Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nigrinka Moc gratuluji k holčičkám!
Já si ve čtvrtek jdu pro injekce a potom jen čekat na MS a začínáme. ![]()
@Čajová.panenka Ahojky,můžu se zeptat, to se taky dá chodit do Prahy do Pronatalu a vzorky a krev v Budějovicích. A platí se něco? Já chodím do Artu v Budějovicích a chtěla bych změnu a nevím kam jít. ![]()
@Katharina V ČB jdeš na krev, spermio..ale potom na OPU a ET se musí do Prahy. Ceník má Pronatal na stránkách.
Chtěla bych se zepta v Pronatalu se teda všechno platí, krev a…?
@Katharina Dvě návštěvy Prahy určitě ano. První co jsem v Pronatalu v ČB platila byla teď pera na stimulaci, jinak zatím vůbec nic. Krev, spermio, UZ.. hradí pojišťovna, jen na větší zákroky se musí do Prahy. Klidně se ptej na cokoliv. ![]()
@Lucík 88 děkuju a kolik jsi dala za pera? A chodila jsi do Artu?
@Katharina Já rovnou začínala v Pronatalu na doporučení mojí doktorky. Teď mě čeká první IVF, dnes jsem 4 den stimulace a zatím jsem za tři pera doplácela cca 3700,–. Proč chceš odejít z ARTu?
@Katharina A kolik jsi měla per? Já jdu teď v úterý na UZ a nejspíš dostanu ještě další pera.
@Lucík 88 já měla jen jedno pero a tam jsem měla 900 jednotek.
@Katharina Moc děkuji, teď se mi to začalo komplikovat. Jsem nachlazená a tím vzniká problém s předoperačním vyšetřením. :/
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.