Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@prokr píše:
Jako já vím, že to nemá úroveň, ale občas když se mi zrovna nechce nic dělat baví mě tyhle demen.ty. dráždit a potom se bavit tím, jak se odkopouPříspěvek upraven 18.12.22 v 20:33
Tento vzplál poměrně rychle.
@Russet píše: Že je inteligent, píše Klopotka. Ta to zas tak neposoudí…
A to je taky pravda ![]()
A není to ten stejný, co tady před včerem somroval prachy na nový kotel? Ten taky vzplal po druhém příspěvku a úroveň projevu měl podobnou tady tomuhle.
@mado píše:
Byla bych fakt ráda, kdyby tady @admin fungoval. Šlo by zajistit, aby takové diskuse tady nezustavaly tak dlouho, než konečně někdo zareaguje a zasáhne. Není to, bohužel, poprvé, co tu hodiny visí sprosťárny, reklamy, osobní útoky a admin webu nikde.
Tak zase na druhou stranu, dokud na něj někdo reaguje, bude reagovat i on. Nejlepší je ignorace a nebude potřeba ani admin.
Nekrmte ho nebo se pak aspoň nedivte, že se tu drží ![]()
@Kockazvysocan kdo ví, do kolika dalších diskusi naleze, než bude bloknutý, kolik uživatelů tu ještě zneuctí a normálních diskusi zboří. Pokud by byl stopnuty hned, nebude mít potřebu jsem lezt pořád dokola, protože to nemá účinek. Když tu může otravovat celý večer, zítra to zkusí zas.
@mado píše:
@Kockazvysocan kdo ví, do kolika dalších diskusi naleze, než bude bloknutý, kolik uživatelů tu ještě zneuctí a normálních diskusi zboří. Pokud by byl stopnuty hned, nebude mít potřebu jsem lezt pořád dokola, protože to nemá účinek. Když tu může otravovat celý večer, zítra to zkusí zas.
já ho teda nikde nezaznamenala. A upřímně nechápu, jak mě může na netu zneuctít ![]()
@Kockazvysocan píše:
já ho teda nikde nezaznamenala. A upřímně nechápu, jak mě může na netu zneuctít
Samozřejmě slovně zneuctit ![]()
@mado píše:
Samozřejmě slovně zneuctit
jistě, ale i tak nechápu, proč by se mě to anonymně na netu mělo dotknout ![]()
@Kockazvysocan tak dotknout, ty tady chceš číst sprosté nadávky a útoky kdejakyho ubožáčka? Já při večeru ani ne.
@mado píše:
@Kockazvysocan tak dotknout, ty tady chceš číst sprosté nadávky a útoky kdejakyho ubožáčka? Já při večeru ani ne.
ne a proto říkám, že ho živí ty reakce na něj
@Sabina2608 píše:
Dobrý večer
Vánoce se blíží a já stále nemám nic pro malého pod stromeček. Jelikož platíme dost nájemné a kde jsou potraviny no je to hrůza. Chtěla bych poprosit pro malého menší dáreček, a potraviny na vánoce ať máme co na stůl.
Předem děkuji za ❤️️ přečtení.
Charita, Potravinová banka a jiné podobné organizace 🌼
@Lu66 píše:
Kolik je malému? Kup třeba nějaké oblečení, hračky z druhé ruky, kolikrát se dá sehnat i něco zadarmo. Tady ti moc neporadíme
Myslím, že nechce radu, ale poslat nějaký věci zdarma a nejlépe cash ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.