Prořízlý zub a bolest

1.7.16 13:44

Prořízlý zub a bolest

Potřebuji radu co by to mohlo být. Dceři (9 měsíců) se více než před týdnem proříznul druhý zoubek nahoře. Před čtyřmi dny měla teploty které trvaly dva dny, byla mrzutá, ubrečená, tak jsem to přisuzovala viróze, ale žádná viróza to nebyla, v tu chvíli mě nenapadlo že by teploty mohli být od prořízlého zoubku, ale asi jo, tyto dva dny si pořád sahá do pusy, občas ji chytí bolest a řve jak tur a když ji sáhnu na zoubek tak děsně řve, další zuby nevypadají že by se měli klubat. prosím o vaše zkušenosti, měli jste to taky tak že děťátko bolel již prořízlý zub? Moc mě nenechá podívat ale připadá mi že těsně za zubem má bílou ďubku, ale nic velkého, fakt jen tečku…snad se ji za zubem neklube dvojka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
1.7.16 14:20

Naše malá teď bude mít 15 měsíců… se zubama se trápíme od 4. měsíce… je to hrůza, u nás to je tři týdny kňourání a odmítání jídla a pak až uvidím kousek zoubečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.16 14:24

Naší malé vylezl čtvrtý zub a o žádném jsme skoro nevěděli, až teď, ale dásničky nikde oteklé nemá, ani náznak že by rostly dvojky :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.7.16 14:30

U nas to samr, prckovi vylezly 4 zuby docela bez problemu, teda po proriznuti prvniho byly 2 spatne noci, ale pres den byl uplne v pohode. Pak mel presne asi 2 dny zvysenou teplotu, byl ubreceny, nechtel ani moc jist, ruce furt v puse, slintal jak Pavlovuv pes, tak jsem to pripsala zubum a uz jsou to asi 3 tydny a dalsi zub nikde, takze buhvi, co to bylo, nicmene to preslo tak nejak samo. Jeden vecer dostal Panadol, pac s nim fakt neslo nic, jen brecel a brecel, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.16 14:36

@beruska9 jak dlouho to trvalo než ho to přešlo? my už máme za sebou čtvrtý den…chvíli je v pohodě, pak jak když do ni píchne a řve a řve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.7.16 04:44

@ježourek x.x.x : zvysenou teplotu mel 2-3 dny, ale jist poradne odmital vic nez tyden, jecel a nechtel nic do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.