Propuštění ze špitálu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5549
10.6.11 23:28

Mám jí doma a si to byla cchyba.Malá má čílený průjem,zvýšenou teplotu a pořád pláče a knoura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. karinka
11.6.11 03:15

maminko, tak raději s malou běž do nemocnice a tentokrát tam zůstaň s ní. Já bych taky neměla to srdce ji tam nechávat samotnou

• Citovat
  • Upravit
5549
11.6.11 05:45

Vcera mela 37,7 ale dnes ma 38.Mam strach sby blbe nereagovala na atb.Me to taky trhalo srdce ale ja bemela na vyber,mam doma jeste jedno dite a nem hlidani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.6.11 07:20

neboj se, teplota je normální, 38 u dětí není nic hrozného. bronchitida není onemocnění bez horečky..

pokud by měla reakci na antb, už by se to vědělo.

průjem je bohužel taky normální, teda, normální ne, ale běžný ano. u nás se bohužel ještě někteří dr. stále nenaučili jeden axiom - antb = probiotika.
ono ty antb vybijou všechno, včetně bakterií ve střevě. někdo má zácpu, většinou průjem.

takže co nejrychleji nasaď probiotika, koupí se v lékárně. nevím, kolik je holčičce, ale od roka vhodný lacidofil, píší jedna tb /den, klidně dej dvě najednou, tobolka se rozdělá a rozpustí v pití. pak dávek pravidleně jednou denně 2 než se průjem upraví.. jsou to hodné střevní bakterie, které pomůžou udělat střevu zas pořádek.
pokud je jí pod rok, existují další - kapičky biogaia (10kapek místo 5 udávaných), biopron, infant dophilus, ptej se v lékárně, oni poradí, ať to má 10 na devátou bakterií!! (aby ti neprodali nějaký šmejd..)

neboj se, doma je to lepší, bude zdravá rychleji, nemocnice jsou humus a nepostarají se tam o ní výrazně lépe, (třeba jí nechají průjmit, páč to je prostě normál..) pokud to dr. zvážil na domácí péči, měl důvod, nepropustil by ji, kdyby něco hrozilo.

hlavně buď klidná, ať ona vidí, že je vše OK. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
11.6.11 08:57

O na jí doktorka poslouchala a zdála se jí v pohodě,ale rentgen ukázal obrovský zánět…Nebýt toho rentgenu tak by se na to nepřišlo:-((odběr krve to potvrdil).Já mám doma akorád laktobacil a dneska musím koupit ten zahušťovač mléka(teď si nevzpomenu jak se to jmenuje).Tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
11.6.11 13:42
sophinka píše:
Davdan píše:
Já bych ji tam samotnou nenechala ani za nic!!!! 8-o A když by mi bránili, otočím se na podpadku a jdu jinam. Jsem snad ještě nezažila, aby rodičům bránili být s dítětem.
tady jde ale o to,že maminka tam holčičku chtěla nechat ještě přes víkend,i když ji lékař chtěl pustit do domácího ošetření

sophinko já vím. Ale divím se, že tam vůbec bylo dítě samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
11.6.11 13:54

já se divím,že by byla ochotná tam dítě klidně nechat dál. ať se na mě zakladatelka prosím nezlobí,ale dovedu si živě vybavit jak se v nemocnici chovají k dětem i když tam rodič je,natož když tam není :think:

• Citovat
  • Upravit
13774
11.6.11 14:49

Tak zakladatelka ale píše, že má doma další dítě a nemá hlídání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
11.6.11 19:31

Taky si myslím že ta teplota a průjem není nic neobvyklého.Pokud je to takhle okolo těch 38 a průjem při atb mají kluci bouhužel vždy. :-? Já bych malou sledovala přeměřovala tu teplotu kdyby šla nějak moc nahoru tak bych teprve jela zase do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
11.6.11 22:15

Nezlobím se ale tak mi řekni kam sem měla dát tříletého syna,když jsem neměla hlídání!!!Myslíš že mě to netrhalo srdíčko?Celou cestu domu jsem probulela jako malá…Malá ležela v Motole na Pediatrii a musím říct,že oddělení je krásné a péče o děti skvělá.Když jsem za ní přišla,tak si s ní sestra hrála(ukazovala jí hračky a žvatlala na ní a malá se smála.Bylo vidět,že jí je dobře…Ale jsem ráda že je u mě.Jinak teplotu už nemá ale průjem ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
11.6.11 22:23

neříkám,žes jí tam neměla nechat,jen říkám,že když doktor řekl ,že může domů tak na co ji tam nechávat déle samotnou ,psalas jestli si nemáš vydupat delší hospitalizaci… nevím tedy kolik dceři je,ale to ,že si s ní hrála sestra když jsi přišla nic neznamená. většinu dne jsou děti zavřené na postely,sestry mají jiné starosti než si hrát s pacienty.

• Citovat
  • Upravit
148
25.6.14 11:03

Nevite. Jak je to s propustenim po porodu? Citim se dobre a nechce se mi tu lezet 4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.6.14 11:06
@tonkar píše:
Nevite. Jak je to s propustenim po porodu? Citim se dobre a nechce se mi tu lezet 4 dny

můžeš o něj zažádat. Nikdo Tě nemůže držet násilím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
25.6.14 11:07

@tonkar tak taky nezáleží jen na tobě, ale jestli miminko bude přibírat. Kdy jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.6.14 11:12

@tonkar meli by te pustit nebo revers. S tebou takovy problem nebude ale pediatri u mimina vetsinou trvaji na 72 hodinach od porodu. Zalezi na zvyklostech nemocnice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí