Propíchnout puchýř s krví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
14.5.11 18:04

Tak ať je to brzy dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
14.5.11 19:51

Namáčej puchýřek teplou vodou
k lepšímu zahojení a nepropichuj :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
21716
14.5.11 20:00

sice koukám, že už je rozhodnuto, ale stejně se přidám. já bych nepropíchla puchýř ani sobě, natož dítěti. fakt je velké nebezpečí infekce. neboj, dětem se všechno hojí strašně rychle. za pár dní tam nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.5.11 12:13

Tak jen pro dokončení příběhu - nechala jsem to být, vůbec nic jsem nedělala a přesně po 12 dnech si to začal prcek děsne zkoumat a sahat a já zjistila, že je puchýř napůl odtržený a pod ním nová kůže. Tak jsem to opatrně odtrhla celé a je to plně zahojené. Prcek pak do večera neustále prohlížel prst, kam to jako zmizelo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet1nko
2.11.12 20:11

Šmarija, vždyť je to normální „borůvka“. Nech to tak, krev uvnitř se brzy srazí a pak to časem odpadne jako strup. Když to propíchneš bude ho to bolet a co je lepší? Takový ten „tlak“ pod kůží, nebo bolest a štípaní? (a všechno od krve). ;)

• Citovat
  • Upravit
27305
2.11.12 21:16
@pet1nko píše: Šmarija, vždyť je to normální „borůvka“. Nech to tak, krev uvnitř se brzy srazí a pak to časem odpadne jako strup. Když to propíchneš bude ho to bolet a co je lepší? Takový ten „tlak“ pod kůží, nebo bolest a štípaní? (a všechno od krve). ;)

moc diky za prispevek, ale vzhledem k tomu, ze diskuse je stará rok a pul, tak trošku s křížkem po funuse :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet1nkO
7.11.12 13:47
@Clementine píše:
moc diky za prispevek, ale vzhledem k tomu, ze diskuse je stará rok a pul, tak trošku s křížkem po funuse :mrgreen: :mrgreen:

To já vím, ale určitš si to přečte víc lidí, tak ať neblbnou a nepropichují taková „bebina“. :)

• Citovat
  • Upravit
21
23.7.23 22:06

@zulok já už ho mám nějakou dobu a nic se neděje.. Je celý červený.. Vůbec se nechce vstřebat.. 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák