Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to moc děkuju, at jsem se snazila BT studovat ze vsech smečru, toto jsem nepochopila. Tak snad se konecne zadari.
@ibella13 no mě fascinuje když někdo doporučí měřit a nevysvětlí to. Tohle je základ.
Jinak je tady diskuze Měření bazální teploty a ovulace
https://www.emimino.cz/…kovani/2162/?…
Klidně pak napiš tam, poradíme.
Ahoj všem,
Mám pravidelně cyklus 26 max někdy 27 dnů.
Cítím na sobě ovulaci brzy po ms. zapisuji si údaje do apky ale ta mi uvádí ovulaci později než ji vnímám, teď dokonce 16DC podle mě to je už růst po ovulaci, který mám vždy pozvolný.
37 se mi běžné teplota dotkne az úplně neskončí cyklu od 20 DC a pak mi klesá na MS. Bohužel nemerim vždy ve stejný čas ale vždy hned po probuzení, jen někdy vsavam v 7 a někdy v 7:20,35 může to hrát roli v tomto grafu?
![]()
Děkuji všem co se v tom vyznaji za radu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem,Mám pravidelně cyklus 26 max někdy 27 dnů.
Děkuji všem co se v tom vyznaji za radu
Cítím na sobě ovulaci brzy po ms. zapisuji si údaje do apky ale ta mi uvádí ovulaci později než ji vnímám, teď dokonce 16DC podle mě to je už růst po ovulaci, který mám vždy pozvolný.
37 se mi běžné teplota dotkne az úplně neskončí cyklu od 20 DC a pak mi klesá na MS. Bohužel nemerim vždy ve stejný čas ale vždy hned po probuzení, jen někdy vsavam v 7 a někdy v 7:20,35 může to hrát roli v tomto grafu?
![]()
Jediná jistota je rozestup mezi ovulaci a menstruaci… jinak rozhodně neplatí, že je ovulace vzdy na den presne. Je to sofistikovanější a záleží na víc věcech. Grafy bych do toho nemotal.