Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Je pravda, že tam chybí uvedení toho základního vztahu. Takže buď špatné zadání a nebo opravdu nějaký chytrák
@bludice píše:
Jedine snad ze by napovidala ta vyznacena veta, ze Eliska ma dva syny - Mateje a JESTE jednoho svobodneho syna Honzu.
Bingo, to by sedělo. Ale je to takový co by kdyby…
@AnastazieB Ale tam je dané, že Alice je dcera Anny, tak nemůže být sestra Honzy, ne?
@aquarian leda, že by si sestra Jana nechala změnit pohlaví a teď je z ní Honza ![]()
@Cattus ano to mě teď taky napadlo, že ten svobodný je bratr toho Matěje co se přiženil do té druhé rodiny
Příspěvek upraven 12.01.21 v 20:00
@Anny2148 píše:
@AnastazieB Ale tam je dané, že Alice je dcera Anny, tak nemůže být sestra Honzy, ne?
Kde se píše, že by Alice byla sestra Honzy?
@Anny2148 píše:
Honza je prastryc Alice. ![]()
Jé, holky, ani nevíte, jakou jste mi udělaly radost. Věděla jsem,, že neoplývám nějakou chytrostí a styděla jsem se, že nedokážu dceři napovědět, ale, jak koukám, je nás takových víc. Tak třeba nám poradí holky, které kritizovaly, že chci dceři poradit.
Jestli teda autor chtěl, abychom pochopili, že Eliška má syny dva, tak to potom sedí.
Načmrkla jsem si to a cajk.
Zakladatelko, namaluj si to s dcerou a naveď ji, jak si má ty jednotlivé příbuznosti pojmenovat.
Jinak opět se projevilo místní proč se ptáš a proč to tak děláš. Ovšem nic konstruktivního tady od těch rypen nezaznělo.
@Svistice píše:
Honza je prastryc Alice.
no, ale, co je Romanin? Vždyt s tou druhou rodinou nemá nic společného?
Nikdo není ničí, takhle to vypadá, že jsou to úplně dvě rozdílné rodiny.
Marta a její rodina.
Romana a její rodina. Buď zadání, nebo je to blbost.
@Anonymní píše:
Je to její švagr ne? Je to bratr jejiho manžela. Ale já už jsem z toho mimo, tak snad zase nemelu
@Anonymní píše:
Pokude je Honza Matejuv bratr (na zaklade velmi neprimych indicii), tak je Honza Romany svagr.
@Svistice píše:
Honza je prastryc Alice.
To si nemyslím. Je to bratranec Anny, Aliciny matky.
Prastrýc by byl manžel její pratety a to si nejsem jistá, ale asi manžel Elišky?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.