemusí dát. Mám napsat žádost o vydání a připravit si 250,–, že mi někdy zavolají, až to bude. Mají prý směrnice a podle nich se musí řídit. Já tam beztak zajdu bez zavolání. Fakt mazec!!!
@Redík píše:
@Douby Ahoj, tak si představ, že jsem tam volala, aby mi připravili dokumentaci a nestačila jsem zírat. Řekla mi, že to rychle nebude, že to může trvat i 30 dní dle doktora, aby napsal zprávu, a že mi všechno nemusí dát. Mám napsat žádost o vydání a připravit si 250,–, že mi někdy zavolají, až to bude. Mají prý směrnice a podle nich se musí řídit. Já tam beztak zajdu bez zavolání. Fakt mazec!!!
To teda koukám…
@Redík Samotná dokumentace je majetkem toho, kdo ji vytvořil, ale na informace v ní obsažené máš nárok prostřednictvím výpisu, či kopie. Jestli se chovaj takhle tak to teda je jednání!! Jinak bych zkusila tam zajít a řekla bych si o to. Třeba tam bude někdo vstřícnější! Mě fakt vše rovnou kopírovali a ani jednou nebyl problém. Sami mi řekli, že na to mám nárok. To bych je poslala pěkně do hajzlu!!! To si dřív ty výsledky uděláš jinde.
@Douby Dělají akorát zle, podle mě jim tam moc lidí nechodí. Ani jsem nemusela vysvětlovat, proč to chci. Asi jí to bylo hned jasný. By mě zajímalo, kolik nás tam už bylo pro dokumentaci, když se takhle chovají. Ono by to tam chtělo vychytat sestru a ne tu u recepce. Jenže ta u recepce má oči všude.
Ty si mluvila s tou u recepce? Ta ti nic nedá a je to pěkná pipina. Já po ni chtěla výsledky manžela a řekla mi ze na ne nemam nárok o když jsem mela jeho souhlas podepsaný. Zkus sestru nějakou.
Mluvila jsem s ní po tel., nikdo jinej to asi bohužel nebere
Je blbý, když tam budu postávat a odchytávat sestru a ona na mě bude koukat ![]()
Já tam jedu v úterý, tak to zkusím. Jinak jsem jim poslala email s tou žádostí, jak si paní přála.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.