Prosbička o radu ohledně kočárku (prvorodičce)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
29.3.17 13:26
@Ráchelia píše:
Já Ti poradím jednu zásadní věc. Nevybírej podle hluboké korby, ale podle SPORŤáKU. S hlubokým budeš jezdit 6 měsíců a se sporťákem třeba rok a půl.
Mám kolem spousty kamarádek, co si koupily kočár, nádherná hluboká korba a sporťák tak na houby, že po půl roce prodávaly a kupovaly samostatný sporťák.
JInak za mne Jané slalom. Nemůžu si vynachválit…

Máme Jane croswalk a fakt super. Po jednom diteti je pořád jako nový. Korba sice menší, ale stejne půlroční mimino už chce do sporťáku, protoze z něj lip vidi☺A hlavně sportak se muže také dát do vodorovného polohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.3.17 15:52
@Gabule07 píše:
Ahoj maminky, mám takovou malou prosbičku. Čekáme první mimi a už snad třetí den sedím nad stránkami s kočárky a pročítám si recenze. Už mám z toho hlavu jako balón. Zatím jsem zde našla dobré recenze na kočárek Tako BABY HEAVEN LINE, tak o něm uvažuji. Ale ráda si nechám poradit od zkušených maminek. Hlavně co se týká i skladování do auta, jelikož mám takového toho malého marcedeska a kufr není zrovna obrovský. Takže takové mě hlavní požadavky by byly:
  • dvojkombinace co zvládne i více než městské chodníky
  • prostornou hlubokou verzi na fusak( Mimi čekáme na podzim)
  • dobrou skladnost do menšího kufru auta
  • cena tak max. 12-13 tisíc.
Děkuji moc za rady ;) :palec:

Ahoj, měla jsem tento kočár v námořnické modré, v kombinaci s bílou. Prodávala jsem jej nějak po Vánocích. Jako prvorodička jsem přemýšlela stejně, jako Ty. Chtěla jsem velkou korbu a velká, nafukovací kola. Na kočár si nemůžu stěžovat… Projel všechno, krásně vypadal, jen přístup do košíku katastrofa! Kolikrát jsem musela vycvaknout korbu, abych se tam pro něco dostala. Ale jak radí holky,– vybírej podle sporťáku. Ten budete používat déle, než korbu. Mně se malý do sporťáku od Tako nevešel, neměl tam na šířku dost místa a taky madlo bylo příliš nízko, měla jsem strach, že přepadne, když pojedeme z prudkého kopce. Kluk neměl ani rok, když jsem kočár prodávala. Z korby by vylízal, protože chtěl vidět a do sporťáku by se mi v zimním fusaku nevešel vůbec… Kvůli tomu jsem kupovala nový, širší sporťák. Radím,– nekupovat… Dopadneš, jak já. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí