Něco bílého na spodní dásni zevnitř - co to může být?

2787
21.8.14 11:15

Prosim o radu co to muze byt

Ahoj holky, dcera ma uz asi 3 tydny v puse na dolnim dasnu zevnitr neco bileho a kolem toho je to cervene. Kdyz jsem volala doktorce, rikala ze to asi zacina moucnivka a mam mazat fialkou. Nepomohlo to, je to porad stejne a doktorka ma uz 2 tydny dovcu :( ted zkousime 3. den neocide gel a taky zatim stejne. Dcera si tam porad saha prstikama. Mohl by to byt zoubek? Hrozne slinta, rucicky ma porad v puse, nekdy je cely den v pohode, jindy je podrazdena a urvana. Spani ma celkem neklidne a nepapa tolik co normalne :/ Teplotu nema. Treba dneska je cely den vesela a spokojena, ale ty rucicky tam ma nacpane porad. Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1034
21.8.14 11:23

Tak bych to tipla spíš na tu moučnivku, na zub je to moc dole. Mě na to radila doktorka homeopatika, ale kdybys mě zabila tak název nevím, zajdi do lékarny třeba poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
21.8.14 11:25

Dětský lékař má za sebe určitě zástup, takže bych šla tam. Z fotky je prd poznat takže si neodvažuju hádat co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
21.8.14 11:37

Mne to prijde takhle naslepo jak aft, zub to neni a moucnivku nepoznam. Bez na pohotovost nebo k zastupujici a je to, tohle nema cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
21.8.14 11:57

Mně to taky přijde jako aft, na zub je to divné místo :think: Myslím, že moučnivka by byla víc rozlezlá, ale ještě jsem to neviděla, tak těžko říct :nevim: Pokud dr. nemá ani zástup, tak zkus zajít do lékárny, můžou se zkusit mrknout a třeba poradí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.8.14 11:58

Jdeme za tyden na ockovani, tak nevim jestli uz nemam pockat. Na pohotovosti se mi vysmejou :| nebo v pondeli zavolat doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
21.8.14 12:05

Tak kdyz vysmejou, tak nechod. Co to je za argument ze skolky? Bud to povazujes za problem, mala spatne ji atd., nebo nepovazujes. Zub to muze byt a nemusi, ale jedine, ze by teprv jinde rostl, na tomhle miste to fakt neni on. Doktorku musi nekdo zastupovat taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.8.14 14:52

Uz se ji vedle toho dela dalsi :( zitra volam nahradni mudr, diky za nazory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
21.8.14 15:05

Takhle nějak vzpadají moje afty. Podle mě by moučnivka nebyla ani na začátku takhle ohraničená jen na jednom místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.8.14 19:32

@Darebačka ale pri piti nerve :nevim: ja afty nikdy nemela, vubec nevim jak to boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí