Propíchnout puchýř s krví?

27305
14.5.11 13:59

Propíchnout puchýř s krví?

ahoj maminky,
prcek si před chvílí přivrel prst do šuplete a udělal se mu tam podkožní puchýř naplněný krví, viz foto. Propíchli byste to, aby ta krev vytekla? Já jo, teda napadlo mě, že by se to líp zhojilo, tohle se bude vstřebávat měsíce… Pochopitelně desinfikovaná jehla a náplast.
Nebo je to blbost? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
14.5.11 14:03

Já bych to asi propíchla, s tím že bych dbala na to aby to bylo řádně vydesinfikované… takhle by to bolelo do té doby, než by to prasklo samo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.5.11 14:04

Já bych nechala to vstřebat - při propíchnutí budeš mít riziko zanícení či strhnutí kůžičky a to potom bolí ještě víc… děti ty prstíčky strkají všude, myslím, že se ta krev vstřebá za pár dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.5.11 14:21

Já bych nepíchala, pak se to hojí déle a o moc víc to bolí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
14.5.11 14:32

moj starsi mal take a neprepichla som.. ze den to bolo ovela krajsie..postupne to bledlo, az tam bola taka priesvitna „vodicka“ a potom to puklo, uz tam v tom case bola vytvorena nova pokozka, cize vpohode..
toto trvalo tak 3 dni..

ak sa to praskne, ta kozka robi neplechu, ze tam vkuse plance a strhava sa a zas krvaca a vkuse dookola.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
14.5.11 14:39

Já bych to nepropichovala, měla jsem z propíchlého puchýře otravu krve :( To čím mi to propíchli bylo taky vydezinfikované, ale nikdy nevíš co se ti tam doopravdy dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.5.11 16:21

Nepropichovala bych ho. Ať se to brzy zahojí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.5.11 17:12

Já si myslím, že je lepší to propíchnout a pořádně vydesinfikovat a zalepit, než aby si to on sám o něco prasknul a ty na to přišla až třeba po hodině… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
14.5.11 17:37

Já teď nevím… zatím jsem to nepropíchla a na omak sebou necuká, nic, asi ho to nebolí, i když jsem na to mačkala. No a on ty prsty všude strká, náplast mám doma jen dospěláckou, mám strach, že tou dírkou se mu tam něco dostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.5.11 17:50
MaryClementine píše:
Já teď nevím… zatím jsem to nepropíchla a na omak sebou necuká, nic, asi ho to nebolí, i když jsem na to mačkala. No a on ty prsty všude strká, náplast mám doma jen dospěláckou, mám strach, že tou dírkou se mu tam něco dostane…

tak s tím zajeď do nemocnice, tam mu to určo nějak bezpečně ošetří ne… ? :nevim:

Ale podle mě je to lepší, než aby si to sám někde o bůhví co píchnul a infekce je na světě.. víš jak? Nevím nu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
14.5.11 17:52

Tak na nemocnici jsem vůbec nemyslela… na to mi to přijde málo „vážný“ :-) Krom toho harcovat se někam mhd… (nemáme auto).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.5.11 17:55

Však v klidu, ale psala jsi že máš strach aby se mu tam něco nedostalo.. tak jsem myslela, že zajet do nemocnice bude to nejlepší co asi udělat.. než to sama píchat doma „na koleni“ :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
14.5.11 17:57

Tak na nemocnici mi to taky nepřijde… nechala bych to být, pokud si nestěžuje, tak ho to evidentně nebolí a nepropíchnuté se to zahojí rozhodně lépe.
A hlavně tohle není klasický puchýř - bývá hlouběji pod kůží a pravděpodobnost, že se strhne není extra velká. Možná bych mu to pro lepší pocit zalepila nepropíchnuté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
14.5.11 18:01

Tak jsem se rozhodla, že to nechám být:-) Má to na prostředníčku, čili prstíku, kterej tolik nepoužívá. Uvidíme, jak to bude vypadat zítra, případně skáknem v pondělí za naším MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.5.11 18:04

Tak ať je to brzy dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie