Pronatal Repro - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2314
9.4.15 19:43

@Douby Děkuji Ti, tobě taky ať se zadaří :dance: a budeme všechny spokojený a konečně budeme „chovat“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.15 18:26

Každý inteligentní člověk ví, že výsledky které jsou diskrétní nemůže poskytovat funkce recepční, která se drží vnitřních směrnic. Ta, jak jste ji nazvala pipina nemůže rozdávat výsledky na potkání a ani zdravotní sestra nemá toto v kompetenci.

• Citovat
  • Upravit
1319
10.4.15 18:51

Dnes HCG 120, tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
10.4.15 19:00
@Anonymní píše:
Každý inteligentní člověk ví, že výsledky které jsou diskrétní nemůže poskytovat funkce recepční, která se drží vnitřních směrnic. Ta, jak jste ji nazvala pipina nemůže rozdávat výsledky na potkání a ani zdravotní sestra nemá toto v kompetenci.

Za to slovo se omlouvám, byť mi nepříjde až tak hanlivé. Nicméně samozřejmě, že jsem nečekala, že mi je dá přímo ona, ale že mi sežene někoho kdo mi je oprávněn je dát. Reakce, že na ně nemám nárok, mě přinejmenším zarazila už jen z toho důvodu, že jsem podepisovala snad milion souhlasů, dávala jim heslo pro komunikaci a když jsem teda chtěla výsledky tak mi nestačilo heslo, písemný souhlas manžela a ani nic jiného. V tom případě mají hned narovinu říct, že tyto informace vůbec poskytovat nebudou. O tom, že je to velice nestandartní neříct pacientovi jeho výsledky snad nebudeme diskutovat. Předpokládám, že pracujete pro Pronatal, proto ta anonymita. Sestřičky milé, paní na recepci naprosto zbytečná pokud nemůže podávat info a zároveň není ochotná Vám sdělit kdo Vám tyto info může podat. O panu doktorovi řekněme že je chladný. V jiném Caru jsem se cítila jako člověk kterému chtějí pomoc. V Pronatalu jako blbka co se moc ptá, hlavně ať zaplatí. O tom, že se k pacientům lékař má také nějak chovat, zvlášť v takovémto oboru, kde je to pro ženu situace velmi stresující snad uzná každý inteligentní člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
10.4.15 20:52

@Douby Tak krásně a výstižně bych to ani nenapsala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
11.4.15 09:22

@oneLucie Ahoj, tak jaký máš pocity z první návštěvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.4.15 14:14

@Redík Ahoj, děkuji za optání. První návštěva proběhla perfektně, nemůžu si stěžovat, nikdo se na nás nemračil, chybou komunikace jsme přišli o hodinu dřív, přesto nás dr. vzala hned po vyplnění toho formuláře. Vzali nám oběma krev, já UTZ, přítel SPG a dál se uvidí, odebrali mi krev i na AMHormon - to bude pro mě nový výsledek, to mi ještě nikdo nedělal, ani jsem nevěděla co to je. Jinak trombofilní mutace už máme s přítelem hotové od mého gynekologa (ty základní asi), stejně jako magnet. rezonanci kvůli vysokému prolaktinu, který už mám v normě (beru dostinex). Tak teď mám přijet na krev začátkem cyklu a pak bude UTZ, pro kontrolu ovulace a ten den nám prý řeknou co dál podle výsledků. Pani doktorka byla příjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
11.4.15 17:01

@oneLucie To je dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
15.4.15 15:41

Taky jsem dne Pronatal poctila svou návštěvou :lol: a jsem velmi spokojená. Jen jsem chtěla zkusit změnu, když po 3 trensferech se nic nepovedlo. Třeba to pomůže, třeba nikoli. Udělali mi vyšteření, která jinde nikoho ani nenapadla. Bylo mi řečeno, že jsem zdravá, že nic není potřeba. Možná to tak i je, ale to že mi někdo udělá něco „navíc“ prospěje minim. mé psychice, že se něco děje a někdo pro to něco dělá. Čekáme na imuno a dáme si další kolo IVF.
Koukám, že se tu začaly objevovat pozitivní zprávy, supééér :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
15.4.15 16:36

U mě byla první návštěva taky super, při té druhé už to bylo horší :roll: Tak snad budete jiný případ než my. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
15.4.15 21:46

Druhá návštěva bude u mě pouze odběr krve na začátku cyklu. Na výsledky krve a SPG z první návštěvy jsem si nevolala, váhám, jestli se zeptám sestry při tom odběru nebo to nechám až na UTZ a aby nám situaci vylíčil/a doktor/ka rovnou když tam budeme oba. Chci se vyhnout vlastním spekulacím, co bude dál, co teď, hodinám stráveným na netu hledáním, kde asi tak může být chyba a hlavně neustálému přemýšlení - proč my?? Za měsíc budu vědět víc a věřím, že i další návštěvy budou fajn, že nám pomůžou. Držím nám všem pěstičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
29.4.15 06:17

Tak jak jste na tom holky? Já momentálně 6+5 a čekáme dvojčátka. Tak držte palce ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
29.4.15 11:08

@Douby Ahoj, mooc gratuluji a držím pěsti, aby vše dobře dopadlo! Já jsem dnes 11+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
29.4.15 11:09

@Lucík 88 Paráda, kritická doba skoro za tebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
29.4.15 11:11

@Douby To sice jo, ale příští týden mě čeká 1.screening a strašně se bojím, snad bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.