Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Jé, Hani, klobouk dolů, tohle jsem fakt nečekala a vážím si to od tebe. Víš, dcery se učí dobře, ale, někdy si prostě neví rady, takže se obrátí na mě. Ale já už hodně zapomněla, jako nedávno, musela jsem si znovu zopakovat druhy vedl. vět apod. Nebo tápu ve fyzice, takže jsem věčně nalepená na youtube, kde to učitelé skvěle vysvětlí a já to pak vysvětlím dceři. Chci, aby nedopadly, jako já, která musí, na stará kolena, dodělávat VŠ, aby měla v práci vyšší třídu a tím i více peněz, poněvadž jsme zůstaly samy. Děkuji za tvá slova, Hani
Když tak se ozvi do zprávy, kdyby něco bylo potřeba, nemáš zapotřebí poslouchat v diskuzi blbé řeči ![]()
@Kacenka.k8 Dovolim si oponovat, protoze z lingivistickeho hlediska Romana ma MA bratra Petra, nikoliv MELA (takze nemuze byt mrtvy a tudiz manzel Marty).
To uz mi prijde lepsi verze s jeste jednim synem od Elisky. ![]()
@baaruunkaa píše:
@Kacenka.k8 já si myslím, že Petr je manžel Anny a Marta je matka Romany, nikde není napsané, že je matkou Anny, ale babičkou Alice.
Anna bude manželka Miroslava.
@Svistice Marta bude matkou Romany, Petra, Jany, Katky a Anna je manželka Petra.
@baaruunkaa píše:
@Svistice Marta bude matkou Romany, Petra, Jany, Katky a Anna je manželka Petra.
Jenomze to uz si opravdu domyslime. Protoze stejne tak Honza muze byt bratrem Mateje. ![]()
Stejne tak by treba Miroslav mohl byt manzel jedne z Romaninych sester.
Příspěvek upraven 12.01.21 v 21:19
@magratka tak ten Miroslav mi tam utekl. Myslím si, že ty vztahy tam budou bez prastrycu a podobně. Tak jdu znovu sestavovat rodokmen.
@baaruunkaa Marta ma syna Miroslava, takze ten muze byt manzelem Anny (a potvrzuje to vztah babicky a vnucky mezi Martou a Alici). Nicmene Miroslav neni zminen jako bratr Romany, takze Marta nemuze byt jeji matka.
@hanka.br. píše:
Když tak se ozvi do zprávy, kdyby něco bylo potřeba, nemáš zapotřebí poslouchat v diskuzi blbé řeči
Moc děkuji, Hani ![]()
Kacenka. k8, ale, to by tam bylo napsané, že Romana měla bratra Petra a má ještě dvě sestry.
@Kacenka.k8 píše:
Koukam, ze nikdo stale moc nevi, tak napoveda… obe rodiny jsou propojene, takze logicky Marty zesnuly manzel byl Petr, bratr Romany. Pak uz staci jen nakreslit strom a vyvodit pribuzenske vztahy mezi sebounechapu, co je na tom tezkeho
Prosím tě a z čeho tak usuzuješ? Mám takové úlohy moc ráda, ale musí mít nějaký logický základ. Tady ho nevidím. Vidím to jen tak, že bych prostě napasovala jednu rodinu ke druhé tak, aby ty vztahy z otázek byly nějaké normální (tj. bez prastrýců apod.).
Je sranda tuto diskuzi číst 😁 Já si tipuji, že paní učitelce ze zadání vypadla nějaká věta.
Zakladatelko, poprosím pak o přidání správného řešení, nejlépe i s vysvětlením, jestli bude. Toto už je na mě v tuto hodinu moc ![]()
Prosím tě, napiš té paní magistře Lyskové, která je pod tím podepsaná, jak to myslela.
Mail tady klyskova@zsdobra.cz - jestli je to teda ona.
Tak toto me i probralo ![]()
No, myslim, ze reseni nebude jedno. Asi bude zalezet jak si to poskladate a pak se toho drzet, aby Vam to pasovalo na vsechno. Me teda nenapada nic jednoduchyho. Jen bych rekla, ze Alice je dcera Miroslava a Anny. Ten odkaz na dalsiho syna Elisky by sedel na Mateje… ale to je samej prastryc, prasynovec… prase aby se v tom vyznalo ![]()
To je jak ve Spaceballs… a my jsme si cim? Absolutne nicim
Tesim se na reseni
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.