Prosím o názor, co dělat..nezvládám to sama s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.5.19 15:43

Viz sediza

Sedizo, ano o tom prave take uvazuju. Jo vratila jsem se do rodneho mesta az s rozvodem, pi skoro 17ti letech, takze opravdu ti moc pratel nemam. Sla jsem sem kvuli tomu aby mela mala aspon ty prarodiče. A pred tim jsem 5let pracoval a z domu takze nemam moc kolegyně z prace. Blbe je to s vizem do te Austrálie

• Citovat
  • Upravit
4071
17.5.19 15:48
@Anonymní píše:
Sedizo, ano o tom prave take uvazuju. Jo vratila jsem se do rodneho mesta az s rozvodem, pi skoro 17ti letech, takze opravdu ti moc pratel nemam. Sla jsem sem kvuli tomu aby mela mala aspon ty prarodiče. A pred tim jsem 5let pracoval a z domu takze nemam moc kolegyně z prace. Blbe je to s vizem do te Austrálie

Urcite by vam s tim byvaly manzel pomohl, vzdyt tim umoznis diteti styk s biologickým otcem! I stat by mel o to mít zájem. V CR jsme na tom oproti Australii hůr. Budes se tam mit financne podle me lepe..Mam tam kamaradku a bratranec tam žil nekolik let. Nebyla bych tady, zvlast kdyz te necekaji ani se skolkou dobre vyhlidky. V samoobsluze muzes opravdu delat i v Australii a za trochu jiný peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.19 15:51
@Anonymní píše:
To me mrzi druha anonymni. Nastesti malou snad vezmou do školky, je cervencova. U zapisu rekli ze jo, tak snad… jako malá u prarodičů taky nekdy rvala ale uz si zvykla. Horší ty jesle. Jinak ono tech jesli taky moc nebylo.jde treba 1× a pak 3 tydny davivy kasel v noci tak zas nechodi atd. Tak to bylo od rijna az do ted.

U nás se řve už skoro 2roky a babička prohlásila, že tohle hlídat nebude ani za nic. Kamarádku která by mi pohlídala taky nemám. Každá má své děti a nestojí o to ještě pohlídat cizí. V tom jsem asi trochu jiná, protože kdyby to bylo opačně, tak já bych jim dítě pohlídala, ale to už je zas o něčem jiném. Na výlety taky nemáme finance, takže se můžeme plácat leda po městě a teď s tim vzdorováním je těžký jít i na „normální“ procházku. Vzteká se co 50m a přitom úplně bezdůvodně. Děs. Hledala jsem i maminky v okolí, abychom aspoň třeba nebyli všude sami, ale nějak se nezadarilo. Hromada maminek se vždycky hlásí, jak to mají stejne a že taky hledají a když pak začnu navrhovat dny a místa, tak je všechno špatně a 3× do týdne zapomenou, že jim přijede kurýr, takže ven nemůžou a podobny výmluvy, stále dokola. Takže to už jsem taky vzdala. Je to náročný období a teď vůbec nějak extra. Tak snad mě ty nejhorší „depky“ brzo přejdou a zas bude líp. :?

• Citovat
  • Upravit
24
17.5.19 15:59

No, v samoobsluze může v Austrálii opravdu za jiné prachy než tady dělat, otázka je, jestli jí to bude stačit třeba na pronájem bytu, pojištění, školku atd., to jsou totiž sakra drahé služby. Vím o čem mluvím, protože jsem tam 2 roky žila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
17.5.19 16:07
@Enika76 píše:
No, v samoobsluze může v Austrálii opravdu za jiné prachy než tady dělat, otázka je, jestli jí to bude stačit třeba na pronájem bytu, pojištění, školku atd., to jsou totiž sakra drahé služby. Vím o čem mluvím, protože jsem tam 2 roky žila.

Minimálně jí odpadne půlka nákladů, pokud bude mít střidavou péči. Je na čase, aby byvalý manžel převzal odpovednost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
17.5.19 16:23

Mám kamarádku. Krásná, milá, vtipná a veselá ženská. Má za sebou rozvod, syn autista…měla vztah, vztah ztroskotal-syn autista. A je sama. Ne každému chlapovi se chce do náročného dítěte :nevim: vzpomeňme Mahulenu Bočanovou nebo Kateřinu Kornovou.
Zakladatelko, držím palce do budoucna, chce to najít nesraba. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122613
17.5.19 18:03

Ahoj. Z toho, co píšeš, se mi zdá, že jsi vyhořelá. Každý si občas potřebuje odpočinout, změnit prostředí. My, co jsme s dítětem sami, bychom o tom mohli vyprávět. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.5.19 12:14

Dobré odpoledne maminky, čtu jak se strápíte s dětmi a jak máte málo času pro sebe. Já zas brečím, že jsem zůstala sama, protože mi zemřela mamka, se kterou jsme společně bydlily. Proto nevím odkud jste, ale pokud poblíž Nymburska, mohu vypomoci s hlídáním ve dne i v noci nepravidelně. Jsem svědomitá a děti mě moc naplnují, mám u sebe spoustu hraček a hřiště za barákem. Muj tel. je **** nebo meil ****. těším se na odpověd. Iva

edit adminem - smazán kontakt - napište si sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.19 12:49

Děkuji za příspěvky i kdyz me mrzi ze nekdo mi spis vynadal, ze mam byt vděčná atd. Ano ja vím, jsem, snažím se.ale nekdy uz toho proste bylo prilis.asi každý ma tu hranici trochu jinde a ja uz dlouho ns te svoji balancuji. Jinak ja otci ditete rikala at zije v Evrope, aspon dokud je dcera tak mala. mohli mit vztah, mluvi angl pacuje jako IT tak v poho by si tu praci nasel.ale nechce, pry bude jedine v Australii.na rozdíl ode me on nepotřebuje do EU prac. povolení, ma i Eu pas. Ale pro me je momentálně nereálné do Austrálie jit. Ty cos psala zes tam zila tak asi vis jak je tam draho. A je to jine kdyz jsi tam treba student, ale platit najem, skolku, dopravu, nutno mit auto, pojištění, atd.atd. a navic tam nelze jen tak pracovat. Jedina možnost je studentske vizum a to vyjde se skolou atd tak na 100tis. My Cesi tam nemame moznost pracovního povolenu jen tak. A otec ditete pochybuju ze by ji platil konicky atd.jeho mamka nema o ni moc zajem takze prarodiče by tam velice nepoznala. Tady si ju obcas berou i kdyz taky po tech 4hod uz mi ju valí zpatky a prchají. je fakt hodne narocna a malokdo to s ni vydrzi dyl nez 2hod. Každopádně ted jak se oteplilo konecne a byly jsme vic venku tak je to trochu lepsi. Chlapa uz jsem vzdala, kdyz jsem nepotkala nikoho schopneho doted, tak urcite jako matka s ditetem si muzu o nejajem fajn chlapovi nechat zdat.ano nejaci hrozni by me asi i chteli, stari, psychopati, atd ale to budu teda radsi sama, snad to zvladnu.. jo s tema maminkama a domlovanim to znam.je to tezke domluvit termin. Myslim ale ze i ty maminky co maji normalne manzela se nam mozna trochu vyhybaji..samozivitelkam. kazdy radej pujde ven s veselou maminkou, ktera muze jit na kafe atd.ja si kafe nekoupim samozřejmě. Jo ten vzdor přesně jak tu jedna maminka psala. Ujde se 50m a řev, vztekani, lehani na zem atd. Da se s nou jit jen na hriste u baraku. Ale léto bude určitě lepsi, uz jen to sluníčko a je mi trochu líp.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.19 12:53

@Enika76 ja tam taky zila, takze vim moc dobre jak draho tam je. Znami co maji děti tak kdyz tam nekam jdou ven tak koupi jedny hranolky pro všechny, tak setri a to maji oba normal praci. Služby jsou tam šílené drahe, zubar ani nemluvim..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí