Prosím moc pro snyka dáreček

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18.12.22 22:26
@mado píše:
A to jsi zjistila až dnes, že budou vánoce? Napiš Ježíškovi nebo běž na brigádu, kde dostaneš hned peníze na ruku a budeš mít na dárky i jídlo.
Pokud nezvládáš dlouhodobě platit nájemné, přestěhuj se tam, kde to uplatit zvládneš.

Co vy se do toho staráte, když nevíte v jaké situaci s malin s jme tak vám do roku ho nemusí být nikdo se vás konkrétně o nic neprosí.

• načítám...
53518
18.12.22 22:26
@Sabina2608 píše:
Nikdo tu nepsal že to musíte být zrovna vy co mi pomůžete. Jestli se vám to nelíbí jdete komentovat jinam. Já sem slušně porosila o pomoc a kdo pomůže budu nesmírně ráda i za malí peníze nebo za darování. Není nic špatného.

Není ti blbé žebrat na internetu?

• načítám...
18.12.22 22:28
@shadowbabe píše:
Na to, že nemáš pro dítě dárek, jídlo… by to chtělo více pokory 🤔

Tak jako, do týkají se mně věci které si někdo myslí přitom nevědeji nic. Já sem si nevěděla ráda tak jsem tu a prosím o pomoc. Jestli pomoc nechcete nabídnou vůbec se nebudu zlobit pochopím to. Že se vám nechce věřit že člověk potřebuje. Ale věřte že bych toho nezneužila sama si umím přestavit jak je dneska všechno těžké kord v dnešní situaci.

• načítám...
20852
18.12.22 22:29

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že se diskuze mírně zvrhla v off topic, diskuzi uzamykám.

Zakladatelce doporučím se obrátit na podpůrné organizace, např. Potravinová banka, neziskové organizace pro samoživitelky aj., v tomto případě se bohužel jedná o podezřelý příspěvek, kterých je před Vánoci všude dost - takže reakce ostatních uživatelek na jednu stranu chápu.

Děkuji za nahlášení uživatele, nabízející footshooting, uživatel byl blokován a smazán :palec:

S pozdravem,
Viki :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák