Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, dcera ma uz asi 3 tydny v puse na dolnim dasnu zevnitr neco bileho a kolem toho je to cervene. Kdyz jsem volala doktorce, rikala ze to asi zacina moucnivka a mam mazat fialkou. Nepomohlo to, je to porad stejne a doktorka ma uz 2 tydny dovcu
ted zkousime 3. den neocide gel a taky zatim stejne. Dcera si tam porad saha prstikama. Mohl by to byt zoubek? Hrozne slinta, rucicky ma porad v puse, nekdy je cely den v pohode, jindy je podrazdena a urvana. Spani ma celkem neklidne a nepapa tolik co normalne :/ Teplotu nema. Treba dneska je cely den vesela a spokojena, ale ty rucicky tam ma nacpane porad. Dekuji za rady
Tak bych to tipla spíš na tu moučnivku, na zub je to moc dole. Mě na to radila doktorka homeopatika, ale kdybys mě zabila tak název nevím, zajdi do lékarny třeba poradí
Dětský lékař má za sebe určitě zástup, takže bych šla tam. Z fotky je prd poznat takže si neodvažuju hádat co to je.
Mne to prijde takhle naslepo jak aft, zub to neni a moucnivku nepoznam. Bez na pohotovost nebo k zastupujici a je to, tohle nema cenu.
Mně to taky přijde jako aft, na zub je to divné místo
Myslím, že moučnivka by byla víc rozlezlá, ale ještě jsem to neviděla, tak těžko říct
Pokud dr. nemá ani zástup, tak zkus zajít do lékárny, můžou se zkusit mrknout a třeba poradí víc.
Jdeme za tyden na ockovani, tak nevim jestli uz nemam pockat. Na pohotovosti se mi vysmejou
nebo v pondeli zavolat doktorce
Tak kdyz vysmejou, tak nechod. Co to je za argument ze skolky? Bud to povazujes za problem, mala spatne ji atd., nebo nepovazujes. Zub to muze byt a nemusi, ale jedine, ze by teprv jinde rostl, na tomhle miste to fakt neni on. Doktorku musi nekdo zastupovat taky.
Uz se ji vedle toho dela dalsi
zitra volam nahradni mudr, diky za nazory ![]()
Takhle nějak vzpadají moje afty. Podle mě by moučnivka nebyla ani na začátku takhle ohraničená jen na jednom místě.
@Darebačka ale pri piti nerve
ja afty nikdy nemela, vubec nevim jak to boli