Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nelel12 píše:
Ty si chytrolínek s chytrolínkou dohromady. Otravuješ tu normální lidi ty smlouvo. Obejdi panelák a máš nahned chodidel, že nebudeš stíhat „honit“ další.
To už jsem udělal a holky spokojené ![]()
@Lu66 píše:
@agentura362 Ubohé nedokázat odpovědět bez sprostého slova.
Drž hubu. ![]()
@topazio píše:
Zdobí stromečky, balí dárečky, pečou cukroví.
To je jistě chvályhodné, ale mohly by u toho dělat i to, za co jsou placené. Jinak se tady z toho stane web plný trollu, uchylů a spamerů.
@agentura362 tak teď si mě dostal, normálně jsi mi to nandal. Máš tam ještě něco? ![]()
@agentura362 píše:
Píča píčou zůstane![]()
@Kelsey píše: Čur. k čur. kem taky.
Spíš bych řekla, že škemral co už si nepamatuje, kdy si naposledy vrznul, zůstane stejně politováním hodným škemralem až navěky
![]()
@prokr píše:
Spíš bych řekla, že škemral co už si nepamatuje, kdy si naposledy vrznul, zůstane stejně politováním hodným škemralem až navěky![]()
Zlatý Zdenda. Ten je jen moták neškodný.
@mado píše:
To je jistě chvályhodné, ale mohly by u toho dělat i to, za co jsou placené. Jinak se tady z toho stane web plný trollu, uchylů a spamerů.
Samozřejmě. Já je neomlouvám. Bohužel úchyláků je tu dost a nikdo je nemaže.
Proč toho de.bila živíte dalšíma komentářema..?
…moudřejší ustoupí.. ![]()
@agentura362 píše:
Drž hubu.
Zalez úchyle. Tady nemáš co dělat.
@prokr píše:Že je inteligent, píše Klopotka. Ta to zas tak neposoudí…
Je sice čuně, ale alespoň inteligentní. Tohle je čuně a totálně blbé k tomuPříspěvek upraven 18.12.22 v 20:16
@Zwetta píše:
Proč toho de.bila živíte dalšíma komentářema..?![]()
…moudřejší ustoupí..
Jako já vím, že to nemá úroveň, ale občas když se mi zrovna nechce nic dělat baví mě tyhle demen.ty. dráždit a potom se bavit tím, jak se odkopou ![]()
Příspěvek upraven 18.12.22 v 20:33
@agentura362 píše:
Však tu nemáš ani fotku a už si dokážu představit jak vypadáš![]()
Nejsem tak ubohá, abych s internetem sdílela fotografie a říkala tomu brigáda.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.